Monday at 11:015 days Boban i Cirbes su bili tornjevi blizanci. Dosta slabiji su Dzoel i Filip, precjenjeni kao Dankan i Robinson
Monday at 11:075 days boban i bolomboj ne samo da su razliciti centri, nego je znacajno razlicit plafon ekipa u kojima su bolomboj ili boban (iz onog perioda) prvi centri ekipene znam kakav bolomboj ima ugovor, ali on bi morao biti apsolutan prioritet za sledecu sezonu
Monday at 11:095 days 1 minute ago, pbg12345 said:boban i bolomboj ne samo da su razliciti centri, nego je znacajno razlicit plafon ekipa u kojima su bolomboj ili boban (iz onog perioda) prvi centri ekipene znam kakav bolomboj ima ugovor, ali on bi morao biti apsolutan prioritet za sledecu sezonuIma još godinu dana ugovor Bolomboy.
Monday at 11:315 days 20 minutes ago, pbg12345 said:boban i bolomboj ne samo da su razliciti centri, nego je znacajno razlicit plafon ekipa u kojima su bolomboj ili boban (iz onog perioda) prvi centri ekipene znam kakav bolomboj ima ugovor, ali on bi morao biti apsolutan prioritet za sledecu sezonuA čuj, Edi Tavares je godinama među najboljim centrima EL, u tom allEL timu je bio četiri puta, i igra u Realu, ne igra u nekom Asvelu. Boban je mogao ići sličnim putem, ali je svoje najbolje godine proveo u NBA.
Monday at 11:425 days 15 minutes ago, kralj said:Bolomboj kakav je lik, na produženju je rekao nemojte ljudi, previše je.I zaplakao kad video cifru...jel on beše?
Monday at 11:485 days 16 minutes ago, goofs said:A čuj, Edi Tavares je godinama među najboljim centrima EL, u tom allEL timu je bio četiri puta, i igra u Realu, ne igra u nekom Asvelu. Boban je mogao ići sličnim putem, ali je svoje najbolje godine proveo u NBA.uff, pa oni ne mogu u istu recenicuja sam upravo na odbranu ciljao, a tavares i marjanovic na toj strani terena prosto nisu ista liga
Monday at 11:525 days Bobi Marjanović je u prajmu bolji igrač od Tavaresa, samo što ni jedan ni drugi nisu za moderan NBA, prespori su, ogromni su. Bobi je pristao da za velike pare bude maskota u NBA, Tavares je igrački očito ambiciozniji čovek. Mada nije mala para ni u Realu.Ofanzivno Bobi je dve klase iznad Tavaresa, defanzivno je Tavares bolji. Ali u prajmu ni Bobi nije bio kanta. Bilo je mučno, doduše za Fener hahaha, kako ga je Bolomboy urnisao u Istanbulu ove sezone.
Monday at 12:275 days ne znam sto se sad uvodi nba u pricupisalo se o najboljim centrima zvezde u poslednjim decenijamaja sam se i ukljucio, jer me prilicno iritira taj jednodimenzionalni pogled na kosarku u kom su ljudi impresionirani kosketerskim sposobnostima, a potpuno zanemaruju drugu stranu terenato razuljivo rade, oni koji o kosarci ne znaju nista i prate je sporadicno, smara kad to rade ljudi koji redovno pratena kraju krajeva nije boban iz evrope otisao kao junosa, vec kao 27godisnjaku tom periodu karijere je imao 1,5 kvalitetnu evroligasku sezonu i top 16 kao najveci uspehtavares je u tim godinama vec imao osvojenu evroligu
Monday at 12:315 days 35 minutes ago, JPM said:Ofanzivno Bobi je dve klase iznad Tavaresa, defanzivno je Tavares bolji. Ali u prajmu ni Bobi nije bio kanta. zapravo je defanzivno tavares 4x klase iznad prajm bobija a ofanzivno nije kanta.tavares nije otisao u nba, samo zato sto su u realu ispravno bili u fazonu da je nesto najbolje sto im se desilo na centru od otprilike sabonisa i dali mu shitload para, dugorocnu sigurnost i ko zna kakve sve beneficije sa strane, tu su spanci nenadjebivi a ujedno i gospoda, za razliku od nas i turaka, grka.daklem, svaka cast bobiju, igrao je to jedno leto tj sezonu, ispravno pronasao svoju nba nishu zabavljaca i napravio sebi gudlajf. ali tavares je kosarkaski za bobija misaona imenica, makar kada pricamo o vrhunskim performansima u evropi.
Monday at 12:345 days bolomboy je za bobija misaona imenica. petrushev ce imati veci uticaj od bobija, ukoliko se ne baci na krek kokain ili herojin
Monday at 12:395 days Bobija nisi smeo da ostaviš samog na šutu, čak ni na trojci. Tavaresa možeš slobodno. Eto recimo to je jedna od prednosti Bobija.Ono što mi se kod Bobija ne sviđa je to što je napravio trejd off pare za minute. Ali to je lični izbor. Odabrao je da bude strašilo u NBA umesto legenda u Evropi.Svaka čast Tavaresu na tome, da ne bude zabune.