April 11Apr 11 Šteta, vrlo dobra utakmica, falilo sreće i još nekih stvari ali da ne kritikujemo mnogo. Bar izbegnut Real (za sada).Bajern nam ne leži tamo ali sa mesta gde smo ne može se očekivati bolji protivnik. Nadam se da će Efes da izbaci ove.
April 11Apr 11 Meni žao pre svega zato što smo izgubili od ovog odvratnog kluba. Nije realno da bi pobeda išta bitnije promenila, eventualno neka metlica u plejofu. U svakoj utakmici imamo po 2-3 bitna igrača u kontraritmu. Nek se bace na zadržavanje Filipa ukoliko je moguće, a spoljnu liniju moraju ozbiljno da protresu ne bi li bili konkurenti dogodine.
April 11Apr 11 25 minutes ago, Valk said:Bilo bi nam bolje da je Barselona u opticaju a ne Real ali sad, šta je tu je.Bajern nas je omlatio kod kuće, valjda se malo nešto prelomi jednom na našu stranu.Nasa glavna briga je moze li Kodi da igra u utorak, bez njega nemamo sanse.Ovo ce mozda zvucati cudno ali za Bajern ce nam dosta znaciti povratak Luke Mitrovica, koji veceras uopste nije igrao lose. Bajern nema neke dominantne i teske centre unutra, svi su prilicno spori i neatleticni i tu bi Lukini minuti sa visokog posta mogli cak da nam budu plus u match up-u a moze da odbrani i Bukera i Brankovica.
April 11Apr 11 Volio bih da je ovo neki nagovještaj Nedovića za finiš sezone, bacanja nedopustivo loša, sve ostalo manje više dobro.
April 11Apr 11 epska tekmi, koje ćemo se sećati zauvek. kvalitet vrhunski, a nan, kodi i neda su odigrali fenomenalnu tekmu.index 140-107.nan index 35, huanco 29.neda 28, kodi nekim čudom 19 a odigrao je za 50.imali smo u jednom momentu 12-18 trojke Kodi 5-5, Nemanja 4-4nan 6-10, jebiga treba odati respekt lik je legit skorer ubica i verovatno najbolji igrač el.horto magiko je fenomenalna pesma!i ljudi su strastveni prema košarci kao i mi i prave fenomenalnu atmosferu! obožavam atmosferu u oaki.idemo dalje, imamo dva mala finala i oba u gostima, ako dobijemo bice to ogroman uspeh veliki skoro kao da smo na f4
April 11Apr 11 užasan topić, najgori ljudi na celom forumu, žao mi je što niste navijači nekog drugog kluba, grozno.
April 11Apr 11 14 minutes ago, harper lee said:Nasa glavna briga je moze li Kodi da igra u utorak, bez njega nemamo sanse.Ovo ce mozda zvucati cudno ali za Bajern ce nam dosta znaciti povratak Luke Mitrovica, koji veceras uopste nije igrao lose. Bajern nema neke dominantne i teske centre unutra, svi su prilicno spori i neatleticni i tu bi Lukini minuti sa visokog posta mogli cak da nam budu plus u match up-u a moze da odbrani i Bukera i Brankovica.Luka je do ovih bacanja na kraju igrao odlično, ponavljam se ali zaista je čovek izuzetno inteligentan igrač i time nadomešćuje fizičke limite kad god može. Bukvalno je spasavao napade kad je Jago imao neke brainfartove i ni iz čega uspevao da poentira.Teo da nabije antibiotike u uši i zalije rakijom kako bi mogao da ide u Minhen i sa Mitrom izmišlja neke poene, jer Kodi ne obećava da će moći ovakvu (ako ikakvu) partiju da ponovi u utorak.8 minutes ago, Eleniko said:užasan topić, najgori ljudi na celom forumu, žao mi je što niste navijači nekog drugog kluba, grozno.Sve se slažem uz čast izuzecima.
April 11Apr 11 Ubiše nas večeras sa 2+1.. preeeeeeeviše..Dr Marijana da opravi Kodija, pa da se pošibamo sBavarcima!
April 11Apr 11 20 minutes ago, Valk said:Sve se slažem uz čast izuzecima.Ovaj forum je majka Mara sta se pise na nekim drugim mestima. Zvezdini kosarkaski navijaci mozda nisu najgori ali su svakako najgluplji.3 minutes ago, Heyter said:Ubiše nas večeras sa 2+1.. preeeeeeeviše..Dr Marijana da opravi Kodija, pa da se pošibamo sBavarcima!Jedna od stvari koja me hrabri je sto obe utakmice u plej-inu igramo protiv ekipa koje nemaju A licencu. Postalo je smaranje racunati s tim da si na svakoj utakmici protiv suvlasnika lige u startu deset poena u minusu. Nije da su nas nesto opako odrali ali za igrace je najgore i najvise se nerviraju kad vide da kriterijum za dosudjivanje faulova nije isti za obe odbrane. Nerealna je bila razlika sviranja kontakta u prodoru ispod naseg i njihovog kosa.
April 11Apr 11 Popular Post Odlično ste se šibali, svaka čast, ne date se uprkos svemu i uvodite objektivno jače i realno povlašćenije timove u porudžetke, muda do patosa, bukv borba bre i pakao što pišem mojima važi za vas, go figureGledala sam u zvezdaskom društvu utakmicu i ja sam se join in u podršci i navijanjuSrećno u play-in/offu, biću uz vas for better or worse
April 12Apr 12 9 hours ago, kurjak said:15/24 ... 62.5% baš previše, šteta.9 hours ago, harper lee said:To ti pricam, devet poena smo prodali iz bacanja. Opet su nas od pobede delila dva milimetra prsta Petruseva kojim je nekako uspeo da dotakne loptu koja je igracima Panatanaikosa ispadala u aut. Izbrisali su minus realno akrobatskim sutevima i tom situacijom iz prethodne recenice posle koje nam je Ernangomez dao trojku. Nan prakticno padajuci u aut preko ruke u zadnjoj sekundi napada, Ernangomez za dva sutem preko Petruseva 0.2 sekunde pre kraja. Odlicni su to igraci ali sve su to bili hail-Mary sutevi cak i za Brajanta.Zivim za dan kad ce neko od protivnickih igraca da promasi neki nenormalan sut u zavrsnici, subjektivni osecaj mi je da bi nam u zadnjim sekundama i Piter Dinklidz dao kos zakucavanjem.galami procenat slobodnjaka;ako zanemarimo ona dva promasena mitrovica na kraju produzetka, kada je tekma bila prakticno resena, svako ko je bio na liniji je promasio po jedno, osim standardnih debosa po imenu yago & giedraitis, za koje sada vec znam da ce sjebati tako nesto sto bi trebalo da im je forte. pri cemu gidru volim i kao igraca y jaga kao licnost iz stripa.lepse je pobediti ovakve tekme & zavrsnice ali kao sto je vec receno, nista narocito nismo izgubili ili dobili, tako da eto
April 12Apr 12 1 hour ago, uini said:svako ko je bio na liniji je promasio po jednoNeda nije, imao je doduše samo jedno bacanje ali ga je dao. Sinoćni stats mu je odličan, baš dobra partija. Nadajmo se da bude bar upola takav protiv Bajerna.