Monday at 07:475 days Dobri su bili Cirbes i Kuzmić te godine, ali nije to uopšte isti nivo kao ovogodišnji Bolomboj i Petrušev. Bolomboj je najbolji skakač lige i moguće nabolji defanzivac od centara, a Filip jedan od ako ne i najbolji napadač na toj poziciji. Obojica u najužem krugu za najbolju peticu lige sa tim da bi Bolomboj to bio bez dileme da je odigrao više utakmica.
Monday at 07:535 days petrusev tesko da moze da bude najbolja petica lige sa ovakvim defanzivnim performansom, narocito u eri kada se ovoliko radi iskakanje. more koseva smo primili i podosta utakmica izgubili na njegovo iskakanje na spoljni sut. to je najociglednije a nije jedino.
Monday at 08:025 days Nije najbolja petica lige, ima čak i svog saigrača koji je bolji, ali ove godine jeste u 5-6 najboljih.
Monday at 08:045 days 12 minutes ago, Heaviside said:Dobri su bili Cirbes i Kuzmić te godine, ali nije to uopšte isti nivo kao ovogodišnji Bolomboj i Petrušev. Bolomboj je najbolji skakač lige i moguće nabolji defanzivac od centara, a Filip jedan od ako ne i najbolji napadač na toj poziciji. Obojica u najužem krugu za najbolju peticu lige sa tim da bi Bolomboj to bio bez dileme da je odigrao više utakmica.Nisu ni ova dva bili daleko. Kuz je imao u konkurenciji Judoa, pa je možda titula najboljeg defanzivca van dometa, ali to je bilo na razini ovoga što Bolomboj radi.
Monday at 08:065 days 25 minutes ago, JPM said:Aj za Divca brate, ali gde nadje Nikolu "pravim tri faula kolenom u dva minuta" Jestratijevica?Njih dvojica Reprezentativaca tada>>>>ovi centri sada.Njihovo Zitije govori o njima. a i tesko je naci dominantniji par centara u vas u istoriji - ni Daba to ne pamti.
Monday at 08:085 days 11 minutes ago, Eleniko said:petrusev tesko da moze da bude najbolja petica lige sa ovakvim defanzivnim performansom, narocito u eri kada se ovoliko radi iskakanje. more koseva smo primili i podosta utakmica izgubili na njegovo iskakanje na spoljni sut. to je najociglednije a nije jedino.napisao je najbolji ili jedan od najboljih napadaca na poziciji centra, sto nije neka outlandish izjava; sigurno je u top5 napadaca, ako racunamo i lessortaali avaj, joel je bas puno pauzirao, petrusev dosao kasnije, zapravo nisu puno tekmi odigrali zajedno
Monday at 08:225 days 1 minute ago, kronostime said:Eh, da oce Ntilikina da proda dusu i predje na pogresnu stranu brda ....Možda umesto Kodija jedino. Spolja nam treba dobar kreator iz pika. Tu smo najtanji. Da su druga vremena i mali Top da je mogao da ostane, bio bi idealan fit za ovu ekipu. Edited Monday at 08:235 days by kralj
Monday at 08:275 days 7 minutes ago, kronostime said:Eh, da oce Ntilikina da proda dusu i predje na pogresnu stranu brda ....Jedino moze trejd staklenih igraca. Nateklina za Nedicu.
Monday at 08:325 days 4 minutes ago, kralj said:Možda umesto Kodija jedino. Spolja nam treba dobar kreator iz pika. Tu smo najtanji. Da su druga vremena i mali Top da je mogao da ostane, bio bi idealan fit za ovu ekipu.Ntilikina, Kodi, Aleeeeksa....Gde je, bre, ona cuvena FMP/KKCZ chkola sto izbacivase sveCki poznate igrace?U obustavi ili?
Monday at 08:335 days 45 minutes ago, kralj said:Svakodnevno iščekujem da me neko pita za Grujicu.Dakle,Ako mi verujes ja stvarno ne znam ko je lik. Novinar?
Monday at 08:385 days Da ne pominjemo kako su neki igraci u KKCZ proglasavani "netalentovanim" pa su u KKP i ostalim klubovima dobili sansu.Ovo ste mogli biti vi, ali skauting vam je uvek bio jaca strana
Monday at 08:395 days 5 minutes ago, JPM said:Ako mi verujes ja stvarno ne znam ko je lik. Novinar?https://www.mozzartsport.com/novinar/116
Monday at 08:405 days 20 minutes ago, kronostime said:Eh, da oce Ntilikina da proda dusu i predje na pogresnu stranu brda ....sto da proda dusu, ne mora cak ni stan da proda