April 7Apr 7 26 minutes ago, JPM said:U prevodu, nije svejedno da li si sedmi ili deseti. Ni blizu nije svejedno.Tako da je ovo samo prividno uspeh. U stvari ćemo odmah da ispadnemo.Prvo kolo sa Parizom možda i prođemo. Oni su novi i relativno neiskusni, u do or die utakmici psihologija je sasvim drugačija nego tokom ligaške sezone, tu naše iskustvo može da dođe do izražaja u odnosu na njih.
April 7Apr 7 5 minutes ago, Nikodije said:Prvo kolo sa Parizom možda i prođemo. Oni su novi i relativno neiskusni, u do or die utakmici psihologija je sasvim drugačija nego tokom ligaške sezone, tu naše iskustvo može da dođe do izražaja u odnosu na njih.Najteze ce vam biti sa Parizom, jer ste tu kao blagi favoriti. Ako dodjete do duela sa Olyjem, tu ste na konju onda..
April 7Apr 7 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Ako dodjete do duela sa Olyjem, tu ste na konju onda..Kako?
April 7Apr 7 1 minute ago, JPM said:Kako?Tako sto smo ih dva puta dobili bez Petruseva, a drugu i bez Bolomboja... Izgleda nam leze braca...
April 7Apr 7 3 minutes ago, assignment said:Tako sto smo ih dva puta dobili bez Petruseva, a drugu i bez Bolomboja... Izgleda nam leze braca...Propustio si da su nas pustili i da EL treba da istražuje!
April 7Apr 7 5 minutes ago, dragance said:Propustio si da su nas pustili i da EL treba da istražuje!Nisam propustio, vec mi puca tuki sta vele objektivni grobari (doduse ovde na forumu je samo jedan bio ozbiljno zagrizao)....
April 7Apr 7 Treba dakle neko da nas pusti u prvoj pa drugoj utakmici plej ina, pa onda da nas ne previše perfidno puste u četvrtfinalu, i onda dva puštanja na F4 turniru i stvarno smo na konju.Ili smo konji što uopšte verujemo u to.
April 7Apr 7 Mi možemo pobediti apsolutno svaku ekipu, kao i izgubiti od bilo koga ko se tek okupio u sali.Tako da, biće što mora biti. Ovo je uspeh, a možemo još bolje.
April 7Apr 7 Meni je ovo ocekivano.Mozda smo neka 10-12 ekipa po budzetu tako da je rezultat 10 mesto odprilike bas ono sto smo i mogli i zasluzili.Bilo je velikih pobeda poput Barse i Olyja na strani, bilo je i sramotnih poraza poput Makabija i Zalgirisa.Sve u svemu dupe nam je nazad.
April 7Apr 7 37 minutes ago, Nikodije said:Prvo kolo sa Parizom možda i prođemo. Oni su novi i relativno neiskusni, u do or die utakmici psihologija je sasvim drugačija nego tokom ligaške sezone, tu naše iskustvo može da dođe do izražaja u odnosu na njih.Da sacekamo da se zavrsi poslednje kolo pa cemo onda da kalkulisemo. Neki rezultati u poslednjim kolima nam pokazuju da zadnje kolo moze da proizvede nekoliko vrhunskih iznenadjenja.
April 7Apr 7 41 minutes ago, Ratamahatta said:Pustice nas Ataman, taman od kladionice zarade nov ugovor za KaludjerovicaDa znas da lice :)
April 7Apr 7 1 hour ago, Ratamahatta said:Pustice nas Ataman, taman od kladionice zarade nov ugovor za Kaludjerovicareče mi danas stelios, ortak iz rasadnika, da su jako zadovoljni igrama mladenovića i filipa đuričića ove godine
April 7Apr 7 2 hours ago, harper lee said:Da sacekamo da se zavrsi poslednje kolo pa cemo onda da kalkulisemo. Neki rezultati u poslednjim kolima nam pokazuju da zadnje kolo moze da proizvede nekoliko vrhunskih iznenadjenja.Nema vise mogucih iznenadjenja koja bi nas pogurala, jedino da Fener u gostima dobije Bajern, pa da zbog medjusobnog skora skocimo za jednu poziciju. Eventualni porazi Efesa ili Reala nam zbog loseg medjusobnog skora ne znace nista. Da ce Pariz da izgubi kuci od Albe... pa bas tesko...Pritom bi morali da dobijemo u Atini....Mislim 10 mesto je 99% nase, jer od pozadi nema vise koga jer imaju dve pobede manje od nas i Pariza....