April 11Apr 11 Just now, Valk said:E u pičku materinu baš...Nema veze, borili smo se ko zmajevi.Ma dobri smo. Kad ovako igramo cak i kad izgubimo ne nerviram se bogznakako. Jes mozda bila kilavija njihova odbrana, al opet, dobri smo bili. Svaka castSvi u Minhen!
April 11Apr 11 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Mali klub.Koji ce ti ovo? Veze nema sa desavanjem na terenu veceras
April 11Apr 11 Kako se stoka samo napalila, kao da im zivot zavisi od ove utakmice, odvratna skupina na celu sa gazdom i trenerom Edited April 11Apr 11 by ducca
April 11Apr 11 Ali neverovatne stvari nam se desavaju. Primamo odlucujuce koseve na 0.2 ili manje, ispada im lopta u aut i ravno niotkuda se pojavuljuje magicni prst Petruseva da im da napad iz kojeg daju trojku, da covek ne poveruje. S nase strane, kad se utakmica razvije tako da se Nedovic nametne kao go to igrac u zavrsnici uvek se dogodi ovo, da ne sme da pogleda na kos u zavrsnici. Kalinic koji nas je vukao u poslednjoj cetvrtini nije pipnuo loptu u napadu poslednjih 6-7 minuta.Nan je sila od igraca, sve zivo smo pokusali i opet nam je spakovao 30+ poena.
April 11Apr 11 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mali klub.Vazno da si ti nama srecan Edited April 11Apr 11 by Ratamahatta
April 11Apr 11 2 minutes ago, MeanM@ said:Koji ce ti ovo? Veze nema sa desavanjem na terenu vecerasOn ima taj post u bukmarku i strpljivo ceka kraj svake utakmice da izgubimo da ga postavi na topik. Ako pobedimo stavi deset evra u teglu za crne dane.
April 11Apr 11 1 minute ago, MeanM@ said:Ma dobri smo. Kad ovako igramo cak i kad izgubimo ne nerviram se bogznakako.Meni baš krivo kad izgube ovako.Odbrana im je standardna, ne kidaju se tu previše jer uvek računaju da će oni dati više.Baš ne volim zelene paljevine, bogati i bahati, odvratni vlasnik, trener, glavni igrač, ma svi.Samo se nadam da je Kodiša okej, uzdam se što je fizička sila.
April 11Apr 11 2 minutes ago, Valk said:Meni baš krivo kad izgube ovako.Odbrana im je standardna, ne kidaju se tu previše jer uvek računaju da će oni dati više.Baš ne volim zelene paljevine, bogati i bahati, odvratni vlasnik, trener, glavni igrač, ma svi.Samo se nadam da je Kodiša okej, uzdam se što je fizička sila.I meni je uvek krivo kad izgubimo od ovog odvratnog kluba ali mozda je bolje sto smo izgubili. Da smo birali poziciju i protivnike u plej-inu tesko da ne bismo izabrali Minhen gde ce biti nekoliko hiljada nasih navijaca i Pariz protiv kojeg smo pokazali da umemo da igramo. To sto obe gostujemo ove godine nam ama bas nista ne znaci, skoro sve najbolje utakmice ove sezone smo odigrali u gostima.
April 11Apr 11 4 minutes ago, Valk said:Meni baš krivo kad izgube ovako.Odbrana im je standardna, ne kidaju se tu previše jer uvek računaju da će oni dati više.Baš ne volim zelene paljevine, bogati i bahati, odvratni vlasnik, trener, glavni igrač, ma svi.Samo se nadam da je Kodiša okej, uzdam se što je fizička sila.Dobar je Kodisa, zao mi malo Rokasa, mogla je biti pobeda sa onim skokom
April 11Apr 11 Imate jebenog petruseva, idite na njega28 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Sindrom malog kluba.Kk luzers bili i ostali
April 11Apr 11 15 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mali klub.uvek možeš da pređeš da navijaš za veliki dinamo, za bolje i nisi