Monday at 17:555 days Gledam utakmicu Buducnost - Partizan u Podgorici i pitam se da li @kralj gleda ovaj vatromet kreacije, narocito od strane beogradskog KK Kreativo.Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.
Monday at 18:015 days pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospoda
Monday at 18:115 days 10 minutes ago, Ted said:pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospodaDa znas da mi je palo na pamet.
Monday at 18:175 days 19 minutes ago, harper lee said:Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene POVeća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.
Monday at 18:365 days 38 minutes ago, harper lee said:Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.Noćne more od ove govnjive hale imam, kako se sjebo Boy.Festival ciglarenja, u izmaglici i znoju.
Monday at 19:335 days 1 hour ago, harper lee said:Da znas da mi je palo na pamet.da, ali ipak će biti da nije to. naprosto smo u lošoj seriji i formi, što je počelo još od kupa i februarske pauze.......i trajeEL ekipa i legitimni kontender na PO EL, kada je u makar pristojnoj formi, ne i trebalo da ima ozbiljnijih probelma sa osrednjom EK ekipom, kakva Budućnost jeste
Monday at 19:345 days 1 hour ago, sasha said:Veća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.
Monday at 19:565 days 1 hour ago, Ted said:a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospodaAu kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".
Monday at 20:075 days 7 minutes ago, JPM said:Au kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".gospođe naših igrača treba da porade na samopuzdanju svojih jačih polovina........možda u nekoj covert operation koju bi hito organizovao Željko"Drage dame, sve smo pokušali ali ne ide. Vi ste naša poslednja šansa. Dignite ih, kako god znate!!!!!!"
Monday at 20:445 days 1 hour ago, harper lee said:Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.Naravno. Moraćemo da se oznojimo zbog neregularnih uslova za igru i moguće suđenja, ali razlika u suvom kvalitetu je tolika da jedna iskusna ekipa kao Zvezda ne bi smela da dozvoli da se ishod te serije dovede u pitanje. Partizan je naravno neuporedivo teži protivnik, ali mislim da i njih rešavamo.
Tuesday at 05:564 days Ne moze tim koji ima Dedu, Kalenica i Teoa da ne osvoji lokalna natjecanja Kako je CMM, zdrav/prav?
Tuesday at 06:244 days 27 minutes ago, Ratamahatta said:Kako je CMM, zdrav/prav?Malo zanosi u levo, ali igrace.
Tuesday at 06:544 days 2 minutes ago, uini said:igraće ali ja uopšte nisam optimista da će to da izgleda dobroma dobro, ne možemo bez njega na oly svakako, neka vedžba