Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Gledam utakmicu Buducnost - Partizan u Podgorici i pitam se da li @kralj gleda ovaj vatromet kreacije, narocito od strane beogradskog KK Kreativo.laugh

Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.

pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole lolol

a mi ćemo u Dubai u šoping, ko prava gospoda

10 minutes ago, Ted said:

pa vidiš da se trudimo da vam nabavimo karte za jedno pulufinalno klizanje dole lolol

Da znas da mi je palo na pamet.

19 minutes ago, harper lee said:

Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO

Veća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.

Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.

38 minutes ago, harper lee said:

Bice zajebano dobiti Buducnost na ovom klizalistu kad krene PO.

Noćne more od ove govnjive hale imam, kako se sjebo Boy.

Festival ciglarenja, u izmaglici i znoju.

1 hour ago, harper lee said:

Da znas da mi je palo na pamet.

da, ali ipak će biti da nije to. naprosto smo u lošoj seriji i formi, što je počelo još od kupa i februarske pauze.......i traje

EL ekipa i legitimni kontender na PO EL, kada je u makar pristojnoj formi, ne i trebalo da ima ozbiljnijih probelma sa osrednjom EK ekipom, kakva Budućnost jeste

1 hour ago, sasha said:

Veća nam je šansa da dobijemo Partizan nego Budućnost na 2 dobijene bez prednosti domaćeg terena.

Naravno treba dobiti prvo i Olimpiju ako nam ona bude protivnik.

Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.

1 hour ago, Ted said:

Au kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".

7 minutes ago, JPM said:

Au kad gospođe vaših igrača krenu u šoping pa se nalože nakon kupovine, ima Žoc da dežura u hodniku hotela kao u "Lajanje na zvezde".

gospođe naših igrača treba da porade na samopuzdanju svojih jačih polovina........možda u nekoj covert operation koju bi hito organizovao Željko

"Drage dame, sve smo pokušali ali ne ide. Vi ste naša poslednja šansa. Dignite ih, kako god znate!!!!!!"

isuse

1 hour ago, harper lee said:

Ma jok. Dobili smo ih vec dole i to usred sezone kad nam Buducnost i nije bas bila prioritet, dobicemo ih jos lakse kad na skauting njihove ekipe potrosimo vise od dosadasnjih 0 sekundi.

Naravno. Moraćemo da se oznojimo zbog neregularnih uslova za igru i moguće suđenja, ali razlika u suvom kvalitetu je tolika da jedna iskusna ekipa kao Zvezda ne bi smela da dozvoli da se ishod te serije dovede u pitanje.

Partizan je naravno neuporedivo teži protivnik, ali mislim da i njih rešavamo.

Ne moze tim koji ima Dedu, Kalenica i Teoa da ne osvoji lokalna natjecanja

Kako je CMM, zdrav/prav?

27 minutes ago, Ratamahatta said:

Kako je CMM, zdrav/prav?

Malo zanosi u levo, ali igrace.

igraće ali ja uopšte nisam optimista da će to da izgleda dobro

2 minutes ago, uini said:

igraće ali ja uopšte nisam optimista da će to da izgleda dobro

ma dobro, ne možemo bez njega na oly svakako, neka vedžba