Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

cenim da grujicu cuvaju ako izgubimo od efesa

10 hours ago, JPM said:

Ko je koga napucao u glavu?

Ajde budimo ozbiljni.Vau izgubili od Spartaka.Bice apokalipsa.Ocigledno je da smo se kladili da mozemo i sa 8 mesta otici do kraja u ABA.

Protiv Efesa ocekuje full pristup.

Pa ja ozbiljno pitam. Vidim ima ljudi koji barataju informacijama.

1 hour ago, darkonet said:

A sta na sve ovo kaze Grujica?

Grujica nas je izdao i preskocio tarabu, vec neko vreme izbacuje iskljucivo tekstove o komsijama sad

to je samo finta

5 hours ago, FPLS said:

Grujica nas je izdao i preskocio tarabu, vec neko vreme izbacuje iskljucivo tekstove o komsijama sad

Zato što ga je @kralj učinio poznatim fantom

Grujica rita samo kad si bespomoćan na podu. Već se jednom preračunao. Naručio je i treću garnituru Efesa sa temua. Sfero ne zna šta se tu skupilo gneva i kritičkog sportskog novinarstva.

Stigla kazna Evrolige, uz novac (16 hiljada evra) i 20% smanjen kapacitet dvorane za narednu utakmicu sa Efesom (mislim da je Partizan dobio slicno ili isto procentualno smanjenje kapaciteta posle derbija u Evroligi).

To je to, poraz u aba - ckecked, fajt u svlacionici - checked, kazna el - checked.

Kockice se sklapaju, dobijamo Efes. fantom

On 31. 3. 2025. at 14:51, JPM said:

Kad im odu najjači klubovi u NBA ili evropski NBA, moliće nas da igramo džabe. Polako.

Tako je. A mi cemo pristati. Masinerija ce da odradi narativ da su Nimburk i Budiveljnik sile.

1 hour ago, MeanM@ said:

To je to, poraz u aba - ckecked, fajt u svlacionici - checked, kazna el - checked.

Kockice se sklapaju, dobijamo Efes. fantom

imamo još aduta, niko očima ne može da vidi glavnog nam igrača /povremeno, manje više/

Ko nam je glavni igrac?

Ako je Petrušev, ne čudi me. grujica

Najbitnije je da Šoneta svi vole i uživaju u njegovim pošalicama covid19

12 hours ago, Eleniko said:

imamo još aduta, niko očima ne može da vidi glavnog nam igrača /povremeno, manje više/

bogami, profilišeš se u vodećeg a jedinog insajdera zvezde na ppp

pominjao je čović takve kao što si ti, koji plotuju iz sigurne pozicije kafića u strahinjića bana INSAJDER