10 hours ago10 hr 14 minutes ago, Hele said:Jedva docekali da ga drkate na naprednjakusu i jos ponizavate one simpa devojke sa SK-a. Ae probaj da se zaposlis na Areni da nisi drug clan. Mogu samo ovi matori eventualno da se izvuku, poput Koleta i Edina, zato sto su vec izgradili ime.znaš kako kažu, kurac nema oči
10 hours ago10 hr 3 minutes ago, elementary said:Zar nije ovo nameran faul u mrtvom vremenu ?samo u poslednja 2 min
10 hours ago10 hr Jebeni Dobric i Nedović nikad ništa .Ništa neće da udje . Edited 10 hours ago10 hr by elementary
10 hours ago10 hr E moj Dobricu. Nadam se samo da nece opet plakati u svlacionici na otvorene suteve koje nije bio ni blizu.
10 hours ago10 hr I sad umesto da vodimo odoše na 5 razlike .Koliko smo promašili ,jedno 10 šuta zaredom . Edited 10 hours ago10 hr by elementary
10 hours ago10 hr pa dobro, Deda se preturio i Larkin ostao sam, dešava se.nije ovo strašno, stižemo.
10 hours ago10 hr Daj Kenana da opali neku ,ovi ništa ne mogu da pogode . Opet ima da se odlepe kad ništa otvoreno ne pogadjamo .
10 hours ago10 hr Drugo poluvreme veceras = prvo protiv Reala. Da tako stane sut ja ne znam, previse cesto se desava da bi bilo incident.