Friday at 22:444 days Kaže Petrušev u mix zoni da ih je Real iznenadio zonom i da se nisu spremali za to jer odavno nisu stali u zonu. Plavšić u uvodu priča da su poslednje 2 tekme igrali zonu sa Unikahom i Armanijem, ja ne znam ko je tu lud. Radi li neko skauting protivnika pre mečeva? Možda da uzmu Darka u stručni štab pošto neće imati posao od utorka pa taman nema ni otkaznog roka…
Friday at 22:464 days 1 minute ago, ducca said:Kaže Petrušev u mix zoni da ih je Real iznenadio zonom i da se nisu spremali za to jer odavno nisu stali u zonu. Plavšić u uvodu priča da su poslednje 2 tekme igrali zonu sa Unikahom i Armanijem, ja ne znam ko je tu lud. Radi li neko skauting protivnika pre mečeva? Možda da uzmu Darka u stručni štab pošto neće imati posao od utorka pa taman nema ni otkaznog roka…Mi smo na tu njihovu zonu i bez pripreme imali nekoliko otvorenih suteva, od kojih je tri imao za zonu nespremni Petrusev. Promasili smo ih sve.
Friday at 23:054 days I pored odsustva Bolomboja, moglo se dobiti, da je šut za tri bio loš a ne katastrofalan, šteta... Uz nadu da sa bar jednom pobedom možemo u plej in...
Saturday at 00:004 days darko plavšić bi jako mogao da pomogne stručni štab kkcz, sumnjam da postoji bilo ko ko može ozbiljno da mu parira kada je u pitanju skauting tj prikupljanje informacija o protivniku, formi, pojedincima, preferiranim formacijama i taktikama. da to lepo prikupi, posloži a trener da vidi šta će.
Saturday at 00:254 days Brt konobar nam pustio ton u lokalnoj kafani za Plavsicev i SK oproštaj, meni bas tužno i otuzmo nekako sve došloZao mi sto niste pobedili za kraj stvarno, ekomnom Ćus Mateo (by @garmonbozia ) I ekipa idalje groteskno iritantni Edited Saturday at 01:384 days by Midžeta
Saturday at 01:064 days I dalje sam besan. Jajare do kraja. Jbt čak i da je bilo nekog minimalnog kontakta to se ne sudi na 15 sekundi do kraja, a ja ga ne vidim. Iako će pogani Real bez sumnje biti deo te jebene NBA Europe priče, uživaću ako preduzeće Euroleague ode putem recimo FIBA LŠ ili još bolje u stečaj.
Saturday at 03:444 days 5 hours ago, MeanM@ said:Darko, kralju legendo, hvala za sve prenose.https://www.instagram.com/reel/DHwgUfduQ3l/?igsh=ZWlrYXJibDBrcXIyKontam da je jedan od retkih kojima se nije mogla olako ucitavati pristrasnost klubu koji komentarise.Pravi Vezenkov nece dobiti ovoliko kad bude batalio
Saturday at 05:244 days 7 hours ago, Valk said:Neka devojka pita Sfera zašto nije bilo više Dede i (pazi sad) Dobrića nakon par odličnih izdanja jel rekao sfero, nakon sto sam mu cuvanjem tavaresa priredio grobnicu za dejana davidovca u prvih 5mins, nije bilo potrebe da kasnije izlazi iz groba
Saturday at 05:304 days @ducca e ovo je odma bilo jasno da je problematicna odluka a ne onaj tavares-kalinari kombo
Saturday at 05:324 days Po meni je očigledan kontakt telima, tu negde oko pojasa. E sad, da li to treba suditi u ovakvom momentu, može da se diskutuje.
Saturday at 06:594 days 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Po meni je očigledan kontakt telima, tu negde oko pojasa. E sad, da li to treba suditi u ovakvom momentu, može da se diskutuje.Ispala mu lopta, ali reputacija+gluma+sudijakojisamozelidaucidasenezameri i dobijes to sto dobijes.
Saturday at 07:254 days 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Po meni je očigledan kontakt telima, tu negde oko pojasa. E sad, da li to treba suditi u ovakvom momentu, može da se diskutuje.u pravu si, nisam primetio ocigledan kontakt telom. i ovde je sve cisto, jebes to dal se svira il ne svira i u koje vreme.
Saturday at 07:314 days Čist je to faul. Ni blizu nije bio vertikalan u trenutku kontakta. Nije samo telo, nego i lakat o lakat. Super smo suđenje imali generalno u drugom delu sezone ono koliko sam ispratio.
Saturday at 07:354 days Bolje je komentarisati poslednji frejm snimka u kome se brat Neda sa osmehom i raširenim rukama pita što faul.