Yesterday at 19:291 day 8 minutes ago, ducca said:Sad sutra sve karte na Duška Apsolutno, jedina sansa da prodjemo u 10 nam je ta utakmica
Yesterday at 19:331 day Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.
Yesterday at 19:501 day Oglasile se Dileje Sever, sele kop na nivo 400.Sad ne razumem, šta sa ljudima koji imaju ulaznice za nivo 400 inače, mogu komotno da NE DOĐU ili šta?
Yesterday at 20:581 day jel postoji scenario da prođemo a da ne mrdnemo kurcem više?i kad se vraća Boloboy?
Yesterday at 21:001 day 1 minute ago, levi said:jel postoji scenario da prođemo a da ne mrdnemo kurcem više?i kad se vraća Boloboy?da virtus dobije armani sutrasledece sezone, realno
23 hours ago23 hr Pa ček, ako smo izjednačeni sa Parizom, onda smo ispred njih zbog boljeg međusobnog skora?
22 hours ago22 hr Oni ce biti na 19 pobeda da kazemo skoro sigurno, s obzirom da poslednje kolo docekuju Albu u Parizu.
16 hours ago16 hr 9 hours ago, harper lee said:Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.Pre nesto kontam da ce nas dalje odvesti Sedereredrereerderedekerskis
16 hours ago16 hr efes ne pusta nikoga, tako da su nam oni dobra mera da odigramo jednu do or die i dobijemo, uprkos hendikepima na visokim pozicijamane gajim nikakvu nadu za uspeh u play inu/offu bez bolomboya ali zarko kao zarkovo zelim pobedu veceras a kontam i nasi veterani.
12 hours ago12 hr 2 hours ago, Eleniko said:kako nam se sad sjebo bolomboj, podsetite meReminder: Protiv manekena u BG-u, minut ipo pre kraja, u borbi pod košem, pri doskoku..
11 hours ago11 hr Čemu thumbs down eleniku za pitanje, pa i ja sam svesno potisnuo sećanje na taj detalj. Ta utakmica je bila užasna celim tokom a završetak je bio za momentalni skok s mosta. Hrkljuš...povreda najboljeg...poraz. Tim redom.