Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Boban i Cirbes su bili tornjevi blizanci. Dosta slabiji su Dzoel i Filip, precjenjeni kao Dankan i Robinson fantom

boban i bolomboj ne samo da su razliciti centri, nego je znacajno razlicit plafon ekipa u kojima su bolomboj ili boban (iz onog perioda) prvi centri ekipe

ne znam kakav bolomboj ima ugovor, ali on bi morao biti apsolutan prioritet za sledecu sezonu

1 minute ago, pbg12345 said:

boban i bolomboj ne samo da su razliciti centri, nego je znacajno razlicit plafon ekipa u kojima su bolomboj ili boban (iz onog perioda) prvi centri ekipe

ne znam kakav bolomboj ima ugovor, ali on bi morao biti apsolutan prioritet za sledecu sezonu

Ima još godinu dana ugovor Bolomboy.

Bolomboj kakav je lik, na produženju je rekao nemojte ljudi, previše je.

20 minutes ago, pbg12345 said:

A čuj, Edi Tavares je godinama među najboljim centrima EL, u tom allEL timu je bio četiri puta, i igra u Realu, ne igra u nekom Asvelu. Boban je mogao ići sličnim putem, ali je svoje najbolje godine proveo u NBA.

15 minutes ago, kralj said:

Bolomboj kakav je lik, na produženju je rekao nemojte ljudi, previše je.

I zaplakao kad video cifru...jel on beše?

16 minutes ago, goofs said:

A čuj, Edi Tavares je godinama među najboljim centrima EL, u tom allEL timu je bio četiri puta, i igra u Realu, ne igra u nekom Asvelu. Boban je mogao ići sličnim putem, ali je svoje najbolje godine proveo u NBA.

uff, pa oni ne mogu u istu recenicu

ja sam upravo na odbranu ciljao, a tavares i marjanovic na toj strani terena prosto nisu ista liga

Bobi Marjanović je u prajmu bolji igrač od Tavaresa, samo što ni jedan ni drugi nisu za moderan NBA, prespori su, ogromni su. Bobi je pristao da za velike pare bude maskota u NBA, Tavares je igrački očito ambiciozniji čovek. Mada nije mala para ni u Realu.

Ofanzivno Bobi je dve klase iznad Tavaresa, defanzivno je Tavares bolji. Ali u prajmu ni Bobi nije bio kanta. Bilo je mučno, doduše za Fener hahaha, kako ga je Bolomboy urnisao u Istanbulu ove sezone.

ne znam sto se sad uvodi nba u pricu

pisalo se o najboljim centrima zvezde u poslednjim decenijama

ja sam se i ukljucio, jer me prilicno iritira taj jednodimenzionalni pogled na kosarku u kom su ljudi impresionirani kosketerskim sposobnostima, a potpuno zanemaruju drugu stranu terena

to razuljivo rade, oni koji o kosarci ne znaju nista i prate je sporadicno, smara kad to rade ljudi koji redovno prate

na kraju krajeva nije boban iz evrope otisao kao junosa, vec kao 27godisnjak

u tom periodu karijere je imao 1,5 kvalitetnu evroligasku sezonu i top 16 kao najveci uspeh

tavares je u tim godinama vec imao osvojenu evroligu

35 minutes ago, JPM said:

Ofanzivno Bobi je dve klase iznad Tavaresa, defanzivno je Tavares bolji. Ali u prajmu ni Bobi nije bio kanta.

zapravo je defanzivno tavares 4x klase iznad prajm bobija a ofanzivno nije kanta.

tavares nije otisao u nba, samo zato sto su u realu ispravno bili u fazonu da je nesto najbolje sto im se desilo na centru od otprilike sabonisa i dali mu shitload para, dugorocnu sigurnost i ko zna kakve sve beneficije sa strane, tu su spanci nenadjebivi a ujedno i gospoda, za razliku od nas i turaka, grka.

daklem, svaka cast bobiju, igrao je to jedno leto tj sezonu, ispravno pronasao svoju nba nishu zabavljaca i napravio sebi gudlajf. ali tavares je kosarkaski za bobija misaona imenica, makar kada pricamo o vrhunskim performansima u evropi.

Ne slažem se ali i to je ok.

bolomboy je za bobija misaona imenica.

petrushev ce imati veci uticaj od bobija, ukoliko se ne baci na krek kokain ili herojin

pijani petrushev bi mozda bio bolji od bobija ali preterujem verovatno 🤖

okej, naduvani petrushev > bobi > pijani petrushev 🙃

Bobija nisi smeo da ostaviš samog na šutu, čak ni na trojci. Tavaresa možeš slobodno. Eto recimo to je jedna od prednosti Bobija.

Ono što mi se kod Bobija ne sviđa je to što je napravio trejd off pare za minute. Ali to je lični izbor. Odabrao je da bude strašilo u NBA umesto legenda u Evropi.

Svaka čast Tavaresu na tome, da ne bude zabune.