Tuesday at 11:164 days 1 hour ago, Valk said:isporučio nam Edvards 30 kod njih, šta ti je.Spremamo mu danas klopku u vidu Šegija flastera
Tuesday at 11:234 days 11 minutes ago, Ratamahatta said:Imo sam, i srednje i spoljnjeBolelo vise nego porodjaj Pitam jer je Miso upravo protiv Bajerna (uz Monako) odigrao najbolje parce sezone u EL. Sad sa sjebanim CMM-om i simpaticnim™ Jagoom bi dobro doso na par minuta.Ona tekma kad ga je mrzelo da trci kontru do kraja pa stao na desetak metara od njinog kosa. I onda u sledecem napadu napravio licnu na njinom izvodjenju pa zvao taxi da ga preveze na nasu polovinu u svakom slučaju, mislim da u aktuelnom kontekstu nije neka foliraža da ne može da igra. ja lično bih bio mirniji kada bi imali i taj ludi +/- osigurač, koji za 5mins može da ode na obe strane, pošto jago nije moja šolja igrača.
Tuesday at 11:304 days Kakva foliraza, pitam lepo, pise da ga jebe uvo Jago mora da ubaci 15 da bi bio koristanJe l' ima negde neka napredna statistika preko koje mogu brzo da proverim Petrusevljevljeve poene u prvim i drugim poluvremenima? Sticem utisak da je ratio ubacenog 85/15Kod Kenana potpuno suprotno Edited Tuesday at 11:344 days by Ratamahatta
Tuesday at 12:244 days Ne mora da znači da igra lošije završnice jer daje manje poena nego u drugim fazama utakmice. Pao je u drugom poluvremenu skroz izlazio sa trećim igračem na njega posle pika i on je to perfektno rešavao. 4-5 napada za redom je dobijao loptu na short roll ili malo dublje i svaki put smo dali mrtvi zicer, mislim da je 3 podelio, a dva puta uneo tog nižeg što pomaže u koš i poentirao posle finte. Ekstremno talentovan napadač. Kakav bi to dominator bio kad bi igrao makar pristojnu odbranu.
Tuesday at 13:374 days 3 hours ago, Valk said:tri. i da, sve smo odigrali odlično, izgubili za dlaku.Hvalospevi Bajernu su preterani, oni se jesu dobro pokazali ove sezone ali nije neki wow efekat u odnosu na nas. Imaju samo jednu pobedu više i negativnu koš razliku.negativnu tradiciju kod njih u gostima taman možemo da iskoristimo da ne igramo pod presijom. Pošto smo Rosa već poslali u Šangaj, ne vidim razlog da ih ne dobijemo večeras.Samo nam treba da ili bar jednog krene šut koji može da parira Edvardsovom ili nekoliko njih da raspodele te poene (što takođe ne bi bilo čudno za nas).Ono sto je za nas najvaznije je da CMM ubaci prvi sut spolja, da se Petrusev kad da prvi kos iz kontakta ne okrene sudijama, siri ruke i pita se zasto nije sudjen faul i da Kalina isporuci na teren svoja plej-of muda. U ovom sastavu bez Bolomboja i sa Jagom koji je zaboravio da igra kosarku to su tri faktora koji nam dobijaju i gube utakmice.
Tuesday at 14:124 days 2 hours ago, Ratamahatta said:Imo sam, i srednje i spoljnjeBolelo vise nego porodjaj 3 hours ago, uini said:svako ko se zavitlava sa upalom uha porođajem, nije imao nijedan.Don't push it (hehe, see what I did there)
Tuesday at 14:274 days Author 14 minutes ago, Valk said:Don't push it (hehe, see what I did there)sve je to nista za musku gripu. tu ni epiduralna ne pomaze
Tuesday at 14:524 days 2 hours ago, Heaviside said:Ne mora da znači da igra lošije završnice jer daje manje poena nego u drugim fazama utakmice. Pao je u drugom poluvremenu skroz izlazio sa trećim igračem na njega posle pika i on je to perfektno rešavao. 4-5 napada za redom je dobijao loptu na short roll ili malo dublje i svaki put smo dali mrtvi zicer, mislim da je 3 podelio, a dva puta uneo tog nižeg što pomaže u koš i poentirao posle finte. Ekstremno talentovan napadač. Kakav bi to dominator bio kad bi igrao makar pristojnu odbranu.Uglavnom nikad nema jednocifren broj poena u prvom poluvremenu. U prve dve cetvrtine je bukvalno ubica, sve metePosle ili nema snage od batina, ili nema kondicije i koncentracije pa krene i macanja da basi. Ovo pogotovo u delovima sezone kad Bolomboj nije bio tu
Tuesday at 15:124 days Negde tamo novembra 2015. imali smo skor 1-3, povredjenog Mekela koji je doveden da bude prvi plej, debelog Sofoa umesto kog je dovedena pik en rol odbrambena masina Stimac, sveze povredjenog Mitrovica ciji se oporavak docekao tek tamo negde aprila i zbog cega je doveden Kvinsi Miler, zatim psiho Nastica koji je slomio kuk Dangubicu na treningu sto je za posledicu imalo povratak Si Monovica, Rajana Tompsona koji nije uspevao loptom da pogodi vazduh, 2 friska evropska prvaka u decijoj kosarci i jednu mladu faul masinu od dva metra i kusur od koje nikad nece biti nista.U prvom poluvremenu u Bavarskoj™ Kvinsi pada s loptom u aut i trazi daj maut jer mu Nesa Ilic nije objasnio novo radno mesto. Dotadasnja kaznena ekspedicija Jovic-Cirbes koja je godinu i kusur unazad uspevala da porodi kos samo slucajno krece od tog trenutka da drobi sve redom. Rekord EL u asistencijama te veceri, servirao je jedno 40 poena Cirbesu i Stimetu. Bilo mi je zao debelog kosatog Brajanta, podsecao me je te veceri na malog debelog Utera iz Simpsonovih koji jedva ceka da se sve zavrsi i da moze da ide da place kuci. Nekoliko minuta pre kraja tekme Si Monovic po prvi put u zivotu u sebi pronalazi kvacilo koje mu produzava karijeru na jos 5 godina, a mali Rebojica shvata da ce mu kosarka ipak biti primarno zanimalje™ Proslo je 9 i po godina i nikad vise nismo pobedili tamo. Ne znam ni kako smo tada uspeli, imali smo jos manje sanse nego veceras. Tata Marka Pesica im je bio trener, a imali su i losiju, kosatiju verziju Davi Dovca, dok je na kraju klupe camio mladic koji ce mesec dana kasnije doci na pozajmicu kod nas, a pocetkom naredne decenije 2 i po puta biti prvak Evrope kao glavni baja u timu. Valja spomenuti i Zlatanovog polubrata Ne znam kako, ali danas se taj niz prekida Edited Tuesday at 15:164 days by Ratamahatta
Tuesday at 15:214 days Nadam se iskreno da si pustio jutros uz vežbe disanja utakmicu i da ovo nije iz glave.
Tuesday at 15:224 days 1 minute ago, kralj said:Nadam se iskreno da si pustio jutros uz vežbe disanja utakmicu i da ovo nije iz glave. Ima on specifične moći.Pogodio rezultat DSS na izborima u promil.
Tuesday at 16:054 days 34 minutes ago, kralj said:Nadam se iskreno da si pustio jutros uz vežbe disanja utakmicu i da ovo nije iz glave. Secam se tekme skroz, oni su imali neke odvratne bordo dresove tadA ovde smo igrali zadnje kolo za prolaz, mi ili oni. Prvo poluvreme smo kontrolisali (Gudura dao neku tricu s 9-10 metara u zadnjoj sekundi napada u Pioniru), u drugom nas okrenu i pocetkom 4/4 povedu desetak razlike. I onda smo im jebali kevu nekako, Jovic je dao dagger trojku iz coska blize kameri na levom kosu za prolaz dalje.Stresno u picku materinuOni su ovde igrali u nekim bordo-teget dresovima, isto odvratni kao i domaci. Posle te tekme najurimo Tompsona i dovodimo Vasu i Kinsija, igrao je i Vilijams tu tekmu mislim, to je onaj drugi mandat kad je pao zbog buksne Antologijske tekme - ta, Himki i Real. Beaubuououois igrao za Strazbur tada, urniso nas je u 4/4 tamo kao sad u Efesu i okrenuo dobijenu tekmu, mislim da je Jovic ispao zbog 5 licnih pa ovaj vodio ljubav sa Simonovicem koji ga je preuzeo™ do kraja tekme. A posle i u top16 Panatinaikos, Unikaha, Kubanj, Efes u Vrscu... I Cedevita bila u grupi s nama u 16, tamo smo mislim igrali zadnje kolo kad smo vec obezbedili prolaz pa nije ni bila vazna, ubili su nas 20 razlike. Zelimir u predzadnjem kolu nije hteo da pusti Efesa (a mi ispusili ovde Darusafaku kao i ove sezone sto smo pogubili boga oca u Areni) pa nam pomogao kao Drakula neki dan. Zato nije pustio ni nas, 4-0 glat te sezoneNe volem Bajern ni u jednom sportu, najvise sam posle Inzagija u istoriji fudbala mrzeo Tarnata, taj covek kako god zune slobodnjak odbije se od nekoga, promeni pravac, sjebe golmana i udje. Jednom je neko Kana povredio/onesvestio u bundesligi, ovaj uzo njegov dres i odbranio dve-tri sanse koje ni Kan ne bi. Edited Tuesday at 16:074 days by Ratamahatta
Tuesday at 16:114 days 49 minutes ago, kralj said:Nadam se iskreno da si pustio jutros uz vežbe disanja utakmicu i da ovo nije iz glave. Enciklopedican sam ja prirodno, ali sam pun gneva uoci dedlajnova pa se raspisem, mora nekakav release. Danas je jedan od takijeh dana Edited Tuesday at 16:114 days by Ratamahatta
Tuesday at 16:154 days 2 minutes ago, Ratamahatta said:Enciklopedican sam ja prirodno, ali sam pun gneva uoci dedlajnova pa se raspisem, mora nekakav release. Danas je jedan od takijeh dana Ti si kao Branko Lazić, malo mi neprijatno što si naš, ali ne do bog da si njihov.