April 12Apr 12 Just now, Ratamahatta said:11-7 s njim, 7-9 bezVideo sam. Sve se tu svodi na raspored u januaru, gde smo imali gomilu lakih utakmica. Izbaci januar, biće slično.Petrušev je kompenzovao povrede Bolomboja u najvećoj meri.Nije na unutrašnjim pozicijama glavni uzrok problema ove ekipe.
April 12Apr 12 I da ne oduzimate utakmice u januaru, znam da smo i tu kiksali, suština je da je schedule toughness utakmica sa njim bio mnogo lakši nego onih bez njega.
April 12Apr 12 1 hour ago, kralj said:Tvrdio sam da povrede nisu naročito uticale na plasman i u to se uverio kada sam video koje je utakmice Bolomboj propustio i kako smo u njima prošli.Dati 100 poena može se na razne načine. Nema smisla da ti to opisujem diskusije radi, znaš dovoljno o tome.Partizan je, npr, doveo kreativnije igrače (pre svih Karlika i Sterlinga) i nije imao ni blizu probleme kakve je imala Zvezda u pozicionom napadu. Naravno, Zvezda je mnogo bolja tranziciona ekipa, pa je verovatno broj poena po posedu tu negde, jer je eff iz tranzicije neuporedivo bolja.Uostalom, u pikovima forme, Partizan je mnogo potentnije izgledao od Zvezde. Propatili su zbog previše novih igrača, i nekoliko njih koji nikad nisu ni igrali u Evropi. Ova ekipa, da im ostane uz blage korekcije, bili bi za klasu jači. Zvezda opet mora spoljnu liniju da isterkeljiše.Ne mogu vise, stvarno, nekad smajli bude moj komentar na ove besmislene price. Sterling Braun je kreativac onoliko koliko i Ajzea Kenan, bek suter sa maltene podjednakim napadackim repertoarom kao Kenan. Nedovic takav kakav jeste je deset puta kreativniji igrac od obojice. Ako je tebi primer kreacije izolacija i igrac koji osim suta nema nista ocigledno je da nemamo isto razumevanje pojma kreacija. Pri cemu je Braun sjajan igrac, uopste se ne radi o kvalitetu onoga sto moze na terenu.Ali, posto si se konacno izjasnio da je sve ovo sto pises zapravo preludij za zeleniju travu u tudjem dvoristu ne bih se dalje bavio ovom temom. Sad mi je jasnije.
April 12Apr 12 Kakav RSB vajb majko mila, da malo pratite nešto vezano za košarku uvideli ste bi da je ovo što pišem maltene topla voda. Dok se dobri Pariz koristio kao uzorni egzemplar još je bilo neke šanse za kakvom takvom pričom, Partizan mi vala nećete tolerisati.
April 12Apr 12 1 hour ago, kralj said:Kakav RSB vajb majko mila, da malo pratite nešto vezano za košarku uvideli ste bi da je ovo što pišem maltene topla voda. Dok se dobri Pariz koristio kao uzorni egzemplar još je bilo neke šanse za kakvom takvom pričom, Partizan mi vala nećete tolerisati.Pa, ti si uveo Partizan u pricu, sta se koji kurac zalis. Pri cemu u tom istom Partizanu igra bar 3-4 igraca (Vanja, Lundberg, Dejvis,...) koji su kreativniji od Sterlinga Brauna, u smislu da bolje citaju odbrane i mogu da napadnu na vise nacina.Ovo sto ti pises se ne zove topla voda nego sranje. Mogu da razumem da ti se ne dopada nasa igra, to je stvar ukusa, ali tvrdnja da nam manjka kreacije je najobicnija besmislica koju ne pokazuju ni statistika ni eye test. Igramo vrlo raznovrsnu kosarku sa mnogo razlicitih napadackih resenja i to od strane razlicitih igraca. Imamo mnogo mana ali si ti navalio bas tu jednu (iskustvo i igracka inteligencija) od malo prednosti koje imamo da prikazes kao deficit tima. Pitao sam te vec da mi objasnis ali si vesto izbegao jer ti ne odgovara - kako moze da bude nekreativan tim koji vecinu napada zavrsava otvorenim sutem ili neposredno na obrucu ako protivnicka odbrana iole zakaze? Kako mislis da igraci uopste dolaze u te situacije? Dali smo 200 poena u poslednje dve utakmice dvema ekipama iz samog vrha Evrolige od kojih u jednoj igra najbolji defanzivac Evrolige na perimetru i ti posle dve utakmice pises bajke o ekipi kojoj fali kreacije. Pa, jebo te.
April 12Apr 12 1 hour ago, harper lee said:Pa, ti si uveo Partizan u pricu, sta se koji kurac zalis. Pri cemu u tom istom Partizanu igra bar 3-4 igraca (Vanja, Lundberg, Dejvis,...) koji su kreativniji od Sterlinga Brauna, u smislu da bolje citaju odbrane i mogu da napadnu na vise nacina.Ovo sto ti pises se ne zove topla voda nego sranje. Mogu da razumem da ti se ne dopada nasa igra, to je stvar ukusa, ali tvrdnja da nam manjka kreacije je najobicnija besmislica koju ne pokazuju ni statistika ni eye test. Igramo vrlo raznovrsnu kosarku sa mnogo razlicitih napadackih resenja i to od strane razlicitih igraca. Imamo mnogo mana ali si ti navalio bas tu jednu (iskustvo i igracka inteligencija) od malo prednosti koje imamo da prikazes kao deficit tima. Pitao sam te vec da mi objasnis ali si vesto izbegao jer ti ne odgovara - kako moze da bude nekreativan tim koji vecinu napada zavrsava otvorenim sutem ili neposredno na obrucu ako protivnicka odbrana iole zakaze? Kako mislis da igraci uopste dolaze u te situacije? Dali smo 200 poena u poslednje dve utakmice dvema ekipama iz samog vrha Evrolige od kojih u jednoj igra najbolji defanzivac Evrolige na perimetru i ti posle dve utakmice pises bajke o ekipi kojoj fali kreacije. Pa, jebo te.Čuj, ne odgovara. O Zvezdinom pozicionom napadu Milutin Aleksić drobi i kad treba i kad ne treba, otkako je provalio da pozicioni napad baguje, negde na pola sezone. I Kuzma samo što nije shvatio. Sferopulos je govorio da rizikujemo sa tranzicijom, jer se ispostavilo da ćemo pre tako poentirati nego kada stajemo na loptu. Uvek mlati rukom u pravcu juriša kad Kodi ima loptu, bez obzira na rezultat. Usput, sad sam video statistiku i po posedu smo po poenima peta najgora ekipa u ligi. Ako se uzme u obzir da forsiramo tranziciju, u pozicionom napadu smo sigurno još gori. Istovremeno, po asistencijama smo četvrti najbolji. Razlog tome je što, kada Karlik Džons odigra ISO i da poludistancu, to je pametno iskreiran napad koji nema asistenciju, a kad Kalini bace neki 'brigo moja, pređi na drugoga' pas 3 sekunde pre kraja napada, a ovaj pogodi hail mary trojku, to je loše iskreiran napad, a piše se asistencija.Na način da objašnjavam kako to da damo Panatinaikosu 100 poena, ne želim da odgovaram adekvatno, jer bi jedini adekvatan odgovor bio isto kao što smo Spartaku dali 75. Ipak, računam da je ovde opstao neki nivo, inače ne bih ni pisao.Btw, Sterling Braun je u stanju da lakše iskreira sebi poziciju iz koje može da pogodi sa dobrim procentom. Nedović i Kenan to ne mogu ni blizu tako uspešno, a Vanja Marinković to i ne radi, osim ako ne mora da improvizuje. Njemu je kreacija na nivou Dobrićeve. Nula.Da, još da dodam, Petruševu da ima ko da da dobar pas kad odradi rol, sa onim njegovim dvokorakom bez spuštanja, koji niko živi ne može da brani, imao bi najbolje brojke u ligi.Dakle, potentni napadači, loše ukomponovani. Loša selekcija. Jebiga.
April 12Apr 12 1 hour ago, MiddleClass said:Jel Dzoel propustio 18/34:meca u EL? Previse. Sa njim plejof lagano...Kad se vraca?Obrnuto, 18 igro, 16 propustio. Sto se mene tice to je sada vec najbolji stranac ikada u nas, zao mi je Kvinsiju MilereBekovi su nam konstantni kao moje bivse devojkinje, sve najuriti
April 13Apr 13 valjda ce opstati ova vlast u srbiji jos neku godinu, istrpece budzet da se povecaju davanja za jos neki milion i ima kk da napreduje do nebeskih visina
April 13Apr 13 što se nama obraćaš, zna se ko je to prvi izmislio. nećeš na svoje?samo što od sipanja u vas/njih nema nikakve koristi. u nas ima, pomalo, ali ipak više od nula, ništica, nada.