9 hours ago9 hr 2 minutes ago, Cash said:O jbt 😶🌫️😶🌫️😶🌫️Kešara i ja najveći zvezdasi među grobarima Otvoriću nam temu na sporticu kad nas oteraju sa obe strane
9 hours ago9 hr 1 minute ago, Ivo Petović said:Uplašio se CMM u trenutku. Možda mu je prošlo kroz glavu da je prerano za šut, ili se samo usro. Šteta.Ma ne moze da se uplasi igrac tog kalibra. On se ne plasi, a i zna se kome ide ta lopta. Ovo je bio Jagov napad
9 hours ago9 hr 7 minutes ago, Midžeta said:Ortak Zvezdas ima da mi se slogneI ja ću sad, evo je Kristina. Kodi pukovnik i pokojnik
9 hours ago9 hr Dva povratka iz mrtvih u 10ak minuta, pokazali su bar karakter na kraju. Šut na kraju nije bio toliko grdan, al jbg za pogodak u takvom trenutku treba ipak kvalitet više. Šteta što tokom sezone nismo imali ovakvog Kalinu na više od 4 meča.Ali small things na kraju presude - Poirierov ponovljen penal i pre toga istek napada kad je lopta kao ili jedva liznula obruč i Larkin trica. Ogromna 2 momenta. Edited 9 hours ago9 hr by ducca
9 hours ago9 hr Dobrić i Nedović tragičniAko nam zapadnu Pariz i Barsa, karamoOd Efesa i Reala glabamoU tekmu nas je vratila isključivo povreda Beauauobuaoisa, silovao nas je na sve moguće načine Edited 9 hours ago9 hr by Ratamahatta
9 hours ago9 hr 4 minutes ago, MeanM@ said:Pobedio je smireniji tim, zasluzeno uglavnom. A mi zavrsavamo otprilike tamo gde i treba.Неко би рекао да идемо тамо где треба да завршимо.место, по мери.Али сада без зезања, солидна је ово сезона, садржајна и узбудљива. Без обзира на то што ми се овај тим не свиђа.
9 hours ago9 hr Svaka cast, top ste se sibali, ovo na kraju je bio artiklimaks jbt i ja popizdeh Kodiška jbg, bice bolje Edited 9 hours ago9 hr by Midžeta
9 hours ago9 hr 3 minutes ago, JPM said:Proci cemo dalje ali sa desetog mesta i to je kao i da smo ispali.Ne baš, ipak je veliki uspeh, stim više jer smo imali peh da nam se najbolji igrač dva puta povredi i dosta padova forme bekova...
9 hours ago9 hr Just now, ducca said:Dva povratka iz mrtvih u 10ak minuta, pokazali su bar karakter na kraju. Šut na kraju nije bio toliko grdan, al jbg za pogodak u takvom trenutku treba ipak kvalitet više. Šteta što tokom sezone nismo imali ovakvog Kalinu na više od 4 meča.Ma imao je ulaz da raznese odbrambenog igraca na hiljadu nacina. Neverovatan je nedostatak samopouzdanja kod njega i posledicno donosenje odluka. Pogotovo sa pozicije pleja. Nije to samo njegova krivica, vec i trenera&co koji ne uspevaju celu sezonu da ga uvedu u neki balans i formu.
9 hours ago9 hr Posto je Dusko izgleda ispostovao da vidimo ako mozemo da se kompletiramo pa sta nam bog da u plej-inu. Odigrali smo zavrsnicu bez tri igraca i Teodosica, spasila nas je zaliha u bodovima i nezainteresovani Olimpijakos.Nisam nezadovoljan, previse je u ovom timu igraca koji ili nemaju muda ili nemaju kvaliteta za ovakve utakmice ali smo bar peglali do kraja iako je dva puta izgledalo da smo gotovi.