9 hours ago9 hr Plej in sa desetog mesta je realno kurac, Zvezda je morala bolje da iskoristi šta je sve uzela u gostima ove godine. I poslednje dve utakmice se vade na neverovatnu borbenost u poslednjih 5 minuta, igra vam je generalno nula. Mada sa ovim personelom realno je teško i igrati bolje.
9 hours ago9 hr Kodi brate moj, ides 1 na 1 na Larkina, mogao je u zubima da ga ponese i zavrsiJebiga, nadam se da ce Bolomboj da se oporavi do Pariza. Prosli put je bio na 90% u prvoj tekmi posle povrede
9 hours ago9 hr 2 minutes ago, JPM said:Sta reci za ovo gazenje Ivanovica protiv Milana?Nista, kupiti coveku novog Phillipe Pateka kad sledeci put gostuje u Bg
9 hours ago9 hr In other news, usracemo odbranom one pariske globetrottere u plejinuIli Bajern mozda? U srpskom Minhenu Edited 9 hours ago9 hr by MeanM@
9 hours ago9 hr Mi smo se ozbiljno šibali u poslednje dve utakmice protiv Reala i zajebanog Efesa, to što smo propustili da pobedimo u nekim (na papiru) lakšim utakmicama pa da budemo sada rasterećeniji - to je em naš problem em škola za neke naredne mečeve.Da nam je neko ovo ponudio pred početak sezone, pitali bi gde da potpišemo.Tu smo, živi smo, još smo u priči. Valjda se uskoro vrati BBoj, kad je Dauma već i bog zaboravio.
9 hours ago9 hr herojska igra protiv tima koji je za klasu iznad nas.pritom smo skrnavi, ispovređivani i držimo se samo na to što kada igramo dobro, radimo to zbog sfera. onih nekoliko minijatura /poslednji napad u 1. poluvremenu, trojka kenana u akciji sa petruševom za prilazak na -1) su malo remek delo.ako budemo 10. to će biti realno stanje stvari, svi ispred nas su jači, iza sebe smo ostavili nekoliko timova za koje je dubiozno da smo bolji (armani, žalgiris), pre bi rekao da nismo. to je to, nadam se da se nećemo previše obrukati u plej inu ako naletimo na nekog mnogo iznad nas kao što su barsa ili efes ponovo.žao mi je ako povreda bubue spreči efes od prolaska daleko ove sezone, retko simpa tim.
9 hours ago9 hr 1 minute ago, Valk said:Mi smo se ozbiljno šibali u poslednje dve utakmice protiv Reala i zajebanog Efesa, to što smo propustili da pobedimo u nekim (na papiru) lakšim utakmicama pa da budemo sada rasterećeniji - to je em naš problem em škola za neke naredne mečeve.Da nam je neko ovo ponudio pred početak sezone, pitali bi gde da potpišemo.Tu smo, živi smo, još smo u priči. Valjda se uskoro vrati BBoj, kad je Dauma već i bog zaboravio.Ovo i meni pade na pamet. Sa ovakvim stavom nema zime u aba sa koje god pozicije krenuli. Jednostavno, Real i Efes su klasa iznad.
9 hours ago9 hr Just now, JPM said:Kako mislis ako budemo? Prosli smo vec.hehe pesimisto, pa ako nismo 7, 8 ili 9
9 hours ago9 hr Ok, ali bas tesko. Pariz ima Albu kuci. Moramo da dobijemo u Oaki. Nije nemoguce, ali tesko.
9 hours ago9 hr Posle 7-8 godina ničega u Evroligi ovo je ipak nekakav iskorak, makar psihološki jer je prevaziđena ta barijera neulaska u plej-of/in. Ispašćemo odmah verovatno, al nema veze. Sfero je realno iscedio suvu drenovinu iz ovog haotičnog rostera, bilo je dobrih utakmica i pobeda, u finišu smo gubili utakmice jer su jači timovi podigli formu.
9 hours ago9 hr btw nisam se nado da arena na kraju pravi mozda ne bolji ali svakako ne slabiji program od SK, čak se ni komentatorima nema šta prigovoriti. za sada nismo na gubitku.