Monday at 13:405 days krenuli smo sa ovim direktnim poredjenjem od mog posta da ekipe sa bolombojem imaju znacajno visi plafon od ekipa u kojoj je boban prvi centarbolomboj verovatno nikad nece biti mvp EL, ali ima osvojenu ELto je sustinaprosto boban nikad nije bio kompletan igrac na ozbiljnom nivou, prevelik je krater u odbrani
Monday at 13:415 days @pbg12345 Izvini, ja uleteo kao padobranac sa istom tom pričom a nisam video da je baš i počela od toga.Kazni me.
Monday at 13:515 days ne mogu da se setim igrača, za kojeg se ovoliki grejtnes projektovao kao za druga bobana a da taj xy igrač nije bio unesrećen nekom teškom povredom.
Monday at 14:015 days 39 minutes ago, uini said:izgleda mi kao da ste gledali tavaresovu karijeru isključivo protiv zvezde.Izgleda mi kao da bi mogao da napustis odmah taj "argument" ko je koliko utakmica gledao i otkad prati kosarku. To su argumenti za decu i mladje tinejdzere a ovo je forum matorih ljudi. Tavares nije anonimus, za njega smo se i mi raspitivali jos pre desetak godina dok se vukljao po razvojnim timovima u NBA ligi da bude zamena kad Bobi ode.
Monday at 14:245 days 1 hour ago, JPM said:Bobija nisi smeo da ostaviš samog na šutu, čak ni na trojci. sad si me bacio u razmišljanje o kom bobiju pišeštvoj boban >>>>>>>>> boban marjanovićlik je realno bio težak blam od igrača, ono kad uzmu nekog sa teškim fizičkim poremećajem i bace ga u sport da nekako nađe sebe. bukvalno su trebala 2 vrhunska pleja i beka (jović i mwill) da ga nekako funkcionalizuju da ne bude tolika blamčina.
Monday at 14:305 days Bolomboj i Petrušev su perfektan tandem, različiti, mogu i zajedno. Ako obojica ostanu to je ogromna stvar. U principu ne bih na leto previše menjao, umesto Kenana neki drugi bek, plus zahvalnica za 3 domaća veterana kojima ističu ugovori. Dovesti Đurišića ako je moguće.
Monday at 14:455 days 1 minute ago, kralj said:Topik željno iščekuje utakmicu u Minhenu. Ostatak sezone samo je mučno iščekivanje prelaznog roka
Monday at 14:455 days Tavares je takav teror u reketu pre svega u odbrani, da to nijedne pare ne mogu da plate. Ovi u Realu su naravno svesni toga te na ko zna koje načine uspevaju da ga zadrže tj veroatno ne pitaju mnogo kada ovaj izbaci zahteve pred obnovu ugovora...Bobi je Bobi... Sigurno je mogao ostaviti još dublji trag u Evropi da nije otišao ali rekao bih da je Tavaresov doprinos u odbrani nemerljiviji od bilo čega što Bobiška može da pruži iako je često to bilo baš dosta u kombinaciji manje odbrambenog a više napadačkog učinka. Edited Monday at 14:455 days by Mil@n
Monday at 15:045 days 1 hour ago, harper lee said:Izgleda mi kao da bi mogao da napustis odmah taj "argument" ko je koliko utakmica gledao i otkad prati kosarku. To su argumenti za decu i mladje tinejdzere a ovo je forum matorih ljudi. Tavares nije anonimus, za njega smo se i mi raspitivali jos pre desetak godina dok se vukljao po razvojnim timovima u NBA ligi da bude zamena kad Bobi ode.nije mi bila namera da propitujem ko je koliko gledao tavaresa, nego mi je sumanuto da poredimo bobija & tavaresa u bilo cemu osim u visini.
Monday at 15:415 days 2 hours ago, uini said:izgleda mi kao da ste gledali tavaresovu karijeru isključivo protiv zvezde.Nije Real sacuvao Tavaresa. Oprobao se u nba, ozbilino se blamirao i vidio da to nije za njega.
Monday at 16:265 days 1 hour ago, Nikodije said:Bolomboj i Petrušev su perfektan tandem, različiti, mogu i zajedno. Ako obojica ostanu to je ogromna stvar. U principu ne bih na leto previše menjao, umesto Kenana neki drugi bek, plus zahvalnica za 3 domaća veterana kojima ističu ugovori. Dovesti Đurišića ako je moguće.Ozbiljni bekovi umesto Tea i Nedovića, Kenan može da ostane ako će da igra iza jednog od njih. Koji je treći kome ističe ugovor? Deda? Ako nije onda mora i umesto Dauma da se dovede bolji igrač. Ako Dedi ističe ugovor ponudio bih mu recimo 400k da bude treća četvorka i opet bih doveo zamenu za Dauma. To je minimum promena, a idealno bi bilo i da se za pare koje dobijaju Gidra i Dobrić dovede jedna vrhunska trojka jer Kalinić više nije u stanju da u kontinuitetu isporučuje igrajaću 30 minuta svaku.
Monday at 16:295 days 1 minute ago, Heaviside said:Ozbiljni bekovi umesto Tea i Nedovića, Kenan može da ostane ako će da igra iza jednog od njih. Koji je treći kome ističe ugovor? Deda? Ako nije onda mora i umesto Dauma da se dovede bolji igrač. Ako Dedi ističe ugovor ponudio bih mu recimo 400k da bude treća četvorka i opet bih doveo zamenu za Dauma. To je minimum promena, a idealno bi bilo i da se za pare koje dobijaju Gidra i Dobrić dovede jedna vrhunska trojka jer Kalinić više nije u stanju da u kontinuitetu isporučuje igrajaću 30 minuta svaku.Mislim da ugovori ističu Nedoviću, Laziću i Teu, mada me ne bi čudilo da prva dvojica ostanu.
Monday at 17:045 days opet se bvz ložite, usaglasite nadanja sa realnošću.deseto mesto je ogroman uspeh, uz promene koje slede u EL, biće super ako uspemo da ponovimo i 25/26