Monday at 19:561 day da smo znali da si tako mudar ne bi se pola foruma cimalo da vam glumi električnog zeca
Monday at 19:561 day Just now, uini said:kad kazes slabija, mislis jaca?Ne, slabija. Na aba mislim.A ako ne udjemo u plej in barem, moze se reci fijasko.
Monday at 19:571 day Odlicna uvertira za Efes. Ako i to izgubimo mozemo komotno da bacimo kroz prozor sav napor koji smo napravili ove sezone.Otkako smo postali manje-vise regularan clan Evrolige nikad goru sezonu u ABA ligi nismo odigrali i to iskljucivo zbog epske kurcobolje vecine igraca. Bukvalno dve-tri utakmice smo ove sezone odigrali u ABA ligi a da nam sve zivce nisu pokidali, sve ostalo su bila sramotna izdanja.
Monday at 20:011 day Mislim da manje vise to ide jedno uz drugo...kad napravis ovakav tim pun iskusnih igraca, za ocekivati je da ce manje vise da zapinju samo u evroligi.Ranije smo imali tim sa vecom ulogom domacih krvavokolenasa ali to je znacilo los skor u evroligi.Ove godine solidno u evroligi ali sa mnogo propustenih zicera, a aba liga ispod svakog kriterijuma.No dobro, da znam da ce biti bolje protiv efesa, na ovo se ne bih ni obazirao.
Monday at 20:071 day 1 minute ago, MiddleClass said:Navikavajte se, ovako igraju domacu ligu klubovi sa licencom sto bi reko ivan sekspres, a sto me tako gledas
Monday at 20:151 day 13 minutes ago, JPM said:No dobro, da znam da ce biti bolje protiv efesa, na ovo se ne bih ni obazirao.naravno da neće biti bolje, od onakve pušagije protiv reala se niko ne vraća.tek će to da bude fijasko.
Monday at 20:191 day Videcemo. Real je mislim ipak dosta bolji tim od Efesa. Mada su i jedan i drugi jaci od nas.Da sacekamo i tu utakmicu...
Monday at 20:231 day nećemo doći do toga da se mi nešto pitamo protiv efesa. toliko loše da odigraju koliko je potrebno da izgube od ovakve zvezde, ne verujem da je moguće.
Monday at 20:471 day Toliko mi je mucna ova nasa ekipa i kosarka koju igramo, da bi mozda i najbezbolnije bilo da Efes skrati agoniju i odsvira kraj sezone u petak...
Monday at 21:041 day 16 minutes ago, FPLS said:Toliko mi je mucna ova nasa ekipa i kosarka koju igramo, da bi mozda i najbezbolnije bilo da Efes skrati agoniju i odsvira kraj sezone u petak...kada ih uporedis sa nekim drugim nasim mucnim ekipama & mucnim kosarkama koje smo igrali = gde se rangiraju?
Monday at 21:061 day @uini za početak ranijih sezona nije bilo ovako baš gadnih glasina o svlačioni kao ove, tj sada
Monday at 21:091 day Fun fact: prvi poraz KKCZ od nekog srpskog kluba u Aba ligi (a da nije KKP) od 2011.
Monday at 21:161 day 5 minutes ago, Nikodije said:Fun fact: prvi poraz KKCZ od nekog srpskog kluba u Aba ligi (a da nije KKP) od 2011.Zar nas nije dobila Mega prosla sezone u areni?