Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Svakodnevno iščekujem da me neko pita za Grujicu.

Dakle,

download.gif

Dobri su bili Cirbes i Kuzmić te godine, ali nije to uopšte isti nivo kao ovogodišnji Bolomboj i Petrušev. Bolomboj je najbolji skakač lige i moguće nabolji defanzivac od centara, a Filip jedan od ako ne i najbolji napadač na toj poziciji. Obojica u najužem krugu za najbolju peticu lige sa tim da bi Bolomboj to bio bez dileme da je odigrao više utakmica.

petrusev tesko da moze da bude najbolja petica lige sa ovakvim defanzivnim performansom, narocito u eri kada se ovoliko radi iskakanje. more koseva smo primili i podosta utakmica izgubili na njegovo iskakanje na spoljni sut. to je najociglednije a nije jedino.

Nije najbolja petica lige, ima čak i svog saigrača koji je bolji, ali ove godine jeste u 5-6 najboljih.

12 minutes ago, Heaviside said:

Dobri su bili Cirbes i Kuzmić te godine, ali nije to uopšte isti nivo kao ovogodišnji Bolomboj i Petrušev. Bolomboj je najbolji skakač lige i moguće nabolji defanzivac od centara, a Filip jedan od ako ne i najbolji napadač na toj poziciji. Obojica u najužem krugu za najbolju peticu lige sa tim da bi Bolomboj to bio bez dileme da je odigrao više utakmica.

Nisu ni ova dva bili daleko. Kuz je imao u konkurenciji Judoa, pa je možda titula najboljeg defanzivca van dometa, ali to je bilo na razini ovoga što Bolomboj radi.

25 minutes ago, JPM said:

Aj za Divca brate, ali gde nadje Nikolu "pravim tri faula kolenom u dva minuta" Jestratijevica?

Njih dvojica Reprezentativaca tada>>>>ovi centri sada.

Njihovo Zitije govori o njima. a i tesko je naci dominantniji par centara u vas u istoriji - ni Daba to ne pamti.

s_d

11 minutes ago, Eleniko said:

petrusev tesko da moze da bude najbolja petica lige sa ovakvim defanzivnim performansom, narocito u eri kada se ovoliko radi iskakanje. more koseva smo primili i podosta utakmica izgubili na njegovo iskakanje na spoljni sut. to je najociglednije a nije jedino.

napisao je najbolji ili jedan od najboljih napadaca na poziciji centra, sto nije neka outlandish izjava; sigurno je u top5 napadaca, ako racunamo i lessorta

ali avaj, joel je bas puno pauzirao, petrusev dosao kasnije, zapravo nisu puno tekmi odigrali zajedno

Eh, da oce Ntilikina da proda dusu i predje na pogresnu stranu brda ....

fantom

1 minute ago, kronostime said:

fantom

Možda umesto Kodija jedino. Spolja nam treba dobar kreator iz pika. Tu smo najtanji. Da su druga vremena i mali Top da je mogao da ostane, bio bi idealan fit za ovu ekipu.

Edited by kralj

7 minutes ago, kronostime said:

fantom

Jedino moze trejd staklenih igraca. Nateklina za Nedicu.

4 minutes ago, kralj said:

Možda umesto Kodija jedino. Spolja nam treba dobar kreator iz pika. Tu smo najtanji. Da su druga vremena i mali Top da je mogao da ostane, bio bi idealan fit za ovu ekipu.

Ntilikina, Kodi, Aleeeeksa....

Gde je, bre, ona cuvena FMP/KKCZ chkola sto izbacivase sveCki poznate igrace?

U obustavi ili?

s_w

45 minutes ago, kralj said:

Svakodnevno iščekujem da me neko pita za Grujicu.

Dakle,

download.gif

Ako mi verujes ja stvarno ne znam ko je lik. Novinar?

Da ne pominjemo kako su neki igraci u KKCZ proglasavani "netalentovanim" pa su u KKP i ostalim klubovima dobili sansu.

Ovo ste mogli biti vi, ali skauting vam je uvek bio jaca stranalaugh

20 minutes ago, kronostime said:

fantom

sto da proda dusu, ne mora cak ni stan da proda