10 hours ago10 hr 4 minutes ago, elementary said:Sad kad se odlepili mi pogadjamo , slepci .Jedino da se ovi raspadnu sami .Isti djavo i ako prodjemo kao deseti ,ispadamo odmah .daj još, svaki novi edit donosi novi doomsday, nemoj sad da posustaneš
10 hours ago10 hr Kenan ili ne moze da omasi ili ne moze da pogodi, ne postoji nista izmedju. Ja ovo jos nisam video. I to je tako cele sezone.
10 hours ago10 hr Душко Ивановић први тренер који води Звезду у плеј ин од како постоји овај формат Евролиге
10 hours ago10 hr 1 minute ago, ducca said:Kenan ili ne moze da omasi ili ne moze da pogodi, ne postoji nista izmedju. Ja ovo jos nisam video. I to je tako cele sezone.Pored Streaky shooter u recniku treba da stoji njegova slika.
10 hours ago10 hr ako sam dobro ukačila, planiraju da izbace Kalinića.moramo da odbranimo ovaj napad i to BRZO.fak Edited 10 hours ago10 hr by Valk
10 hours ago10 hr Majke mi, pogledam Dobrica i Kostica pored njega i pomislim da nas klub veze nema sa kosarkom. Zasto? Zasto smo vracali tog lika?