Saturday at 07:394 days Poslednje 3 godine Euroligu gledam preko EL TV. Potpuno sam propustio da je Darko Plavšić postao "heroj" navijača Zvezde.Za mene je TM Darka Plavšića njegov ničim izazvani hejt prema Lorencu Braunu."Kakav užasan košarkaš".
Saturday at 08:044 days Popular Post Nije Darko heroj zbog Darka vec zbog onog sto predstavlja a to je slobodne medije u Srbiji nasuprot areni koja od nasih para placa prenose pa nam to opet naplati kroz pretplatu.
Saturday at 08:064 days 6 hours ago, ducca said:I dalje sam besan. Jajare do kraja. Jbt čak i da je bilo nekog minimalnog kontakta to se ne sudi na 15 sekundi do kraja, a ja ga ne vidim. Iako će pogani Real bez sumnje biti deo te jebene NBA Europe priče, uživaću ako preduzeće Euroleague ode putem recimo FIBA LŠ ili još bolje u stečaj.Cist faul. Lakat o lakat iz drugog ugla su u prenosu prikazali
Saturday at 08:324 days 28 minutes ago, JPM said:Nije Darko heroj zbog Darka vec zbog onog sto predstavlja a to je slobodne medije u Srbiji nasuprot areni koja od nasih para placa prenose pa nam to opet naplati kroz pretplatu.Samo EL TV.
Saturday at 11:324 days 12 hours ago, ducca said:Kaže Petrušev u mix zoni da ih je Real iznenadio zonom i da se nisu spremali za to jer odavno nisu stali u zonu. Plavšić u uvodu priča da su poslednje 2 tekme igrali zonu sa Unikahom i Armanijem, ja ne znam ko je tu lud. Radi li neko skauting protivnika pre mečeva? Možda da uzmu Darka u stručni štab pošto neće imati posao od utorka pa taman nema ni otkaznog roka…sama činjenica da je sferopulosa real iznenadio formacijom koju redovno i regularno igraju - beše i u nekoj od onih famoznih utakmica protiv kkp koju su dobili, i kasnije u finalu protiv oly - a da je plavšić to potkrepio informacijama sa poslednje 2 utakmice pokazuje kako je rađena priprema - loše. jeste, plavšić nije stručni profesionalac klupskog tipa pa se stoga možete smejati mom predlogu ali nije isto raditi adhoc prestrojavanje i prilagođavanje tipa improvizacija, ili izaći namunjen i nabrijan da vodiš rat protiv zone - na tome smo 1/1 izgubili utakmicu koja sada, što je posebno bolno, mogla biti dobijena. prosto - za platu koju ima na SK, plus blagodeti gostovanja na koje bi i ovako mogao da ide, on može da uradi ozbiljnu i kredibilnu ulaznu analizu činjenica o protivniku za koju sumnjam da sfero ima bolju osobu u svom klupskom okruženju. to sinoć smo videli da nema i zato smo imali kurac od igre u 1/2.tako da možete da se smejete onome što sam napisao ali da čujem vaše argumente.
Saturday at 12:343 days 4 hours ago, sigurnost said:Poslednje 3 godine Euroligu gledam preko EL TV. Potpuno sam propustio da je Darko Plavšić postao "heroj" navijača Zvezde.Za mene je TM Darka Plavšića njegov ničim izazvani hejt prema Lorencu Braunu."Kakav užasan košarkaš".Ali, kakav tipican PPP post.
Saturday at 12:393 days Na stranu što su oni na zonu odgovorili šutevima za 3, sama činjenica da su do tih rešenja došli u igri iz nemoći da pronadju bilo koje drugo rešenje znači da je od starta došlo do menjanja prvobitnog plana igre, što takodje dovede do nervoze i pogubljenosti. Ne izvodiš Davidovca u startnu petorku, pa mozda ni Kalinica, ako znaš da će protivnik da stane u zonu, ili brzo menjaš i prilagodjavaš ako ne krene kako treba (recimo imaš neki plan B za slučaj zone). A ne iznenadili te, nisi očekivao ni spremao se. Filip jeste som što je outovao lošu pripremu utakmice u intervjuu, ali prilično zabrinjavajuće i diletantski je to odradjeno očigledno. Ovo nije na Sferu toliko koliko na pomoćnicima koji mu spreme skauting izveštaj pre utakmice (pod uslovom da tako nešto postoji u Zvezdi).
Saturday at 13:073 days @ducca od reči do reči to sam hteo da kažemloša priprema - nervoza - loš šut - poraz.iskreno ovome se nisam nadao od sfera u ovako važnoj utakmici.
Saturday at 13:103 days 26 minutes ago, ducca said:Na stranu što su oni na zonu odgovorili šutevima za 3, sama činjenica da su do tih rešenja došli u igri iz nemoći da pronadju bilo koje drugo rešenje znači da je od starta došlo do menjanja prvobitnog plana igre, što takodje dovede do nervoze i pogubljenosti. Ne izvodiš Davidovca u startnu petorku, pa mozda ni Kalinica, ako znaš da će protivnik da stane u zonu, ili brzo menjaš i prilagodjavaš ako ne krene kako treba (recimo imaš neki plan B za slučaj zone). A ne iznenadili te, nisi očekivao ni spremao se. Filip jeste som što je outovao lošu pripremu utakmice u intervjuu, ali prilično zabrinjavajuće i diletantski je to odradjeno očigledno. Ovo nije na Sferu toliko koliko na pomoćnicima koji mu spreme skauting izveštaj pre utakmice (pod uslovom da tako nešto postoji u Zvezdi).A kako bi ti resio zonu u kojoj je pivot covek koji ima raspon ruku od preko 240 cm, sto ti automatski brise jedan od klasicnih nacina napada na zonu preko visokog posta? Ne igra Real tu zonu slucajno. Nas problem nije to sto nismo imali resenja za zonu vec koncentracija kod suteva. Kako moze da bude dobra odbrana koja ostavlja samog na sutu Kenana tri puta, Nedovica odmah na pocetku utakmice, Petruseva tri puta, Kalinica tri puta, Davidovca dva puta, Giedraitisa bar dva puta. To su sve dobri suteri spolja.
Saturday at 13:173 days da bi imao dobar šut spolja, čak i kad si sam, moraš da budeš smiren i pripremljen da će ti to biti odgovor na zonu a ne intuitivno rešenje kada smo otkrili da ih na pivotu čeka 250cm raspona i 220cm visine. o tome pišemo, ne pada loš šut uvek s neba, nekada sebe uvedeš u to nervozom koju izaziva nešto što nisi očekivao pa samim tim ni pripremio....
Saturday at 13:593 days Sfero je trebalo brže da menja u onoj seriji, ali ste imali ozbiljno otvorene šuteve koje ste mašili. Jedan ili dva da su ušla druga bi priča bila, ali nisu i to je košarka. Ne može jedan dan Sfero bog, drugi dan Sfero neznalica.
Saturday at 14:593 days 59 minutes ago, garmonbozia said:Ne može jedan dan Sfero bog, drugi dan Sfero neznalicaNa ovom forumu može, evo već 2 sezone.
Saturday at 15:103 days 3 hours ago, Eleniko said:sama činjenica da je sferopulosa real iznenadio formacijom koju redovno i regularno igraju - beše i u nekoj od onih famoznih utakmica protiv kkp koju su dobili, i kasnije u finalu protiv oly - a da je plavšić to potkrepio informacijama sa poslednje 2 utakmice pokazuje kako je rađena priprema - loše. jeste, plavšić nije stručni profesionalac klupskog tipa pa se stoga možete smejati mom predlogu ali nije isto raditi adhoc prestrojavanje i prilagođavanje tipa improvizacija, ili izaći namunjen i nabrijan da vodiš rat protiv zone - na tome smo 1/1 izgubili utakmicu koja sada, što je posebno bolno, mogla biti dobijena. prosto - za platu koju ima na SK, plus blagodeti gostovanja na koje bi i ovako mogao da ide, on može da uradi ozbiljnu i kredibilnu ulaznu analizu činjenica o protivniku za koju sumnjam da sfero ima bolju osobu u svom klupskom okruženju. to sinoć smo videli da nema i zato smo imali kurac od igre u 1/2.tako da možete da se smejete onome što sam napisao ali da čujem vaše argumente.jedino što se može zameriti sferopulosu je ideja da tavaresa čuva davidovac, kako bi valjda sačuvao petruševa od brze dve lične.a o tome pričamo pre svega zato što nas je tavares izuzetno lako rečavao u tih 5mins a mi zauzvrat nismo ubacili otvorene trice i imali start od 0-14.valjda smo imali 0-11 za tri pts i cela ta prva četvrtina je na kraju ispala kao dovoljna za pobedu reala, tj vođstvo tokom cele tekme bez frke, minus poslednja 3minsa ovo sa plavšićem jeste smešno, kao i teza da je real nečim iznenadio stručni štab koji je pripremu uradio loše. prosto im nije prošla ideja u realizaciji a zvezda bez bolomboya pa i mitrovića / dauma, nije imala nikakav realan planB osim ovoga što smo sinoć videli kao plan. Edited Saturday at 15:103 days by uini
Saturday at 15:433 days 2 hours ago, harper lee said:A kako bi ti resio zonu u kojoj je pivot covek koji ima raspon ruku od preko 240 cm, sto ti automatski brise jedan od klasicnih nacina napada na zonu preko visokog posta? Ne igra Real tu zonu slucajno. Nas problem nije to sto nismo imali resenja za zonu vec koncentracija kod suteva. Kako moze da bude dobra odbrana koja ostavlja samog na sutu Kenana tri puta, Nedovica odmah na pocetku utakmice, Petruseva tri puta, Kalinica tri puta, Davidovca dva puta, Giedraitisa bar dva puta. To su sve dobri suteri spolja.Ne sporim da se pored Tavaresa nije imalo šta tražiti u reketu, ali onda znaš da treba da igraš sa jakom spoljnom linijom, da počneš sa najboljim šuterima meč i da se 2 dana pripremaš za to, da se šutiraju trojke do iznemoglosti i akcenat baci na akcije sa brzim protokom lopte, takodje i na zagrevanju da se prangijaju trojke više no inače, jasno je bilo da ćemo od toga živeti ili umreti sinoć. I dalje mi je jebeno neverovatno da komentator pre podbacivanja kaže kakvu će Real odbranu igrati, a naš stručni štab i igrači zatečeni (jer je FP bukvalno to izjavio). Možda bi isto bilo i da su znali i spremili se malo bolje za tu zonu, nećemo nikad saznati, ali uradi sve što je do tebe u pripremi utakmice, a ne da se 40 minuta prilagodjavaš. I onda Sfera za to niko ne pita na onome što se, valjda samo pro forme, zove konferencija za novinare, nego par opštih mesta da bi se zapljunulo dvoje-troje prisutnih i to je to. Možda ga sledeći put pitaju Plavšić ili Aleksić nešto smisleno jer sad su i oni portal pa taman.
Saturday at 15:583 days 2 hours ago, harper lee said:A kako bi ti resio zonu u kojoj je pivot covek koji ima raspon ruku od preko 240 cm, sto ti automatski brise jedan od klasicnih nacina napada na zonu preko visokog posta? Ne igra Real tu zonu slucajno. Nas problem nije to sto nismo imali resenja za zonu vec koncentracija kod suteva. Kako moze da bude dobra odbrana koja ostavlja samog na sutu Kenana tri puta, Nedovica odmah na pocetku utakmice, Petruseva tri puta, Kalinica tri puta, Davidovca dva puta, Giedraitisa bar dva puta. To su sve dobri suteri spolja.To pustanje suta nasim bekovima je vrlo mogucr bila njihova svesna odluka i plan za prvih 5 min, a zasnovana na skautingu Reala koji je negde u sveskama imao belesku da se bekovima Estrella Roje stisnu jajca kad je tvrdo. Tako da je to planski pristup trenera&co Reala. Zasto se ta jaja periodicno stiskaju to je opet, pitanje za Sfera i drugare. Ja se ponavljam, al mene kopka i dalje olako dozvoljenih -14 na pocetku, u prva 3-4 min. Nema bre kosa unutra. Po cenu bonusa u 3. min. Jos je Tavares idealan za to, ume da se unervozi kad ga svesno i mucki sprecavaju faulovima, i automatski predravlja manji problem. Mislim to je ne redak plejof pristup kojim pokrivas i 0-11 sut u napadu i prilagodjavanje na utakmicu, pogotovo kad si underdog.