Monday at 21:191 day 2 minutes ago, FPLS said:Zar nas nije dobila Mega prosla sezone u areni?Da, jeste, zaboravih na to
Monday at 21:261 day 18 minutes ago, Eleniko said:@uini za početak ranijih sezona nije bilo ovako baš gadnih glasina o svlačioni kao ove, tj sadaajmo, budi nas informer-insajderza preview pocetka, sta se sve pisalo o npr prosloj sezoni, teodosic delio tompuse u svlacionici jer je dusko dobio otkaz, sve totalna istina i nase pravo da znamo sve
Monday at 21:301 day jedno je deliti tompuse a drugo je napucati kolegu u glavunemam šta da kažem što se ne zna i što nije već pisano
Monday at 21:381 day 6 minutes ago, Eleniko said:jedno je deliti tompuse a drugo je napucati kolegu u glavunemam šta da kažem što se ne zna i što nije već pisanoznas kako, kada se osvoje trofeji onda je i napucavanje kolegecu glavu deo uspeha, koji se pominje 10 godina kasnije anegdotalnosve je to vidjeno 2iljade puta
Monday at 22:051 day 9 minutes ago, JPM said:Ko je koga napucao u glavu?Kalina Nedaru bi bio moj prvi pokušaj
Monday at 22:071 day 1 minute ago, Nikodije said:Kalina Nedaru bi bio moj prvi pokušajel sam lepo napisao da svi znaju
Yesterday at 05:541 day 7 hours ago, Nikodije said:Kalina Nedaru bi bio moj prvi pokušajkalinari yagamada, tolko se vec drao na njega da yago verovatno zna i kao jadna zivotinjica bega kad vidi krive vilicema opusteno, ako se pretera sa viskijem & kokainom na treningu, ispadne nervoznije ali posle cika misha uvece sve vodi na rakiju & pecenjd plus toplu chorbicu i sve opet bude leposta mislite, jel im sfero daje kokain ili misko? obojica su zalizani Edited yesterday at 05:541 day by uini
Yesterday at 07:291 day krenuo finalni talas meteoalarma pred efes. ako kojim slučajem pobedimo, onda još preostaje teza (čiji nagoveštaj vidimo ovde) da je aba pravo merilo a ne glupi el.možda i aba reg sezona, tu je sve poštensky, dok ne pokrademo plejof