April 10Apr 10 Mislim da Bajern ostaje 9, slabiji su u tom tiebreakeru. Idemo prvo na njih u gostima, onda put u Pariz ako dobijemo. Ako budemo 8., nakon stoka razlike od Reala čekamo u Bg boljeg od ove dvojice. Doduse, kako nas sluzi domaci teren, ko zna sta je bolje
April 11Apr 11 11 hours ago, Valk said:Nama se najviše isplati da lepo sutra izgubimo i idemo sigurno na Pariz, čuj da se borimo za poziciju koja vodi na Real U tom scenariju ako se izgubi u Madridu čekali bi kući pobednika Bajern-Pariz, tako da svakako je bolja opcija u pitanju.
April 11Apr 11 36 minutes ago, ducca said:U tom scenariju ako se izgubi u Madridu čekali bi kući pobednika Bajern-Pariz, tako da svakako je bolja opcija u pitanju.Pa ima smisla ali psihološki nešto gledam da je u prednosti i onaj ko pobedi nad onim ko je poražen. Nema ni veze, uostalom, naravno da ne treba da se preda unapred meč u Atini.Mali tribute Ljulju i kako s njim treba, doduše treba i da si Miša.šta je ovo sad koji đavo, opet ne radi youtube?!https://youtube.com/shorts/jf2Vhmk3_nA?si=bMsWHGOmBKeM0EVX Edited April 11Apr 11 by Valk
April 11Apr 11 3 minutes ago, JPM said:A realno smo deseti i odmah ispadamo. Mislim, slobodno se vi igrajte kombinacija...e hvala ti.kako vam ne dosadi više da se takmičite ko će više da mrači i poliva, a sve pod plaštom neke tobožnje reAlnOsti?
April 11Apr 11 Kako god završe ostale dve utakmice u petak veče (Anadolu Efes-Zalgiris i Barcelona-Virtus), Crvena zvezda će završiti u Top 8 sa pobedom u Atini.U slučaju da Anadolu Efes i Barcelona dobiju svoje utakmice, na skoru 19-15 će se naći Crvena zvezda, Bayern i Paris. U tom krugu bi crveno-beli imali tri pobede, Bavarci dve, a Francuzi jednu.Ako bi se desilo da Barcelona dobije svoj meč protiv Virtusa, a Anadolu Efes izgubi od Zalgirisa, imali bismo krug od četiri ekipe u kojem bi Efes završio sedmi, Zvezda bi bila osma, Paris deveti, a Bayern deseti.Ukoliko bi imali obrnut scenario da Barcelona izgubi sutra veče, a Anadolu Efes savlada Zalgiris, onda bi Zvezda skočila čak i na sedmo mesto zbog četiri pobede u krugu (dve protiv Parisa i po jedna nad Barcelonom i Bayernom), Bavarci bi bili osmi, Parižani deveti, a Katalonci deseti.Ako bi se dogodilo da svih pet ekipa završi na 19-15 (i Barcelona i Efes izgube), onda bi mini tabela izgledala tako da bi svih pet ekipa u krugu imalo skor 4-4 i gledala bi se koš razlika u međusobnim duelima samo tih timova i ona bi izgledala ovako:6) Crvena zvezda +77) Anadolu Efes +68) Paris +29) Bayern -110) Barcelona -13I tada bi Zvezda završila na šestom mestu.Podsetimo, kada neka ekipa pobedi ili izgubi u produžetku, ta razlika se ne računa za koš razliku u Evroligi. Edited April 11Apr 11 by Ratamahatta
April 11Apr 11 Nece nesto glupavi forum da doda u post iznad (ne mogu da upisem nista izvan kvouta, ni iznad ni ispod), pa cu ovde nastaviti:Ladno smo zivi za prolaz u 6 i dalje Apsolutno mi je svejedno, samo da ne naidjemo na Efesa. Volo bi da oni odu u 6, a mi da budemo 7 ili 8 nekako, i da idemo na Olimpijakos ili Fener. Zdrav Panatinaikos bi nas pocepo 3-0 bez po muke. Protiv Olija i Fenera mozemo da zakomplikujemo. Jaci su od nas, ali se moze ujesti brejk i izazvati im se velika nelagodnost.Dakle - Barsa, Bajern, Pariz... ovde ili kodnji - karacemo sve, naci cemo nacin. Od Efesa je 9 poraza u 10 tekmi, a u toj desetoj vodimo 10 razlike i Nedovica krene da sere sut.Bolji je Efes od nas cak i pod kosem, gde imamo prednost u odnosu na vecinu rivala. Mislim da su underrated i da mogu da osvoje titulu ako Larkin bude skroz zdrav za kraj. Mnogo lep i dobar basket igraju, u sjajnoj su formi. Deluju mi jaci i od Reala i od Grka. Ne znam Fener u kakvom je stanju, dugo ih nisam gledao. Mi smo odigrali odlicnu tekmu protiv Efesa, 15 od ostalih 17 rivala bi palo te veceri, ne i oni. Pobegli bi nam s lopate u takvoj tekmi mozda jos jedino Real i Fener (kad bi odigrao onako kako je odigrao u Beogradu zimus). Idemo u plejof i osvajamo oba domaca trofeja u inat sve manje brojnim mraciteljima s topika.
April 11Apr 11 34 minutes ago, Ratamahatta said:ne mogu da upisem nista izvan kvouta, ni iznad ni ispodklik na kraj kvotovanog teksta pa dva puta enter
April 11Apr 11 3 hours ago, JPM said:Ništa, taman posla. I drugi put.izuini se valk za plahovitost, inace cemo te vratiti na vox.
April 11Apr 11 2 minutes ago, Eleniko said:bro, misliš li da ima života za nilikinu i aleksu u kkcz, bro?CMM-frankie-alexa na 1-2-1-2 obori ih igra taa
April 11Apr 11 iskoči mi neko upozorenje od valk iz aprila prošle godine o trolovanju na ovoj temida li je to božanski glas pred večerašnju utakmicu u kojoj pao čuva noge, mišiće, ukrštene ligamente i generalno snagu???