April 11Apr 11 Bolje sam se osećao prošle godine posle onih - 50 protiv Efesa u poslednjem kolu.Ovo je za moždani udar.
April 11Apr 11 Bravo Zvezdo. Dobro smo se sibali veceras. Luka, Kodi i Nedara sjajni... :)Povreda Kodija i bacanja su nas kostala poraza. Bas sam zadovoljan kako smo odigrali tri potonja meca. Nastavite da hejtujete, necu vise da vam kvarim
April 11Apr 11 5 minutes ago, harper lee said:I meni je uvek krivo kad izgubimo od ovog odvratnog kluba ali mozda je bolje sto smo izgubili. Da smo birali poziciju i protivnike u plej-inu tesko da ne bismo izabrali Minhen gde ce biti nekoliko hiljada nasih navijaca i Pariz protiv kojeg smo pokazali da umemo da igramo. To sto obe gostujemo ove godine nam ama bas nista ne znaci, skoro sve najbolje utakmice ove sezone smo odigrali u gostima.Bilo bi nam bolje da je Barselona u opticaju a ne Real ali sad, šta je tu je.Bajern nas je omlatio kod kuće, valjda se malo nešto prelomi jednom na našu stranu.
April 11Apr 11 Sad Kodi da jee surutke, primi nekcije i u utorak se useravamo u zivot Filipu Covicu, ovaj... Marku Pesicu
April 11Apr 11 5 minutes ago, MiddleClass said:Bravo Zvezdo. Dobro smo se sibali veceras. Luka, Kodi i Nedara sjajni... :)Povreda Kodija i bacanja su nas kostala poraza. Bas sam zadovoljan kako smo odigrali tri potonja meca.Nastavite da hejtujete, necu vise da vam kvarim Za ovo bih ih tukao. Bar cetiri napada smo prosuli promasajima sa bacanja.
April 11Apr 11 jedna od najboljih ako ne i najbolja tekma sezone u el!odigrali smo fantasticnu tekmu, prosto nerealno kako smo šutirali i da smo uopšte bili u tekmi jer su oni izuzetno jaka ekipa, pogotovo u oakipublika je bila fenomenalna, uopšte fantastični su navijači pao-a i to ih je guralo da nam ne daju da prelomimoopet nam bratski klub dodje glave, da su igrali sa bilo kim drugim ne bi bio ni upola ovakav intenzitet u hali i uopšte meci hteli su da pokažu da su sa razlogom šampionikod nas kodi nestvaran, ali nestvaran!pokidao je, osim trojki fenomenalni ulazi na drugi obruč i uopšte bio je fenomenalan sve do povrede.i treba reći da je ubedljivo najbolji naš igrač u poslednja 4 kola u el.nedović kad ga ide onda ide sve i to je poezija i takodjer je odigrao fantastičnu tekmi.i kalina koji daje dve trojke u klacu.pa petrusev odličan. i deda isto.jbg imaju najboljeg igrača u el i užasno su jaki, imaju i pored njega brdo poena u ostatku ekipe.šta reci kad im je lorenco treći plej, a izostanak lesora ni ne osetepravi el klasik, malo sreće nas je delilo do možda najveće pobede u el!šta je tu je, u minhenu ćemo imati ozbiljnu podršku i to može da se dobije.kao i pariz, protivnici po meri.oba gostovanja, neće biti lako ali ne i nemoguće.mada opet i ako prodajemo idemo na oly kome je titula jedini cilj i još ne bi bilo petruseva... da smo dobili realno jedina prednost bi bile dve šanse i kući sa bajernom/parizom jer real u ovakvoj formi teško da bi dobiliogroman rispekt za izdanje večeras, teško da može bolje od ovoga! ako ovakvi budemo i u plej inu možemo do olimpijakosa.
April 11Apr 11 2 minutes ago, harper lee said:Za ovo bih ih tukao. Bar cetiri napada smo prosuli promasajima sa bacanja.15/24 ... 62.5% baš previše, šteta.
April 11Apr 11 Pobeda večeras bi bar dala 7 dana Kodiju da se možda oporavi, utorak je preblizu. Bez njega nemamo nikakve šanse sa Yagom u sulkama. A činjenica jeste da smo na gostovanjima pružali puno više nego u Areni tako da nije baš katastrofalan put do PO…a i ako ispadnemo nije smak sveta, ovo sad je sve samo bonus. Ne znam kolko više imam snage za ovakve utakmice iskreno
April 11Apr 11 Just now, kurjak said:15/24 ... 62.5% baš previše, šteta.To ti pricam, devet poena smo prodali iz bacanja. Opet su nas od pobede delila dva milimetra prsta Petruseva kojim je nekako uspeo da dotakne loptu koja je igracima Panatanaikosa ispadala u aut. Izbrisali su minus realno akrobatskim sutevima i tom situacijom iz prethodne recenice posle koje nam je Ernangomez dao trojku. Nan prakticno padajuci u aut preko ruke u zadnjoj sekundi napada, Ernangomez za dva sutem preko Petruseva 0.2 sekunde pre kraja. Odlicni su to igraci ali sve su to bili hail-Mary sutevi cak i za Brajanta.Zivim za dan kad ce neko od protivnickih igraca da promasi neki nenormalan sut u zavrsnici, subjektivni osecaj mi je da bi nam u zadnjim sekundama i Piter Dinklidz dao kos zakucavanjem.