Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 minute ago, Nikodije said:

Odakle sad i Mitrović odlazi, i on ima ugovor.

Ma, nece, na zalost, ni on ni Dobric nigde. Potrudio se Covic pre odlaska da ga sukne klubu tako sto ce nekolicini svojih igraca da obezbedi ugovore kakve bi inace mogli samo da sanjaju. Pare koje smo dali ovom domacem skartu i bivsim igracima su najobicnija pljacka kluba.

ovo je u pravu vlada đurović da je sfero zaboravljao jaga ali dobro ne može se sve

• Author

mogao je i filip da produzi do kosa. otvorio mu se prostor. e, sad, da li bi kodi to video necemo nikad saznati

Odlicno navijanje, bar mi tako izgledalo preko tv-a

• Author

znaci, put do titule bi mogao biti:

pariz (2:0) -> bajern (1:1) -> oli (2:0) -> monako (2:0) -> pao (0:2 ili 1:1)

sta nam tesko? vec smo pokazali da mozemo lol

Nema sanse da pustimo ovoliko domacih igraca sad kad je EL uvela onakav seleri kep

23 minutes ago, Milosh76 said:

Nasa ekipa je bas cudno koncipirana, a na kraju sezone ce otici bukvalno cela domaca petorka Teodosic, Lazic, Dobric, Nedovic i Mitrovic. I opet cemo juriti najmanje 5-6 igraca.

Edited by MiddleClass

30 minutes ago, Mil@n said:

Pozitivno sam iznenađen da si skrojila jednu ovako originalnu rečenicu kakvu niko nikad nije napisao posle nekog sportskog meča... rolleyes

I ja da si ti umeo da je pročitaš.

29 minutes ago, theanswer said:

ali valjda ćeš imati više sreće u sledećem životu ako Bog da.

Samo kažem.

moracu da proverim sa svetosavljem, kakve odnose imaju sa bogovima reinkarnacije, pa da vidimo sta moze da se ucini, hvala.

Kaže Đura da je bilo nešto između Sfera i Nedovića. Zna li se šta?

Dobar mec. 2x smo se vratili i pokazali da smo zivi :)

Kodi je uzeo dobar sut kakve je pogadjao x pita, lijepo je iskreirao sebi poziciju. Uce drugi put. Mogao je Jagu mozda dodati da proba trojku, ali odlucio je da sam rjesava. Ulaz u kontri su mu zatvorili Larkin i jos jedan igrac Efesa dobrom defanzivnom tranzicijom...

Idemo u Atinu po jos jednu pobjedu. Plejin smo obezbjedili, a za plejof je falio Bolomboj. happy

Za razliku od vecine baba narikaca sa topika ja sam zadovoljan dosadasnjom EL sezonom 🔴

@Nikodije

pre je da će tek biti. to je đurovićevo tumačenje sferovog brzog odgovora na pitanje novinara da je to njegova odluka da ovaj više ne ulazi u igru.

ja stvarno imam okean kredita za nedovića ali je stvarno skandal njegovo zbunjivanje okoline u odbrani, par puta je u ta 4 minuta tako izjebo petruševa da je to za medalju. logičnije pitanje bi bilo koji si ga q držao ta 4 minuta.

Odlgledao sam ove dvije utakmice protiv RM i Efesa i odusevljen sam pristupom i energijom igraca CZ.

Protiv realno mnogo jacih pritivnika u skoro biti-nebiti utakmicama pruziti ovakav otpor je za svaku pohvalu.

Mislim da Pariz ili Bajern mogu itekako da padnu u play-inu ako se ponovi ovakva igra.

6 minutes ago, Nikodije said:

Kaže Đura da je bilo nešto između Sfera i Nedovića. Zna li se šta?

Mozda se dobri Nedara zalio sto nije vise igrao jer nas je isuvise malo ukanalio, mogli smo cak i da dobijemo utakmicu.

I mnogo ljepse gledati ovakvu kosarku nego one skupove fantasticnih pojedinaca u NBA

Nisam gledao. Čestitke svim normalnim ciganima na ovoj temi, prepoznaće se sami.

A i nenormalnim s_w