Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 minutes ago, kronostime said:

Da ne pominjemo kako su neki igraci u KKCZ proglasavani "netalentovanim" pa su u KKP i ostalim klubovima dobili sansu.

Ovo ste mogli biti vi, ali skauting vam je uvek bio jaca stranalaugh

To nije bas tako bilo i cak je i Sale pricao o tome, da ga je Bata dovodio na trening Zvezde ali da on to nije hteo da cuje. Bata je bio veliki Zvezdas, a on veliki Partizanovac. Neki bi rekli sramoti tatka.

10 minutes ago, JPM said:

Jedino moze trejd staklenih igraca. Nateklina za Nedicu.

Neda nije vise tako naivna,

Neda, u ugovoru stoji 2+2...

laugh

2 minutes ago, kronostime said:

Ovo ste mogli biti vi, ali skauting vam je uvek bio jaca strana

uu kronose, ovo je čak i za tvoje shvatanje basketa hevi metal.

da je sale igrao za zvezdu, samo bi se promenile boje dresova i ubacio bi trojku u finalu zvezda huventud.

nego, da te uputim na proper mesto za ovakve fore, da te ne bi bacili u bukagije bezveze

https://parapsihopatologija.com/forum/284-sporti%C4%87/

4 minutes ago, uini said:

uu kronose, ovo je čak i za tvoje shvatanje basketa hevi metal.

da je sale igrao za zvezdu, samo bi se promenile boje dresova i ubacio bi trojku u finalu zvezda huventud.

nego, da te uputim na proper mesto za ovakve fore, da te ne bi bacili u bukagije bezveze

https://parapsihopatologija.com/forum/284-sporti%C4%87/

E, Uini, greske u sitoriji i sklonost ka njihom ponavljanju treba uvek isticati i ponavljati.

Kako drugacije nauciti iz istih?

5 minutes ago, kronostime said:

Kako drugacije nauciti iz istih?

ako ovako krenem da ucim, brzo cu doci do saznanja da je ostoja lizard a to nikome ne treba.

7 minutes ago, uini said:

ako ovako krenem da ucim, brzo cu doci do saznanja da je ostoja lizard a to nikome ne treba.

Ostoji se ni posumljavanje po glavi tm ne prima, a ni papkari sto iz kluba u Savez odose nisu bolji.

1 hour ago, JPM said:

Ako mi verujes ja stvarno ne znam ko je lik. Novinar?

S takvim (ne)predznanjem se ne dolazi na ovu temu. Minus.

Nisu Kuzmić i Cirbes igrali u istoj ekipi. Cirbes je igrao sa Bobijem i to je bila dobra kombinacija. Imali su na pleju MWilla i Jovića, dobili su servirano milion dobrih lopti.

U drugoj sezoni Cirbes je igrao sa Štimarom, gulio je po 30 minuta.

Edited by Nikodije

21 minutes ago, ducca said:

S takvim (ne)predznanjem se ne dolazi na ovu temu. Minus.

Evo sad pročitah na preskok par tekstova. Idealan je za mozzart. Tu ću da stanem.

Nije dovoljno, moraš da nadješ insta nalog da spoznaš suštinu lika i dela. nobles

Edited by ducca

ovo je grujicin svet, mi samo zivimo u njemu

8 minutes ago, ducca said:

Nije dovoljno, moraš da nadješ insta nalog da spoznaš suštinu lika i dela. nobles

Sa zadovoljstvom. Nadam se da je otkljucano, nemam insta nalog. Posalji link, pa kad me uhvati zatvor, citam to.

E jebiga...

Untitled.png

Jedno 146 pratilaca je sa PPPa.

On 13. 4. 2025. at 11:50, Nikodije said:

Neverovatno kako se potrefilo da dva najbolja centra Zvezde u 80 godina dugoj istoriji igraju u istoj ekipi.

Boban?

Drugačiji su igrači, ok, ali one jedne godine je Boban bio prvi allEL tim.