3 hours ago3 hr 15 minutes ago, Nikodije said:Kaže Đura da je bilo nešto između Sfera i Nedovića. Zna li se šta?Ma daj. Svaki put Sfero kaze da je njegova odluka sto neki igrac igra manje minuta. Iz te recenice je Vlade izvukao da je bilo nesto izmedju njih.Djura je bio u pravu za igre Dobrica i Nedovica. Rekao im je da se ugledaju na Rokasa i Davidovca : Edited 3 hours ago3 hr by MiddleClass
3 hours ago3 hr Lol, javila sam kevi (koja je vaša) da ste prošli u plejin, jer znam da nije gledala i kaže mi o pa super....za razliku od Reko svaka cast, pomozi detetu grobaru
3 hours ago3 hr 3 minutes ago, Midžeta said:pomozi detetu grobaruWill keva think of the children?!za koga navija Cana?
2 hours ago2 hr Just now, Valk said:Will keva think of the children?!za koga navija Cana?Why yes no Jedva je dočekala da me tovari, zasluženo Cana je grobarka isto
2 hours ago2 hr 6 minutes ago, MiddleClass said:Ma daj. Svaki put Sfero kaze da je njegova odluka sto neki igrac igra manje minuta. Iz te recenice je Vlade izvukao da je bilo nesto izmedju njih.Djura je bio u pravu za igre Dobrica i Nedovica. Rekao im je da se ugledaju na Rokasa i Davidovca :Mene ne iznenađuje to što Dobrić nije mogao da uhvati formu i samopouzdanje u ovakvoj konstrukciji tima gde je realno visio i stalno tražio neko svoje mesto. Igrač ako se ne oseća komforno u svojoj ulozi tokom cele sezone ne može da bude kriv ako ne isporuči onda kada je bitno. Ako je već Gidra produžen tu za Dobrića realno nije bilo mesta, al tu se vraćamo na Čovićevu bolećivost spram tih domaćih igrača.
2 hours ago2 hr U plej-inu samo da ne igramo protiv Spanaca jer nema sanse da imamo iole pristojno sudjenje, frustrirajuce je gledati utakmicu u kojoj znas da ti nece dati da pobedis. Ovako, izgubio, pobedio, ako protivnik bude bolji pruzis ruku i teraj dalje. Nista me vise ne nervira od tog cinicnog guranja spanskih klubova, pogotovo Reala. Lazem, vise me nervira animator u Realovoj hali, onaj sto se celu utakmicu dere kao da sere nakon sto je pojeo teglu feferona.
2 hours ago2 hr 1 minute ago, Nikodije said:Mene ne iznenađuje to što Dobrić nije mogao da uhvati formu i samopouzdanje u ovakvoj konstrukciji tima gde je realno visio i stalno tražio neko svoje mesto. Igrač ako se ne oseća komforno u svojoj ulozi tokom cele sezone ne može da bude kriv ako ne isporuči onda kada je bitno. Ako je već Gidra produžen tu za Dobrića realno nije bilo mesta, al tu se vraćamo na Čovićevu bolećivost spram tih domaćih igrača.Covek je bek suter. Prva akcija u poslednjoj cetvrtini je bila za njega, ostavili smo ga samog kao duh na sutu i promasio je za pola metra.
2 hours ago2 hr 3 minutes ago, Nikodije said:Mene ne iznenađuje to što Dobrić nije mogao da uhvati formu i samopouzdanje u ovakvoj konstrukciji tima gde je realno visio i stalno tražio neko svoje mesto. Igrač ako se ne oseća komforno u svojoj ulozi tokom cele sezone ne može da bude kriv ako ne isporuči onda kada je bitno. Ako je već Gidra produžen tu za Dobrića realno nije bilo mesta, al tu se vraćamo na Čovićevu bolećivost spram tih domaćih igrača.Nije ni Rokas imao vecu minutazu / ulogu pa isporuci dovoljno za ulogu koju ima. Dobric je najizvikaniji defanzivac u ekipi. Ne razumijem fascinaciju tim njegovim segmentom igre
2 hours ago2 hr 1 minute ago, MiddleClass said:Nije ni Rokas imao vecu minutazu / ulogu pa isporuci dovoljno za ulogu koju ima.Dobric je najizvikaniji defanzivac u ekipi. Ne razumijem fascinaciju tim njegovim segmentom igreJa stvarno ne znam ko je izvikao njegovu defanzivu. Prosečan defanzivac u najboljem slučaju.
2 hours ago2 hr hehe kako se ciganija u noći drugog najvećeg uspeha u novijoj istoriji kluba u roku od odmah vratila na tovarenje igračašteta što niste navijači nekog drugog kluba recimo reala. ili žalgirisa.
2 hours ago2 hr 14 minutes ago, harper lee said:Covek je bek suter. Prva akcija u poslednjoj cetvrtini je bila za njega, ostavili smo ga samog kao duh na sutu i promasio je za pola metra.Vrhunac Dobrićeve košarke viđen je u aba plej-ofu one korona sezone 2021 ili beše 2022, kada je razbio, radivši neke stvari za koje nikad ne bismo verovali da je sposoban. Npr igrao pnr sa loptom u rukama, mislio sam da gledam nemoguće stvari. Od takvog Dobrića sada imamo ovog koji maši otvoren šut za pola metra. To je zato jer se ne oseća komforno i nema samopouzdanje. Ja ga ne krivim, ovo nije njegov tim i ovde je dodat slučajno. Edited 2 hours ago2 hr by Nikodije
2 hours ago2 hr Dobrića je Čović ugurao na već popunjen roster, nije tu bilo prostora za neku veću ulogu. Muka i za trenera i igrača.Valjda smo se rešili tog uplitanja u struku, 50 godina iskustva i trte, mrte ...
2 hours ago2 hr 8 minutes ago, Nikodije said:Vrhunac Dobrićeve košarke viđen je u aba plej-ofu one korona sezone 2021 ili beše 2022, kada je razbio, radivši neke stvari za koje nikad ne bismo verovali da je sposoban. Npr igrao pnr sa loptom u rukama, mislio sam da gledam nemoguće stvari. Od takvog Dobrića sada imamo ovog koji maši otvoren šut za pola metra. To je zato jer se ne oseća komforno i nema samopouzdanje. Ja ga ne krivim, ovo nije njegov tim i ovde je dodat slučajno.Da, plej-of ABA lige. Gledamo deset godina u Evroligi igraca koji je odigrao jedan plej-of ABA lige. Volim ja Segija, super je on momak, ali znamo svi godinama da nema kvalitet za Evroligu. Nema tu nikakvih prica o samopouzdanju i komforu, nije on ni prvi ni jedini igrac koji se povredio pa se vracao iz povrede, jednostavno nema kvalitet i ne bi igrao Evroligu da Zvezda ne igra Evroligu. Probao je u Virtusu, probao je Davidovac u CSKA, probao je Luka Mitrovic gde sve nije, Lazic nije ni probao jer ga niko nikada nije hteo. To su igraci za kraj klupe kojima je plafon 300 hiljada po sezoni i to ako ih usere, suludo je da imaju tolike ugovore.Mi ako budemo imali srece da bar na svezinu Bolomboj i Daum odmah po povratku nesto odigraju ne bih nas tako lako otpisivao u plej-inu. Ima kosarke u ovoj ekipi a i malo se dizemo u formi posle onog hrkljusa protiv Zalgirisa i Milana kad smo zaista izgledali uzasno. Protiv Reala i Efesa uopste nismo lose igrali ali smo bas imali nesrecu da nam u ta dva kola padnu dve ekipe koje su trenutno u najboljoj formi u Evropi. Sansu za bolji plasman smo izgubili na te dve utakmice kuci protiv Zalgirisa i Milana.
2 hours ago2 hr 18 minutes ago, kurjak said:Dobrića je Čović ugurao na već popunjen roster, nije tu bilo prostora za neku veću ulogu. Muka i za trenera i igrača.Valjda smo se rešili tog uplitanja u struku, 50 godina iskustva i trte, mrte ...Bojim se da nismo, sva operativa kluba je sastavljena od Covicevih ljudi. Meni dan-danas nije jasno cime je Dozet zasluzio da upravlja sportskim sektorom, osim ako nije ono ocigledno da je Covicu trebao neki klimoglavac koji ce da aminuje svaku njegovu odluku. Treba nam ozbiljan covek na mestu sportskog direktora.