April 5Apr 5 31 minutes ago, Valk said:Osim što su nam dva najgora poraza ove sezone u Madridu i Istanbulu a najgora utakmica odigrana u baš tom Pioniru protiv Makabija.Na uzorku od 33 odigrana kola mi imamo losiji skor u Areni nego u gostima.. Ja ne govorim o licnom utisku nego o odnosu pobeda i poraza.I ajde da je to prva sezona pa da kaze covek desi se, jbg.. Kod Radonje kad smo pola utakmica igrali u Areni a pola u Pioniru, secam se da smo prosecno ubacivali 10p manje u Areni, a skor nam je i tada bio losini nego u gostima ili isti (mislim na Arenu). Sajt EL ima i sad sve te podatke, meni treba da sednem za komp i da sve to izvucem za 15ak minuta.Mi smo jedina ekipa koja ima losiji skor kuci nego u gostima.. Zanimljivo bi bilo izvuci da li postoji jos neki takav primer Edited April 5Apr 5 by Maximili
April 5Apr 5 1 hour ago, Maximili said:Na uzorku od 33 odigrana kola mi imamo losiji skor u Areni nego u gostima.. Ja ne govorim o licnom utisku nego o odnosu pobeda i poraza.I ajde da je to prva sezona pa da kaze covek desi se, jbg.. Kod Radonje kad smo pola utakmica igrali u Areni a pola u Pioniru, secam se da smo prosecno ubacivali 10p manje u Areni, a skor nam je i tada bio losini nego u gostima ili isti (mislim na Arenu).Sajt EL ima i sad sve te podatke, meni treba da sednem za komp i da sve to izvucem za 15ak minuta.Mi smo jedina ekipa koja ima losiji skor kuci nego u gostima.. Zanimljivo bi bilo izvuci da li postoji jos neki takav primerNije to do Arene toliko. Evroliga je liga mahom starijih i iskusnih igraca koji su navikli na evropske dvorane i koliko god da im se zvizdi i urla pritisak na njih nije nista veci od pritiska koji domaci tim, u ovom slucaju Zvezda, oseca u prisustvu pune hale navijaca koji zele i misle da mogu da dobiju svaku utakmicu. Za vecinu tih iskusnih igraca 20.000 u Areni je zapravo motiv vise i bolja atmosfera u kojoj vole da igraju. Plus nasa publika retko pogodi sa ritmom navijanja i tek kad je neki tesan rezultat pri kraju pocne vise da oseca utakmicu.On the bright side, Zvezda je takodje tim sastavljen od iskusnih igraca kojima ne znaci previse da li igraju pred svojim navijacima i otuda veliki broj pobeda u gostima. Plus nemaju taj pritisak ocekivanja sa tribina i lakse im je da se fokusiraju na utakmicu.Dakle, kad se sve sabere i oduzme nema niceg previse posebnog u ovoj konkretnoj statistici. Jaci timovi nas pobedjuju u Areni svejedno prosto zato sto su jaci a kad god nas u gostima podcene i odigraju preko kurca dobiju po labrnji.
April 5Apr 5 2 hours ago, harper lee said:Dakle, kad se sve sabere i oduzme nema niceg previse posebnog u ovoj konkretnoj statistici. Jaci timovi nas pobedjuju u Areni svejedno prosto zato sto su jaci a kad god nas u gostima podcene i odigraju preko kurca dobiju po labrnji. SeNije tako.. sećam se da su u Radonjino vreme neki likovi na B92 forumu iznosili neke naprednije statistike koje govore o tome kakav skor imamo u halama u odnosu na ekipe iz plej ofa i u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele.. precizno su izračunali da smo svakako lošiji u Areni.Seces se da je Čović i koševe iz Pionira dovlačio ne bi li razbio taj mit o lošijim rezultatima u Areni u odnosu na Pionir? Šta nam to govori? To govori da imamo problem u Areni.. to je jasno priznanje da lošije igramo u Areni i to ne od nekog sujevernog neobrazovanog Drcele, nego od Čovića, koji sumnjam da ima probleme sa matematikom i statistikom.Jesu li koševi iz Pionira pomogli? Nisu.Rosteri se menjaju, treneri i uprave se menjaju ali nas problem sa Arenom je konstantan..Čović je uvek bio svestan tog problema pa je zato i naglašavao da Zvezda mora da igra u Areni i da mora da se prebrodi ta kriza rezultata.. u fazonu, koš je koš, moraš je proterati kroz koš jer nam bez Arene života nema... Ali je zato utakmice u domaćem takmičenju protiv Partizana, kad je za trofeje ipak zakazivao u Pioniru.To je uzorak od 10ak godina.. ajde da podvučemo crtu i sledeće godine.. ja sam siguran da će isto biti Edited April 5Apr 5 by Maximili
April 5Apr 5 17 minutes ago, Maximili said:Nije tako.. sećam se da su u Radonjino vreme neki likovi na B92 forumu iznosili neke naprednije statistike koje govore o tome kakav skor imamo u halama u odnosu na ekipe iz plej ofa i u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele.. precizno su izračunali da smo svakako lošiji u Areni.Seces se da je Čović i koševe iz Pionira dovlačio ne bi li razbio taj mit o lošijim rezultatima u Areni u odnosu na Pionir? Šta nam to govori? To govori da imamo problem u Areni.. to je jasno priznanje da lošije igramo u Areni i to ne od nekog sujevernog neobrazovanog Drcele, nego od Čovića, koji sumnjam da ima probleme sa matematikom i statistikom.Jesu li koševi iz Pionira pomogli? Nisu.Rosteri se menjaju, treneri i uprave se menjaju ali nas problem sa Arenom je konstantan..Čović je uvek bio svestan tog problema pa je zato i naglašavao da Zvezda mora da igra u Areni i da mora da se prebrodi ta kriza rezultata.. u fazonu, koš je koš, moraš je proterati kroz koš jer nam bez Arene života nema... Ali je zato utakmice u domaćem takmičenju protiv Partizana, kad je za trofeje ipak zakazivao u Pioniru.To je uzorak od 10ak godina.. ajde da podvučemo crtu i sledeće godine.. ja sam siguran da će isto bitiNapisao sam da nije toliko do Arene a ne da uopste nema razlike izmedju Pionira i Arene. Pionir je manja, kompaktnija hala, publika je blize igracima, buka je veca, sve to utice, plus treniramo u Pioniru, ali nije da postoje neke podzemne vode, duhovi sa antickog groblja na kojem je Arena podignuta ili Fantom iz Kosarkaske Hale koji nas sprecavaju da tamo belezimo pobede.Kako god moramo da se privikavamo na Arenu jer je ta prica zavrsena sto se Evrolige tice i to nam je sto nam je, osim ako ne napravimo neku novu halu, tako da rasprava o tome ne vodi nicemu.
April 6Apr 6 konkretno sinoc, izgubili smo pre svega jer imamo jednog visokog igraca na raspolaganju, sto je generalni problem otkad je bolomboy u autu a nema cak ni mitrovica i dauma da krpe (a nema ih odavno).
April 6Apr 6 8 hours ago, Maximili said:Kod Radonje ...4 hours ago, Maximili said:... u Radonjino vreme3 hours ago, harper lee said:duhovi...Sve su šanse da Banjo ima svog izabranog duha.
April 6Apr 6 4 hours ago, uini said:konkretno sinoc, izgubili smo pre svega jer imamo jednog visokog igraca na raspolaganju, sto je generalni problem otkad je bolomboy u autu a nema cak ni mitrovica i dauma da krpe (a nema ih odavno).ovo bukvalno treba štampati po telima idiota koji se ubiše da dokažu da smo izgubili zbog loše selekcije CMM-ovog poslednjeg šuta.o navijačima KKP ne mislim ništa dobro a posebno je zabrinjavajuće da su od njih takvih cigani osetno gori, baš nepodnošljivo.u noći i danu posle najvećeg skorijeg uspeha kluba (ili barem jednog od dva) oni se ubiše da pljuju koga stignu, aj nedović nego CMM, jago, kalinić, sferopulos. bukvalno igrači zbog kojih se ne koljemo sa albom kao ranije.
April 6Apr 6 16 hours ago, Maximili said:Nije tako.. sećam se da su u Radonjino vreme neki likovi na B92 forumu iznosili neke naprednije statistike koje govore o tome kakav skor imamo u halama u odnosu na ekipe iz plej ofa i u odnosu na ekipe iz donjeg dela tabele.. precizno su izračunali da smo svakako lošiji u Areni.Seces se da je Čović i koševe iz Pionira dovlačio ne bi li razbio taj mit o lošijim rezultatima u Areni u odnosu na Pionir? Šta nam to govori? To govori da imamo problem u Areni.. to je jasno priznanje da lošije igramo u Areni i to ne od nekog sujevernog neobrazovanog Drcele, nego od Čovića, koji sumnjam da ima probleme sa matematikom i statistikom.Jesu li koševi iz Pionira pomogli? Nisu.Rosteri se menjaju, treneri i uprave se menjaju ali nas problem sa Arenom je konstantan..Čović je uvek bio svestan tog problema pa je zato i naglašavao da Zvezda mora da igra u Areni i da mora da se prebrodi ta kriza rezultata.. u fazonu, koš je koš, moraš je proterati kroz koš jer nam bez Arene života nema... Ali je zato utakmice u domaćem takmičenju protiv Partizana, kad je za trofeje ipak zakazivao u Pioniru.To je uzorak od 10ak godina.. ajde da podvučemo crtu i sledeće godine.. ja sam siguran da će isto bitiU Pioniru ove sezone imamo skor 0-2.Porazi protiv Panatinaikosa i Makabija.
April 7Apr 7 Pišu mediji da protiv Panatinaikosa trener može da računa i na Mitrovića i na Dauma. Biće zanimljivo da vidimo ko je više u štetočina modu sad, ako ih Janis uopšte povede.Mislim da Mitrović trenutno nešto i može da doprinese. Daum ko zna u kakvom je stanju.
April 7Apr 7 U kom modusu se igra ovaj plaj in uopste? 9 vs 10 i 7 vs 8, to znam, nego jel se igra na dve dobijene ili je samo jedan mec u pitanju, plus to je da 10 i 8 gostuju?Edit, da, i znam da gubitnik 7 vs 8 igra dodatno protiv pobednika 9 vs 10... Sve na jednu dobijenu? Edited April 7Apr 7 by assignment
April 7Apr 7 8 minutes ago, assignment said:U kom modusu se igra ovaj plaj in uopste? 9 vs 10 i 7 vs 8, to znam, nego jel se igra na dve dobijene ili je samo jedan mec u pitanju, plus to je da 10 i 8 gostuju?Edit, da, i znam da gubitnik 7 vs 8 igra dodatno protiv pobednika 9 vs 10... Sve na jednu dobijenu?Sve na jednu na parketu bolje plasiranog na tabeli
April 7Apr 7 U prevodu, nije svejedno da li si sedmi ili deseti. Ni blizu nije svejedno.Tako da je ovo samo prividno uspeh. U stvari ćemo odmah da ispadnemo.