April 14Apr 14 Gledam utakmicu Buducnost - Partizan u Podgorici i pitam se da li @kralj gleda ovaj vatromet kreacije, narocito od strane beogradskog KK Kreativo.Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.
April 14Apr 14 pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospoda
April 14Apr 14 10 minutes ago, Ted said:pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospodaDa znas da mi je palo na pamet.
April 14Apr 14 19 minutes ago, harper lee said:Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene POVeća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.
April 14Apr 14 38 minutes ago, harper lee said:Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.Noćne more od ove govnjive hale imam, kako se sjebo Boy.Festival ciglarenja, u izmaglici i znoju.
April 14Apr 14 1 hour ago, harper lee said:Da znas da mi je palo na pamet.da, ali ipak će biti da nije to. naprosto smo u lošoj seriji i formi, što je počelo još od kupa i februarske pauze.......i trajeEL ekipa i legitimni kontender na PO EL, kada je u makar pristojnoj formi, ne i trebalo da ima ozbiljnijih probelma sa osrednjom EK ekipom, kakva Budućnost jeste
April 14Apr 14 1 hour ago, sasha said:Veća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.
April 14Apr 14 1 hour ago, Ted said:a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospodaAu kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".
April 14Apr 14 7 minutes ago, JPM said:Au kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".gospođe naših igrača treba da porade na samopuzdanju svojih jačih polovina........možda u nekoj covert operation koju bi hito organizovao Željko"Drage dame, sve smo pokušali ali ne ide. Vi ste naša poslednja šansa. Dignite ih, kako god znate!!!!!!"
April 14Apr 14 1 hour ago, harper lee said:Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.Naravno. Moraćemo da se oznojimo zbog neregularnih uslova za igru i moguće suđenja, ali razlika u suvom kvalitetu je tolika da jedna iskusna ekipa kao Zvezda ne bi smela da dozvoli da se ishod te serije dovede u pitanje. Partizan je naravno neuporedivo teži protivnik, ali mislim da i njih rešavamo.
April 15Apr 15 Ne moze tim koji ima Dedu, Kalenica i Teoa da ne osvoji lokalna natjecanja Kako je CMM, zdrav/prav?
April 15Apr 15 27 minutes ago, Ratamahatta said:Kako je CMM, zdrav/prav?Malo zanosi u levo, ali igrace.
April 15Apr 15 2 minutes ago, uini said:igraće ali ja uopšte nisam optimista da će to da izgleda dobroma dobro, ne možemo bez njega na oly svakako, neka vedžba