April 3Apr 3 8 minutes ago, ducca said:Sad sutra sve karte na Duška Apsolutno, jedina sansa da prodjemo u 10 nam je ta utakmica
April 3Apr 3 Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.
April 3Apr 3 Oglasile se Dileje Sever, sele kop na nivo 400.Sad ne razumem, šta sa ljudima koji imaju ulaznice za nivo 400 inače, mogu komotno da NE DOĐU ili šta?
April 3Apr 3 1 minute ago, levi said:jel postoji scenario da prođemo a da ne mrdnemo kurcem više?i kad se vraća Boloboy?da virtus dobije armani sutrasledece sezone, realno
April 3Apr 3 Pa ček, ako smo izjednačeni sa Parizom, onda smo ispred njih zbog boljeg međusobnog skora?
April 3Apr 3 Oni ce biti na 19 pobeda da kazemo skoro sigurno, s obzirom da poslednje kolo docekuju Albu u Parizu.
April 4Apr 4 9 hours ago, harper lee said:Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.Pre nesto kontam da ce nas dalje odvesti Sedereredrereerderedekerskis
April 4Apr 4 efes ne pusta nikoga, tako da su nam oni dobra mera da odigramo jednu do or die i dobijemo, uprkos hendikepima na visokim pozicijamane gajim nikakvu nadu za uspeh u play inu/offu bez bolomboya ali zarko kao zarkovo zelim pobedu veceras a kontam i nasi veterani.
April 4Apr 4 2 hours ago, Eleniko said:kako nam se sad sjebo bolomboj, podsetite meReminder: Protiv manekena u BG-u, minut ipo pre kraja, u borbi pod košem, pri doskoku..
April 4Apr 4 Čemu thumbs down eleniku za pitanje, pa i ja sam svesno potisnuo sećanje na taj detalj. Ta utakmica je bila užasna celim tokom a završetak je bio za momentalni skok s mosta. Hrkljuš...povreda najboljeg...poraz. Tim redom.