Nikodije Posted July 4 Share Posted July 4 3 minutes ago, VoodooDerina said: EL u starom i novom formatu je neuporediva, potpuno dva različita takmičenja. Uporediv je način rada. Poenta je da Zvezda treba da ima utreniranu ekipu kojoj su odbrana i skok forte, igrače kojima se veruje i roster koji nije prenatrpan. Ti principi nemaju veze sa sistemom takmičenja. Link to comment
kralj Posted July 4 Share Posted July 4 18 minutes ago, Ivo Petović said: Najbolja Radonjina sezona je bila kad je Kuz dominirao reketom, a Marko Simonović igrao četvorku. To je bila prva sezona po novim pravilima (16 timova, svako sa svakim), a od top 8 nas je delila povreda baksuza Jovića u finišu sezone. Jenkins je bio jedini stranac, dok u decembru nije doveden Dion Tompson. Bjelica je igrao bekap centra. edit: nije jedini, bio je tu i Volters. Nažalost, to je sezona kad je izgleda bilo i najmanje para u ovoj Ćokijevoj eri, pa se sve raspalo na kraju. 16 pobeda i nokaut tekma protiv Darušqfake sa Vilbekinom, Vonamejkerom, Klajburnom. Kineski zid od Kuzmićeve sezone i Marko Simonović kao hidden gem. Ja mislim da ni sam nije svestan kakvu je sezonu odigrao. 1 Link to comment
uini Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) ^ uvek je dobro [neophodno] imati defanzivu ali ovih dana nije dovoljno. radonja je mogao kao i dule da cepa ta krvava kolena ali kada su pravili iskorak, to je i tada bilo sa balansiranom ekipom. Edited July 4 by uini Link to comment
Ivo Petović Posted July 4 Share Posted July 4 9 minutes ago, VoodooDerina said: EL u starom i novom formatu je neuporediva, potpuno dva različita takmičenja. Apsolutno. Zato je meni ta Zvezdina 16-14 sezona najbolja. Pogotovo imajući u vidu sastav tima. Recimo Fener, koji smo dobili ovde, i koji je bio prvak ako se dobro sećam, igrao je sa Bogdanom, Kalinom, Datomeom, Slukasom, Veselijem, Perom, Udohom itd. 2 Link to comment
Nikodije Posted July 4 Share Posted July 4 10 minutes ago, Ivo Petović said: Protiv Barse ovde, kad nam je Mirota uvalio onu smrdljivu trojku, bila je njegova surova dominacija. U jednom trenutku sam u hali pomislio da je u tom trenutku najbolji centar EL. Toliko je dobro izgledao. Tu je Nedović izgledao kao najbolji bek u Evropi Link to comment
Ivo Petović Posted July 4 Share Posted July 4 2 minutes ago, Nikodije said: Tu je Nedović izgledao kao najbolji bek u Evropi Jest bio dobar tu, možda njegova najbolja utakmica. Ali za njega nikad to nisam pomislio Link to comment
Heaviside Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) 6 minutes ago, Nikodije said: Tu je Nedović izgledao kao najbolji bek u Evropi Ima on svake godine po neku takvu tekmu. Kao da taj dan cimne dve radže pre tekme pa se ne plaši da agresivno ide na prodor i ulazi u kontakt u skoku, onda mu se malo odmaknu pa krene i šut…onda dva posle drka loptu i šutira iz driblinga bez šanse da prodre kao da je najsporiji čovek univerzuma Edited July 4 by Heaviside Link to comment
Nikodije Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) Insajder kaže da Sfero ne vidi babu u timu. Ako je tako onda ima logike da se dovede Petrušev. Edited July 4 by Nikodije Link to comment
uini Posted July 4 Share Posted July 4 ma dovescemo mi petruseva ako je dostupan svejedno. pri cemu iskreno ne kapiram zasto bi to znacilo da mitrovic mora da leti. igracrmo sa 15-16 igraca minimum. 1 Link to comment
kralj Posted July 4 Share Posted July 4 Inače, taj Fener kad je Kuz zalepio Judoa je valjda uzeo EL. Ipak, meni je onaj iz sezone kad je Budućnost igrala EL, 2 ili 3 godine kasnije, najbolja evropska košraka do dana današnjeg. Žocov doktorat. Lopta išla kao Spursi 2014. Neki nestvarni procenti. Al truba F4. 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted July 4 Share Posted July 4 45 minutes ago, Ivo Petović said: Da ne zaboravimo da je tad za Zvezdu igrao i 1 Vasa Micic. Pljuvan na sve strane kao neznalica i rupa. Da me ne mrzi, potražio bih sad šta je sve pisano o njemu Vasa je te sezone bio definicija užasa. Link to comment
Ivo Petović Posted July 4 Share Posted July 4 Mislim da je i Naneli igrao tad u Pioniru za Fener. Gledao sam tu utakmicu više puta. Verovatno najbolja utakmica Zvezde u EL, onako oldschool. Kuz kako je igrao defanzivu te sezone, za apsolutni svrš. Samo Pero Antić je bio bolji defanzivac u Zvezdi, otkad ja pamtim. 4 Link to comment
Ivo Petović Posted July 4 Share Posted July 4 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Vasa je te sezone bio definicija užasa. Možda tebi. Meni nije. Link to comment
kralj Posted July 4 Share Posted July 4 Kad Pero, kod Alimpija? Ni blizu. Prvi mandat ga se jedva sećam. To je valjda sezona kad se vratio Rakočević, a Skuni igrao za Cibose. Link to comment
Nikodije Posted July 4 Share Posted July 4 (edited) 2 minutes ago, kralj said: Kad Pero, kod Alimpija? Ni blizu. Prvi mandat ga se jedva sećam. To je valjda sezona kad se vratio Rakočević, a Skuni igrao za Cibose. Prvi Perin mandat je 2005- 2007 Sećam se da mu pokojni Miloje nije mogao ništa Edited July 4 by Nikodije Link to comment
Recommended Posts