9 hours ago9 hr 3 minutes ago, Valk said:Mi smo se ozbiljno šibali u poslednje dve utakmice protiv Reala i zajebanog Efesa, to što smo propustili da pobedimo u nekim (na papiru) lakšim utakmicama pa da budemo sada rasterećeniji - to je em naš problem em škola za neke naredne mečeve.Da nam je neko ovo ponudio pred početak sezone, pitali bi gde da potpišemo.Tu smo, živi smo, još smo u priči. Valjda se uskoro vrati BBoj, kad je Dauma već i bog zaboravio.Daum vec trenira s ekipom u kontaktu ali veliko je pitanje koliko ce moci posle ovolike pauze. Neverovatno zvuci ako se uzmu njegov ucinak i minutaza ali mi smo realno poceli slabije da igramo bas kad se on povredio. Falila nam je klasicna strec cetvorka jer je Braun drugi tip igraca, iako je Davidovac muski povukao na ovih poslednjih par utakmica.Nadam se da ce Sferopulos imati muda da se zahvali Nedovicu i Dobricu na kraju sezone, posto racunam da Teodosic svejedno ide u penziju. Treba stvarno biti u nekom svom filmu pa odigrati ovo sto je Nedovic odigrao u do or die utakmici pred domacim navijacima. Koje je to nepostovanje saigraca, trenera, publike, kluba. Okrenuli su nas preko njega u drugoj cetvrtini kao da smo igrali sa 4 igraca.
9 hours ago9 hr Popular Post 18 minutes ago, theanswer said:Plej in sa desetog mesta je realno kurac, Zvezda je morala bolje da iskoristi šta je sve uzela u gostima ove godine. I poslednje dve utakmice se vade na neverovatnu borbenost u poslednjih 5 minuta, igra vam je generalno nula. Mada sa ovim personelom realno je teško i igrati bolje.bolje realni qrac sa 10og, nego nadrealni sa 11og, samo kazem. Edited 9 hours ago9 hr by uini
9 hours ago9 hr 1 minute ago, uini said:bolje realni qrac sa 10og, nego nadrealni sa 11og, samo kazem.
9 hours ago9 hr Pariz, Bajern, Barsa ili Efes, ako sam ja dobro izracunao sve kombinacije, jedino Real ne moze
9 hours ago9 hr 3 minutes ago, harper lee said:Daum vec trenira s ekipom u kontaktu ali veliko je pitanje koliko ce moci posle ovolike pauze. Neverovatno zvuci ako se uzmu njegov ucinak i minutaza ali mi smo realno poceli slabije da igramo bas kad se on povredio. Falila nam je klasicna strec cetvorka jer je Braun drugi tip igraca, iako je Davidovac muski povukao na ovih poslednjih par utakmica.Nadam se da ce Sferopulos imati muda da se zahvali Nedovicu i Dobricu na kraju sezone, posto racunam da Teodosic svejedno ide u penziju. Treba stvarno biti u nekom svom filmu pa odigrati ovo sto je Nedovic odigrao u do or die utakmici pred domacim navijacima. Koje je to nepostovanje saigraca, trenera, publike, kluba. Okrenuli su nas preko njega u drugoj cetvrtini kao da smo igrali sa 4 igraca.Dobrić je letos potpisao trogodišnji ugovor i neće on niđe, a zaista se nadam da nikome neće pasti na pamet da Nedoviću daje novi ugovor. Jedva sam ga istrpeo ove tri godine, nepodnošljiv je
9 hours ago9 hr kad sfero bude odlučio da ide iz zvezde, odneću mu od srca najveći buket cveća za koji budem imao pareJust now, Nikodije said:Jedva sam ga istrpeo ove tri godine, nepodnošljiv jekalina nije mogao ni jednu godinu...
9 hours ago9 hr Uspeh je plej in, to nemam ni najmanju dilemu. Ali da dobijemo dve uzastopno u gostima...tesko.Ok, istorijska sezona za klub naseg renomea.Cestitajmo sami sebi.
9 hours ago9 hr 14 minutes ago, Valk said:Da nam je neko ovo ponudio pred početak sezone, pitali bi gde da potpišemo.Pozitivno sam iznenađen da si skrojila jednu ovako originalnu rečenicu kakvu niko nikad nije napisao posle nekog sportskog meča...
9 hours ago9 hr Just now, Nikodije said:Dobrić je letos potpisao trogodišnji ugovor i neće on niđe, a zaista se nadam da nikome neće pasti na pamet da Nedoviću daje novi ugovor. Jedva sam ga istrpeo ove tri godine, nepodnošljiv jeDa je ostao Čović to bi već bilo završeno, ovako, mrka kapa.
9 hours ago9 hr 1 minute ago, uini said:bolje realni qrac sa 10og, nego nadrealni sa 11og, samo kazem.Shvatam da je teško dobaciti da post ne gledaš po tome ko ga je napisao nego šta je napisano, ali valjda ćeš imati više sreće u sledećem životu ako Bog da.Samo kažem.
9 hours ago9 hr Deveto ili deseto mesto u EL je uspeh svakako, sve preko toga je dodatno zadovoljstvo.Ako se zna da zavrsnicu EL igramo sa jednim centrom, jednom pravom cetvorkom, nekoliko kombo igraca, nijednim pravim stabilnim suterom.Nasa ekipa je bas cudno koncipirana, a na kraju sezone ce otici bukvalno cela domaca petorka Teodosic, Lazic, Dobric, Nedovic i Mitrovic. I opet cemo juriti najmanje 5-6 igraca.A i sanse da zadrzimo Petruseva nisu velike. Edited 9 hours ago9 hr by Milosh76
9 hours ago9 hr 1 minute ago, Milosh76 said:na kraju sezone ce otici bukvalno cela domaca petorka Teodosic, Lazic, Dobric, Nedovic i Mitrovic.
8 hours ago8 hr 4 minutes ago, Milosh76 said:na kraju sezone ce otici bukvalno cela domaca petorka Teodosic, Lazic, Dobric, Nedovic i Mitrovic.Dugo cekam da upotrebim i konacno je doslo vreme - neka peva ova kuca.