Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 minute ago, Milošica said:

Duh Staneta Dolanca još živi kod vas

Čola ima koncert ovde blizu mene. 😁

5 minutes ago, assignment said:

Šteta, mogli smo više da vodimo, dobro je što nas je Kenan brzo izvukao iz one situacije... Svi koji su bili na parketu du doprineli, sem Dobrića i Nedovića...

Yagooo 😜😜😜

Dobric je fenomen. Igra na ovom nivou deceniju skoro, i njega trema/frka trenutka opet ubije.

Onaj Dobric iz repke je neobjasnjiv u tom smislu

Just now, Cash said:

Čola ima koncert ovde blizu mene. 😁

Koliko znam, Čola ga je dobro poznavao fantom

1 minute ago, Nikodije said:

Gledao sam par njenih intervjua, uvek drugi jezik. Malo engleski, pa italijanski, španski... ako joj treba da usavrši ruski, tu sam.

Od manje važnih stvari- sa ovakvim Kalinom ne možemo da izgubimo.

Prvo, bajo, savladaj srpski. news

Dva lika iz Virtusa igraju neku pogadjalicu a ELTV i Pajola kaze: "I said Jamal brate."

3 minutes ago, MeanM@ said:

Dobric je fenomen. Igra na ovom nivou deceniju skoro, i njega trema/frka trenutka opet ubije.

Onaj Dobric iz repke je neobjasnjiv u tom smislu

Dobric je jednostavno ispodprosecan igrac, uvek je bio i takav ce zavrsiti karijeru. Bar nije rupa u odbrani, za razliku od Nedovica ciju sekvencu u odbrani veceras ne znam ni kako da opisem. Dva puta ne pravi faul i pusta igraca da polozi jer nam je valjda mnogo vazan pa da ne napravi drugi, igrac Efesa gubi dribling i ponovo kupi i nastavlja do kosa jer ovaj nije ni pomislio da pokusa da uzme niciju loptu. Sramota.

Najbolje Zvezdino poluvreme u sezoni.

Bjanki sa tri centra iscrpljuje Petruševa i čuva Francuza za kraj.

Šteta što smo baš du utakmicu u gostima ustali, teško da stignemo minus 22 iz Istanbula...

kristinica wub

@Hele Čemu ti silni minusi na simpatije prema Kris? Treba da se zabrinemo?

Jebeno je neverovatno kakav je baksuz ovaj voditelj br. 2 - “Nije Efes ništa dobio od Boboe u prvom poluvremenu, tu imaju prostora”. Pa jebem te usta škrbava fur

Edited by ducca

al se uveo Efes u drugo... ph34r

izem ti Bolomboje krljave noge

deset razlike za njih u trecoj. Mnogo padova imamo.

Just now, Midžeta said:

No brt midzet no party fantom

Buboa iz odma dominira isuse

Jedino sto ume to i radi a mi ga pustamo.

Edited by JPM

Meh, okrenuše nas za dva minuta, Boboa ne vidi koš u prvom i onda utrpa 8 za minut, kvalitet jbg...