April 11Apr 11 2 hours ago, Eleniko said:iskoči mi neko upozorenje od valk iz aprila prošle godine o trolovanju na ovoj temiAmoguće™, u aprilu prošle godine nisam bila moderator. Tad smo obarali Tpojku i Krojku a ti ih branio od nas, rulje.Liar, liar, pants on fire!
April 11Apr 11 Just now, Valk said:Amoguće™, u aprilu prošle godine nisam bila moderator. Tad smo obarali Tpojku i Krojku a ti ih branio od nas, rulje.Liar, liar, pants on fire!Podznak Lav, željan pažnje
April 11Apr 11 3 hours ago, uini said:izuini se valk za plahovitost, inace cemo te vratiti na vox.Ma kakva plahovitost. Nekog nervira mracenje a mene nervira kombinatorika.
April 11Apr 11 On 10. 4. 2025. at 20:15, assignment said:Ja bi iskreno više voleo Pariz....Bolje prvo Minhen pa Pariz.Dobricu izadji sam. Sudije ga ozbiljno silje u revijalnom mecu
April 11Apr 11 Ma definitivno je bolje za nas da igramo ceo plej of u gostima ,bar je sut na nivou i preko toga :)
April 11Apr 11 Just now, elementary said:Ma definitivno je bolje za nas da igramo ceo plej of u gostima ,bar je sut na nivou i preko toga :)Stvarno tako deluje, kuci sutiraju u grcu nekom.