April 7Apr 7 15 minutes ago, Eleniko said:naričete kao babetine neke, inače nam se sve pisalo za F4Ja ne naricem nista, sve je ok....Sada kada bi upisao samo dve pobede protiv jebenog Zalgirisa i Manekena kuci, bili bi 4 ili 5....Bilo sta bilo, uspeh je ovo, ali realno je moglo bolje, za F4 se nikada nisam palio, ali na plej off jesam
April 7Apr 7 za moju svim i svačim u vezi kkcz napaćenu psihu je da ispadnemo u plej inu bolje nego na jedan posed od F4, za koji realno baš baš nismo. a sferopulos ima istoriju poraza stoka razlike u F4.
April 7Apr 7 inače daj da završimo ovo pa da sklapamo tim za 25/26mene privlače samo bivši igrači kkp, recimo nilikina i avramović, ovog drugog bi cigani voleli ko majka ludo dete
April 7Apr 7 4 minutes ago, assignment said:Bilo sta bilo, uspeh je ovo, ali realno je moglo bolje, za F4 se nikada nisam palio, ali na plej off jesam daklem, ako prodjemo playin, prevazisli smo tvoja ocekivanja ili makar ispunili; okej, to je par tekmi, nista teze ili lakse nego dobiti efes ili real.
April 7Apr 7 4 hours ago, JPM said:U prevodu, nije svejedno da li si sedmi ili deseti. Ni blizu nije svejedno.Tako da je ovo samo prividno uspeh. U stvari ćemo odmah da ispadnemo.Virtus nije odmah ispao prosle sezone.3 hours ago, assignment said:Tako sto smo ih dva puta dobili bez Petruseva, a drugu i bez Bolomboja... Izgleda nam leze braca...Oba puta smo ih dobili bez Petruseva i Bolomboja. Nedovic ih je saranio prvu.
April 7Apr 7 1 hour ago, dragance said:Nedara protiv njih igra kao da je u PAO dresu od dečačkih dana.najjače je što je nedara iskulirao ostatak tima posle tekme koji je išao da se glupira i peva ispred oly kopau fazonu zabole me kurac ja sam pao teamverovatno deo odijuma navijača prema njemu leži i u tome
April 7Apr 7 To AI sranje je težak krindž. Ljudi su postali imbecili, šalju mi AI reklamu za action igračku Miloša Ćacija i, kao, vidi vidi ima da se kupi kod Kineza
April 7Apr 7 Tretiranje Miše je nepogrešiv indikator stila.Pored onakvog leskovačkog know how-a, da ljudi sebi dopuštaju ovakve blasfemije. Edited April 7Apr 7 by kralj
April 7Apr 7 40 minutes ago, Valk said:To AI sranje je težak krindž. Ljudi su postali imbecili, šalju mi AI reklamu za action igračku Miloša Ćacija i, kao, vidi vidi ima da se kupi kod Kineza Trending jebiga.
April 8Apr 8 16 hours ago, Eleniko said:inače daj da završimo ovo pa da sklapamo tim za 25/26mene privlače samo bivši igrači kkp, recimo nilikina i avramović, ovog drugog bi cigani voleli ko majka ludo deteJos su mladi i nedokazani, kad napune 35 godina - onda ce biti pravi igraci za KKCZ.