5 hours ago5 hr Šteta, mogli smo više da vodimo, dobro je što nas je Kenan brzo izvukao iz one situacije... Svi koji su bili na parketu du doprineli, sem Dobrića i Nedovića...Yagooo 😜😜😜
5 hours ago5 hr Nadam se da su ovih 4 minuta Nedovica bili i poslednji na ovoj utakmici. Ostatak tima igra muski.
5 hours ago5 hr Just now, Cash said:Kristina Tomić Sad krenuh da napišem da konačno neka lepa voditeljka za EL kod nas. Odlično ste ušli u utakmicu i delujete da je sve vreme kontrolišete pa čak i kad je Efes vodio.
5 hours ago5 hr 1 minute ago, Valk said:izvini se na brazilče malečkoEne, odma’, alal veraI dalje mi nije jasno zasto je posle njihove izgubljene lopte u aut nas napad bio 14 sekundi. Nismo imali posed, cak i da je neko presekao pas ka spolja Edited 5 hours ago5 hr by MeanM@
5 hours ago5 hr Iskupio se Yago za nekoliko gluposti.Dobra tekma, Efes mnogo zajeban, ali moze ovo da se igra. Odlicna energija svih sem kumare.
5 hours ago5 hr 2 minutes ago, elementary said:Kristina avion .Dobro je i Efes igrao ,odlična prednost .I dok spomenih Kristinu u kafani ide Čolina pesma Kristina Kristina 😁
5 hours ago5 hr Just now, Cash said:I dok spomenih Kristinu u kafani ide Čolina pesma Kristina Kristina 😁Duh Staneta Dolanca još živi kod vas Edited 5 hours ago5 hr by Milošica
5 hours ago5 hr Just now, Cash said:Kristina Tomić Gledao sam par njenih intervjua, uvek drugi jezik. Malo engleski, pa italijanski, španski... ako joj treba da usavrši ruski, tu sam.Od manje važnih stvari- sa ovakvim Kalinom ne možemo da izgubimo.