Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

8 minutes ago, ducca said:

Sad sutra sve karte na Duška dry

Apsolutno, jedina sansa da prodjemo u 10 nam je ta utakmica

Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.

Oglasile se Dileje Sever, sele kop na nivo 400.

Sad ne razumem, šta sa ljudima koji imaju ulaznice za nivo 400 inače, mogu komotno da NE DOĐU ili šta?

A što se sele, da odozgo gađaju? Kapiram a će ih pustiti da unesu štogod.

Zatvorena je ta njihova tribina valjda zbog kazne

jel postoji scenario da prođemo a da ne mrdnemo kurcem više?

i kad se vraća Boloboy?

1 minute ago, levi said:

jel postoji scenario da prođemo a da ne mrdnemo kurcem više?

i kad se vraća Boloboy?

1. da virtus dobije armani sutra

2. sledece sezone, realno

Pa ček, ako smo izjednačeni sa Parizom, onda smo ispred njih zbog boljeg međusobnog skora?

Oni ce biti na 19 pobeda da kazemo skoro sigurno, s obzirom da poslednje kolo docekuju Albu u Parizu.

Za 20ak sati smo i mi na 19 pobeda..

9 hours ago, harper lee said:

Kako nam ide ova sezona pretpostavljam da ce Efes da nas naguzi, Milano ce da dobije obe, onda cemo mi da dobijemo Panatinaikos u Atini a grobari ce da salju pisma Evroligi o tome kako se namestaju utakmice.

Pre nesto kontam da ce nas dalje odvesti Sedereredrereerderedekerskis

efes ne pusta nikoga, tako da su nam oni dobra mera da odigramo jednu do or die i dobijemo, uprkos hendikepima na visokim pozicijama

ne gajim nikakvu nadu za uspeh u play inu/offu bez bolomboya ali zarko kao zarkovo zelim pobedu veceras a kontam i nasi veterani.

kako nam se sad sjebo bolomboj, podsetite me

2 hours ago, Eleniko said:

kako nam se sad sjebo bolomboj, podsetite me

Reminder: Protiv manekena u BG-u, minut ipo pre kraja, u borbi pod košem, pri doskoku..

Čemu thumbs down eleniku za pitanje, pa i ja sam svesno potisnuo sećanje na taj detalj. Ta utakmica je bila užasna celim tokom a završetak je bio za momentalni skok s mosta. Hrkljuš...povreda najboljeg...poraz. Tim redom.