Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Igrao ili neigrao Kodi mi smo ausajderi 30-70 odprilike. Bajern je domaćinska ekipa ove sezone, potpuno su dominantni kući i plitak potok na strani. Da je u Areni utakmica bile bi šanse obrnute.

Kako da pobedimo? Sporim ritmom, na malo poena. Agresivno na loptu. Rečju, odbranom. Ako uđemo u kaubojštinu, videli smo šta se desi prošli put. Od egala odu na +15 za dva minuta.

Edvards im je kapetan lađem ali su veoma opasni Vajler Beb i Andi Obst. Bajern je ekipa bez izrazite zvezde ali veoma opasan i veoma uigran, što je i za očekivati. Vođen je maestralno od jednog od najpotcenjenijih trenera Evrope.

Naravno, sportski je nadati se jer kad je na jednu utakmicu, šanse autsajdera se lako uvećaju ako utakmica krene neželjenim putem za favorita.

Srećno.

12 minutes ago, JPM said:

Igrao ili neigrao Kodi mi smo ausajderi 30-70 odprilike. Bajern je domaćinska ekipa ove sezone, potpuno su dominantni kući i plitak potok na strani. Da je u Areni utakmica bile bi šanse obrnute.

jeste bajern dobijao sve doma ali ovo je jedna tekma na ispadanje, tu ne znači puno minuli rad, već kako se otvori tekma.

što se bolda tiče, baš polažeš na to domaćinstvo a u realnosti to može da bude prednost, više ako ti dobro krene + da ti sudije malo daju neke fifti-fifti odluke

bajern je svakako favorit ali taman onoliki kolika je razlika u aktuelnom plasmanu.

ako odigramo kao protiv panatinaikosa, pri čemu ne mislim na toliko lud šut, već sveukupno, dobijamo.

Bajern na kladži favorit 2,5 poena, ništa preterano.

Očekujem neizvesnu utakmicu i nadam se bez produžetka

(može i to ako pobedimo)

Nedara večeras rešava, nadam se u našu korist

Edited by sasha

Mi smo u sasvim dobroj formi. Jesmo izgubili poslednje dve, ali to je bio kvalitet utakmica za sam vrh Evrolige. Al opet, Bolomboj i Kodi tj. njihov svič pika keca i petice je ono šta nas u velikoj meri definiše i da su njih dvojica zdravi bio bih poprilični optimista. Ovako mislim da je Bajern ipak favorit, ne veliki, ali ipak jasan favorit.

1 hour ago, Heaviside said:

Jesmo izgubili poslednje dve

tri. i da, sve smo odigrali odlično, izgubili za dlaku.

Hvalospevi Bajernu su preterani, oni se jesu dobro pokazali ove sezone ali nije neki wow efekat u odnosu na nas. Imaju samo jednu pobedu više i negativnu koš razliku.

negativnu tradiciju kod njih u gostima taman možemo da iskoristimo da ne igramo pod presijom. Pošto smo Rosa već poslali u Šangaj, ne vidim razlog da ih ne dobijemo večeras.

Samo nam treba da ili bar jednog krene šut koji može da parira Edvardsovom ili nekoliko njih da raspodele te poene (što takođe ne bi bilo čudno za nas).

Ako dobro pamtim, nas je baš retko ko natrpao od ovih etabliranih scorera. Panter nas je ovde natakao na guvernalu, ostalih se slabije sećam.

Što bi rekao Žeks Pantara Bajern ne igra košarku nego tombolu, pošto samo pripaljuju za tri pa pomozi bože lol

Njima nek malo zadrhti ručica zbog važnosti meča, a mi ćemo ono naše, ružno i dosadno i da ih udavimo kao zmija žabu.

5 minutes ago, kralj said:

Ako dobro pamtim, nas je baš retko ko natrpao od ovih etabliranih scorera. Panter nas je ovde natakao na guvernalu, ostalih se slabije sećam.

isporučio nam Edvards 30 kod njih, šta ti je.

Moguće da nisam to gledao.

Ovde smo ga unakazili, prekinuli mu neku ludačku seriju, čini mi se da se upisao u 4/4.

^ ovu facu treba postovati Kenanu na profil uz tekst "pičko, numeš koš da daš.".

Natrpaće Bajernu 90.

Mimo svake logike, Vockic veceras trojke ispod 20-25% i minus pojeni protiv Zvezdine spoljne mazino linije u sastavu Jago, Kenan, Nedovic

Bolesni Henri Miler Mkitarjan je bolji defanzivac od ove zdrave trojice zajedno

Je l' putuje Misa, ili ga bole uvo jos?

Dobijamo i navijamo za Pariz, ako ih Real uzme to je to, dalje neces moci.

Edited by Ratamahatta

• Author
18 minutes ago, Ratamahatta said:

Mimo svake logike, Vockic veceras trojke ispod 20-25% i minus pojeni protiv Zvezdine spoljne mazino linije u sastavu Jago, Kenan, Nedovic

Bolesni Henri Miler Mkitarjan je bolji defanzivac od ove zdrave trojice zajedno

Dobijamo i navijamo za Pariz, ako ih Real uzme to je to, dalje neces moci.

vreme je da i taj pariz konacno dobijemo s_d

37 minutes ago, Ratamahatta said:

njet. i svako ko se zavitlava sa upalom uha, nije imao jednu.

Imo sam, i srednje i spoljnje

Bolelo vise nego porodjaj

Pitam jer je Miso upravo protiv Bajerna (uz Monako) odigrao najbolje parce sezone u EL. Sad sa sjebanim CMM-om i simpaticnim Jagoom bi dobro doso na par minuta.

Ona tekma kad ga je mrzelo da trci kontru do kraja pa stao na desetak metara od njinog kosa. I onda u sledecem napadu napravio licnu na njinom izvodjenju pa zvao taxi da ga preveze na nasu polovinu heart