Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

love5

1 hour ago, uini said:

lepse je pobediti ovakve tekme & zavrsnice ali kao sto je vec receno, nista narocito nismo izgubili ili dobili, tako da eto

jeste, samo stvar može da se posmatra i sa komplikovanije, tj dublje strane

nikada nećemo saznati šta je stvarni plafon ovog tima

nismo sastavili jednu važnu utakmicu u ovoj sezoni da smo bili kompletni i da nam je barem 6-7 glavnih igrača bilo našpanovao na tops. evo sinoć - sve super, i kenjan se nije pojavio. ok i jago možemo reći da on nije u tih 6-7 glavnih ali takav igrač za bitne prenose lopte i 1 na 1 realizacije, why not. gidra prodo. teodosić se prerano odjavio iz profi košarke, ovo iz ove godine nije trebalo ni nama ni njemu.

ta će žal ostati a mi ćemo reći, ok to smo mi, cigani, nismo stvoreni za velike domete, mali klub. a ovaj tim je ladno mogla biti baskonija iz one sezone 2016 kad je igrala F4, prethodni njihov strike od pre 20 godina je bio preozbiljan i predug za naše standarde...

to da nam je ovo bio najbolji tim u istoriji i najbolje vođen, šta god stručnjaci kenjali na tu temu ovde protiv igrača i protiv trenera, tu ne možete ništa.

to što smo politički govno od kluba je problem na kub i pomaže da se ne bacamo u taj vrtlog zanosa.

ali ciganiju i kk ćemo voleti i ne damo da nam je uzmete.

1 hour ago, uini said:

lepse je pobediti ovakve tekme & zavrsnice ali kao sto je vec receno, nista narocito nismo izgubili ili dobili, tako da eto

Ima do toga da je ovo 3 ovakva zavrsnica u kratkom roku izgubljena.Jbg.

Svakako bi bilo lepse da smo dobili al jbg.

Najgore je kada ide sve po loju(94-86) i onda predjes na cuvanje rezlutata.

Bolje ovako. Biće sladje. Bićemo iznenadjenje sezone.

31 minutes ago, kurjak said:

love5

Aha, znači ima istine u priči da Pana želi da ga se otarasi iako ima još godinu dana ugovor, jer žele da stvore mesto da dovedu TJ Shortsa...

A pošto uskoro puni 35 godine kapira da se perfektno uklapa u Zvezdi..

Matori Španac u ekipi, idealno.

59 minutes ago, Eleniko said:

jeste, samo stvar može da se posmatra i sa komplikovanije, tj dublje strane

nikada nećemo saznati šta je stvarni plafon ovog tima

nismo sastavili jednu važnu utakmicu u ovoj sezoni da smo bili kompletni i da nam je barem 6-7 glavnih igrača bilo našpanovao na tops. evo sinoć - sve super, i kenjan se nije pojavio. ok i jago možemo reći da on nije u tih 6-7 glavnih ali takav igrač za bitne prenose lopte i 1 na 1 realizacije, why not. gidra prodo. teodosić se prerano odjavio iz profi košarke, ovo iz ove godine nije trebalo ni nama ni njemu.

ta će žal ostati a mi ćemo reći, ok to smo mi, cigani, nismo stvoreni za velike domete, mali klub. a ovaj tim je ladno mogla biti baskonija iz one sezone 2016 kad je igrala F4, prethodni njihov strike od pre 20 godina je bio preozbiljan i predug za naše standarde...

to da nam je ovo bio najbolji tim u istoriji i najbolje vođen, šta god stručnjaci kenjali na tu temu ovde protiv igrača i protiv trenera, tu ne možete ništa.

to što smo politički govno od kluba je problem na kub i pomaže da se ne bacamo u taj vrtlog zanosa.

Jbg Eleniko, ovo je najbolji tim u istoriji, ne zato što se do toga došlo stručnim radom akademije, dobrim skautingom i promišljenom selekcijom, nego tako što smo mimo svake tržišne logike počeli da plaćamo za obeštećenja igračima španskih najvećih klubova. Dakle, Dubai sa tuđim parama.

Baskonija 2016 je sve suprotno.

Ovaj koncept nema nikakvog smisla. FMP iz ABA lige projektovan na sledeći stepenik.

A povrede nisu imale maltene nikakav uticaj. Loše je selektovano, Kenan i Kalina nisu uspeli da isporuče ono što je predviđeno u proračunu.

Sa Čovićevim kadrovima u klubu ne možemo da očekujemo stručni rad, neki jak skauting i drugačiju selekciju osim preplaćivanja. U takvim okolnostima ovo što smo gledali ove sezone je objektivni maksimum. Ja sam davno čuo da Drčela planira neke promene u klubu, Rakac je navodno planiran za kooptiranje u sportski sektor, ali za sada ništa od toga.

6 minutes ago, kralj said:

Jbg Eleniko, ovo je najbolji tim u istoriji, ne zato što se do toga došlo stručnim radom akademije, dobrim skautingom i promišljenom selekcijom, nego tako što smo mimo svake tržišne logike počeli da plaćamo za obeštećenja igračima španskih najvećih klubova. Dakle, Dubai sa tuđim parama.

Baskonija 2016 je sve suprotno.

Ovaj koncept nema nikakvog smisla. FMP iz ABA lige projektovan na sledeći stepenik.

A povrede nisu imale maltene nikakav uticaj. Loše je selektovano, Kenan i Kalina nisu uspeli da isporuče ono što je predviđeno u proračunu.

Platili smo obeštećenje za jednog igrača, prvi put, znači bezbolno preteruješ, plus reći da povrede "maltene" nisu imale uticaj je već glupo jer niko ne zna kakav bi skor imali da nam se prvi centar nije dva puta povredio i propustio pola sezone u EL.

1 hour ago, Eleniko said:

"srbiju ne damo i nece nam je uzeti" rolleyes

ne znam kome se obracas, ali kk je uzeo covic ima vec 10+ godina, da stvar bude jos gora u nekom trenutku je celo sd preslo pod patronat "sefa sefova"

3 minutes ago, assignment said:

Platili smo obeštećenje za jednog igrača, prvi put, znači bezbolno preteruješ, plus reći da povrede "maltene" nisu imale uticaj je već glupo jer niko ne zna kakav bi skor imali da nam se prvi centar nije dva puta povredio i propustio pola sezone u EL.

A ostale su doveli iz Olimpijakosa 2x, Barselone, Efesa, Monaka, Virtusa, CSKA i jednog nesrećnika iz Mege, za kojeg su imali strpljenja skoro 3 meseca.

Što se tiče Bolomboja, odokativno šacometrijski, imali smo sličan skor sa njim i bez njega. Plasman nije bitno propatio. Čak mi se čini da smo većinu ovih većih pobeda bez njega iščupali.

Nemam ništa protiv, svako ima pravo da navija za koncept koji mu je duši mio, pa i da uživa u košarci koju Zvezda igra ove godine. Samo, ovo nije old-school Baskonija, bar ne pored živog Pariza. Pariz je koncept koji nama priliči, a mi ćemo da trsnemo od njih sa duplo skupljim timom.

1 hour ago, Fanta said:

Ima do toga da je ovo 3 ovakva zavrsnica u kratkom roku izgubljena.Jbg.

Svakako bi bilo lepse da smo dobili al jbg.

Najgore je kada ide sve po loju(94-86) i onda predjes na cuvanje rezlutata.

a vidi, ovo je bila stravinsky tekma, što neko reče, verovatno jedna od najboljih, arguably i najbolja dosadašnej sezone.

iako mislim da možemo da tučemo i bajern i pariz u gostima, ja nemam iluziju da možemo da budemo ozbiljan protivnik olimpijakosu u seriji bez bolomboja, tako da se ne sekiram previše oko ovih poslednjih OT poraza.

tako je kako je, nije nas fortuna pogledala sa zdravljem, šta da se radi.

15 minutes ago, kralj said:

A ostale su doveli iz Olimpijakosa 2x, Barselone, Efesa, Monaka, Virtusa, CSKA i jednog nesrećnika iz Mege, za kojeg su imali strpljenja skoro 3 meseca.

Što se tiče Bolomboja, odokativno šacometrijski, imali smo sličan skor sa njim i bez njega. Plasman nije bitno propatio. Čak mi se čini da smo većinu ovih većih pobeda bez njega iščupali.

Nemam ništa protiv, svako ima pravo da navija za koncept koji mu je duši mio, pa i da uživa u košarci koju Zvezda igra ove godine. Samo, ovo nije old-school Baskonija, bar ne pored živog Pariza. Pariz je koncept koji nama priliči, a mi ćemo da trsnemo od njih sa duplo skupljim timom.

Daj, bar ti nemoj da se sramotis. Znam da je misticnije napisati "doveli smo igraca iz CSKA" umesto "dovukao se nazad Davidovac s kojim se CSKA zajebao jer nije na vreme skontao da ne moze da igra ni rusku ligu" ali postali ste gori od Informera u kreativnosti da dokazete kako je Zvezda govno od kluba.

30 minutes ago, kralj said:

Što se tiče Bolomboja, odokativno šacometrijski, imali smo sličan skor sa njim i bez njega.

11-7 sa njim i 7-9 bez njega. 61.1% pobeda vs 43.8% pobeda, vrlo sličan skor zaista.

Ma to što smo dobili Oly bez njega pa kao ispadne da i nije neka razlika da li nam igra najbolji igrač ili ne.