Friday at 21:574 days 6 minutes ago, theanswer said:Jedino ako si u hali bio pa video kad su svirali. Na osnovu snimka delovali su da su svirali kad je Kalinić pao na zemlju.Može da se vidi da li su i koliko vratili vreme.
Friday at 21:584 days 6 minutes ago, theanswer said:Jedino ako si u hali bio pa video kad su svirali. Na osnovu snimka delovali su da su svirali kad je Kalinić pao na zemlju.ne znam ali kod gledanja snimka su samo konstatovali kalinicev faul jos u startu duela, tj ono sto su svirali a zatim sve vreme gledali tavaresovu nesportsku.u svakom slucaju je to sve ispravno, tako da nema razloga za zaljenje
Friday at 21:594 days 5 minutes ago, ducca said:Mada svi “novinari” su tamo mentoliNeka devojka pita Sfera zašto nije bilo više Dede i (pazi sad) Dobrića nakon par odličnih izdanja Pade mi na pamet da je Nedović možda trebalo da proba da izvuče 3 bacanja ali nisu igrači Reala baš tolike veverice.
Friday at 21:594 days Just now, uini said:ne znam ali kod gledanja snimka su samo konstatovali kalinicev faul jos u startu duela, tj ono sto su svirali a zatim sve vreme gledali tavaresovu nesportsku.u svakom slucaju je to sve ispravno, tako da nema razloga za zaljenjeu tome je i poenta, što su konstatovali to što nisu svirali kao nešto što su svirali
Friday at 22:034 days Darko, kralju legendo, hvala za sve prenose. https://www.instagram.com/reel/DHwgUfduQ3l/?igsh=ZWlrYXJibDBrcXIyKontam da je jedan od retkih kojima se nije mogla olako ucitavati pristrasnost klubu koji komentarise.
Friday at 22:094 days Author 20 minutes ago, theanswer said:Nije, bio je pogrešan potpis.tavares je sutirao 2 bacanja za nesportsku. nikog nije bilo ispod kosa
Friday at 22:104 days 1 minute ago, Ros said:tavares je sutirao 2 bacanja za nesportsku. nikog nije bilo ispod kosaNe, šutirao je dva bacanja za faul Kalinića. Nesportska je bila samo Tavarešu, a običan faul Kaliniću. Edited Friday at 22:114 days by garmonbozia
Friday at 22:124 days Nije zato što su išla dva bacanja za Zvezdu, dao - ne dao.Meni je nemoguće da su svirali ovo što Uini kaže, taj faul na početku duela na 5 metara od koša nije bilo sile ni da su videli ni dunuli, ali im je poslužio za kontrolu štete.Ali sve i da su shvatili da je Kalina napravio faul posle nesportske, nisam siguran da bi faul mogli da ponište. Zapravo sam poprilično ubeđen da ne bi.
Friday at 22:154 days Author 3 minutes ago, garmonbozia said:Ne, šutirao je dva bacanja za faul Kalinića. Nesportska je bila samo Tavarešu, a običan faul Kaliniću.bilo je potpisano i kalini nesportska na EuroLeague TV, ali imas smisla i ovo sto @kralj pise da nije niko bilo ispod kosa jer su svejedno isla nasa bacanja
Friday at 22:174 days Popular Post Ovo opraštanje Milutina and Co sa Sport Kluba je baš teško. Nema tu veze što će da se prikazuje na drugom kanalu, pozadina cele priče je baš mučna i smrdi na SNS.
Friday at 22:184 days 1 minute ago, Ros said:bilo je potpisano i kalini nesportska na EuroLeague TV, ali imas smisla i ovo sto @kralj pise da nije niko bilo ispod kosa jer su svejedno isla nasa bacanjaPlus bi obostrane trebalo da se potiru, pa bi u tom slučaju, posle Zvezdinih bacanja išla lopta Realu.
Friday at 22:244 days 15 minutes ago, Ros said:tavares je sutirao 2 bacanja za nesportsku. nikog nije bilo ispod kosapa nije bilo nikog ispod koša jer su posle bila 2 bacanja za zvezdu, nije bilo igre posle ta 2 bacanja
Friday at 22:324 days 13 minutes ago, Valk said:Ovo opraštanje Milutina and Co sa Sport Kluba je baš teško. Nema tu veze što će da se prikazuje na drugom kanalu, pozadina cele priče je baš mučna i smrdi na SNS.Ići će kod studenata na fakultete da drže tribine. Mislim da Viško ide sad za neki dan, dal na FPN ili onaj privatni u Karađorđevoj koji isto ima smer novinarstva.
Friday at 22:404 days 4 minutes ago, Ros said:hoce li PAO igrati sledecu domacu utakmicu bez publike?da EL ne voli toliko pare umesto kazni, ni mi ne bi bili daleko