April 8Apr 8 18 minutes ago, kronostime said:Jos su mladi i nedokazani, kad napune 35 godina - onda ce biti pravi igraci za KKCZ.Sačekaj da ovi što sad imaju 35 dobiju trogodišnje produženje.
April 8Apr 8 Just now, JPM said:Sačekaj da ovi što sad imaju 35 dobiju trogodišnje produženje.Nego, posto kuburite sa centrima - ima jedan u Slogi iz Batocine koji bi se odlicno uklopio u tim.....
April 10Apr 10 Ja mislim da ako Fener dobije Bajerna veceras (a ostali rezultati budu ocekivani), idemo u Minhen, ne u Pariztrenutno Bajern - Fener 4-18 Edited April 10Apr 10 by pantelia
April 10Apr 10 Da li dobro shvatam da bi mi bili osmi ako sutra dobijemo u Atini, a Efes i Barsa dobiju svoje utakmice? Ko bi onda bio sedmi?
April 10Apr 10 Lik na drugom forumuПрва 4 места решена: 1. Олимпијакос2. Фенер3. ПАО4. МонакоАко Ефес и Барселона добију:5. Барселона6. Ефес7. Реал8. Звезда9. Бајерн10. ПаризАко Ефес изгуби, Барселона добије:5. Реал6. Барселона7. Ефес8. Звезда9. Париз10. БајернАко Ефес добије, Барселона изгуби: 5. Ефес6. Реал7. Звезда8. Бајерн9. Париз10. Барселона Ако и Ефес и Барселона изгубе 6. смо!Ово је све наравно за случај да добијемо ПАО, ако изгубимо 10. смо Edited April 10Apr 10 by Milosh76
April 10Apr 10 31 minutes ago, no_one said:Da li dobro shvatam da bi mi bili osmi ako sutra dobijemo u Atini, a Efes i Barsa dobiju svoje utakmice? Ko bi onda bio sedmi?Valjda ovako. Svi na 20-14:Barsa -12 +19 = +7Efes +16 -19 = -3Real -16 +12 = -4Takoreći preferans.Mi 8., da, tri pobede u krugu sa Parizom i Bajernom. Edited April 10Apr 10 by MeanM@
April 10Apr 10 Nama se najviše isplati da lepo sutra izgubimo i idemo sigurno na Pariz, čuj da se borimo za poziciju koja vodi na Real