7 hours ago7 hr Just now, harper lee said:Da, plej-of ABA lige. Gledamo deset godina u Evroligi igraca koji je odigrao jedan plej-of ABA lige. Volim ja Segija, super je on momak, ali znamo svi godinama da nema kvalitet za Evroligu. Nema tu nikakvih prica o samopouzdanju i komforu, nije on ni prvi ni jedini igrac koji se povredio pa se vracao iz povrede, jednostavno nema kvalitet i ne bi igrao Evroligu da Zvezda ne igra Evroligu. Probao je u Virtusu, probao je Davidovac u CSKA, probao je Luka Mitrovic gde sve nije, Lazic nije ni probao jer ga niko nikada nije hteo. To su igraci za kraj klupe kojima je plafon 300 hiljada po sezoni i to ako ih usere, suludo je da imaju tolike ugovore.Mi ako budemo imali srece da bar na svezinu Bolomboj i Daum odmah po povratku nesto odigraju ne bih nas tako lako otpisivao u plej-inu. Ima kosarke u ovoj ekipi a i malo se dizemo u formi posle onog hrkljusa protiv Zalgirisa i Milana kad smo zaista izgledali uzasno. Protiv Reala i Efesa uopste nismo lose igrali ali smo bas imali nesrecu da nam u ta dva kola padnu dve ekipe koje su trenutno u najboljoj formi u Evropi. Sansu za bolji plasman smo izgubili na te dve utakmice kuci protiv Zalgirisa i Milana.Poenta moje priče je ta da igrači nisu roboti pa da uključiš dugme i kažeš mu "aj brt sad uđi i pokidaj" ako je on tokom cele sezone nezadovoljan ili potišten. Mada je ovo samo moja pretpostavka kako se on oseća. Ako on ina stabilnu sezonu veća je verovatnoća da će ubaciti kada treba. Znamo Šegija, gledamo ga dovoljno dugo, i znamo da je imao dobre partije u sistemu koji mu odgovara. Nije čudno to što je bio odličan kod Radonje, a i Kari ga voli, dok recimo kod Obradovića nije ni bio u 12 niti se snalazio u tom haosu. On je dobar onoliko koliko mu se nađe prava uloga u timu koji dobro funkcioniše.
7 hours ago7 hr Petak Pao, nedelja Studentski, utorak Pariz, petak Bajern, nedelja derbi, utorak OliVadi Dauma i Dzoela iz zamrzivaca
7 hours ago7 hr 1 minute ago, harper lee said:Bojim se da nismo, sva operativa kluba je sastavljena od Covicevih ljudi. Meni dan-danas nije jasno cime je Dozet zasluzio da upravlja sportskim sektorom, osim ako nije ono ocigledno da je Covicu trebao neki klimoglavac koji ce da aminuje svaku njegovu odluku. Treba nam ozbiljan covek na mestu sportskog direktora.Na poslednjoj skupštini kluba kad je razrešen dužnosti, bio je besan na sve, svi redom su ga izdali ... urlao na sav glas.Kažu da je bilo baš neprijatno. Priča se da je hteo da mu zamrznu ulogu predsednika dok je u KSS, da bi mogao da se vrati.To nije prošlo kako se nadao, pa mu svi krivi. Ovo je od jednog člana skupštine, pouzdan info.
7 hours ago7 hr 3 minutes ago, Nikodije said:Poenta moje priče je ta da igrači nisu roboti pa da uključiš dugme i kažeš mu "aj brt sad uđi i pokidaj" ako je on tokom cele sezone nezadovoljan ili potišten. Mada je ovo samo moja pretpostavka kako se on oseća. Ako on ina stabilnu sezonu veća je verovatnoća da će ubaciti kada treba. Znamo Šegija, gledamo ga dovoljno dugo, i znamo da je imao dobre partije u sistemu koji mu odgovara. Nije čudno to što je bio odličan kod Radonje, a i Kari ga voli, dok recimo kod Obradovića nije ni bio u 12 niti se snalazio u tom haosu. On je dobar onoliko koliko mu se nađe prava uloga u timu koji dobro funkcioniše.Niko ne ocekuje od njega da pokida, dovoljno je da u jednom napadu ne digne dve trojke, oba puta upuca obruc i ne bude ni blizu da pogodi. Potpuno odmoran na pocetku cetvrtine. Uzmi random beka iz Splita ili Igokee i ubacice jedan od takva dva suta. A sistem se ne gradi oko mediokritetnog igraca, ako ne moze da se prilagodi onda cao, Borac i Spartak placu za takvim igracem.Drugo, to da je on bio odlican kod Radonjica je mit. Imao je dobrih utakmica ali mnogo vise onih u kojima je bio uzasan. Cak i tada nikada nije bio go to igrac, za njega se nista nije igralo i lopta mu nije isla u ruke kad su se odlucivale utakmice. Umeo je da pogodi u seriji tri-cetiri catch & shoot trojke, da uhvati pokoju bananu s ledja i to je presek njegove karijere. Nemam ja nista protiv njega, imamo mi skupljeg beka koji je veceras bio duplo sramotniji, ali decko prosto nema kvalitet za ovaj nivo takmicenja i to je to. Gledas ovog Bobuu, covek ima 37 godina, pola sezone nije igrao bez povrede, prva dva suta digne i ubaci kao od sale. Nema tu samopouzdanje, sistem, potistenost, kurac-palac, ili znas ili ne znas.
7 hours ago7 hr 6 minutes ago, kurjak said:Na poslednjoj skupštini kluba kad je razrešen dužnosti, bio je besan na sve, svi redom su ga izdali ... urlao na sav glas.Kažu da je bilo baš neprijatno. Priča se da je hteo da mu zamrznu ulogu predsednika dok je u KSS, da bi mogao da se vrati.To nije prošlo kako se nadao, pa mu svi krivi.Ovo je od jednog člana skupštine, pouzdan info.Ne cudi me nimalo. Taj ti ne bi dao kliker ako ne mora. Tim pre Drcelic mora da pocisti te njegove ljude iz kluba jer Covic je spreman na svakakvu svinjariju po cenu da ugasi klub. Nit' manjeg coveka, nit' vece sujete. Plus je zaradio opasno vodjenjem kluba.
6 hours ago6 hr 1 minute ago, harper lee said:Ne cudi me nimalo. Taj ti ne bi dao kliker ako ne mora. Tim pre Drcelic mora da pocisti te njegove ljude iz kluba jer Covic je spreman na svakakvu svinjariju po cenu da ugasi klub. Nit' manjeg coveka, nit' vece sujete. Plus je zaradio opasno vodjenjem kluba.Sad mu je problem finansiranja FMP-a, nema više krave muzare.
6 hours ago6 hr Just now, kurjak said:Sad mu je problem finansiranja FMP-a, nema više krave muzare.Nije moglo da se desi boljem coveku.
6 hours ago6 hr 1 minute ago, kurjak said:Sad mu je problem finansiranja FMP-a, nema više krave muzare.Uvek može da ugasi fmp, šta fali
5 hours ago5 hr iako vatikan, evroliga, spanska govna, sudije, vucic i covic rade sve da uniste zvezdu, nas najmasovniji, na celu sa 1 drcelom uspesno odoleva
4 minutes ago4 min 6 hours ago, kurjak said:Na poslednjoj skupštini kluba kad je razrešen dužnosti, bio je besan na sve, svi redom su ga izdali ... urlao na sav glas.Kažu da je bilo baš neprijatno. Priča se da je hteo da mu zamrznu ulogu predsednika dok je u KSS, da bi mogao da se vrati.To nije prošlo kako se nadao, pa mu svi krivi.Ovo je od jednog člana skupštine, pouzdan info.Ovo zvuci jako slicno njegovoj nervozi u bavljenju izgradnjom Victory Gardena tamo na Padini. Valjda je on partnerski sa nekim u tome i sve vreme je sumnjicav da mu rade iza ledja i mozda ga potkradaju, te se cesto istresa na neke od ucesnika u izvodjenju tu na gradilistu bez posebnog razloga.