Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

3 minutes ago, garmonbozia said:

Sprdam se malo komšije 😀 Pariz je sad svima napravio pometnju.

Pariz ce tek da pravi pometnju. Ljudi su odigrali dve utakmice u gostima protiv dva od tri najveca favorita za titulu, jednu su dobili a drugu izgubili trojkom u poslednjoj sekundi utakmice. Oni kome god da padnu u PO mogu ozbiljnu stetu da mu naprave.

8 minutes ago, kralj said:

Bilo je i okolo igrača, bio bi to hero ball, nije otvoren šut koji je preskočio. Filip se ne plaši da uzme težak šut, zapravo bi na selekciji mogao prilično da poradi. Naravno da naknadna pamet sugeriše da je trebao da je digne, ali kukalo bi se na promašaj onoliko da je treebalo Kodi koji je u zoni to da uzme.

Istek napada, pozicija,nikakav hero ball, nema tu prigovora ni naknadne pameti. Dovoljno je samo imati oči.

27 minutes ago, MiddleClass said:

Obostrana nesportska? Bi li onda bio nas posjed ili njihov?

Pa trebalo je da bude samo nesportska Tavaresu pošto je faul koji su zapravo svirali Kaliniću usledio posle udarca Tavaresa.

Posed bi svakako bio za zvezdu posle.

Just now, theanswer said:

Pa trebalo je da bude samo nesportska Tavaresu pošto je faul koji su zapravo svirali Kaliniću usledio posle udarca Tavaresa.

Da, ali mi djeluje da su dosudili obostranu nesportsku. Kalinicu ne za taj faul vec za cupanje, a Tavaresu za udaranje

Trebalo bi, ali dosuđeni faul mislim da ne mogu da ponište šta god bilo pre.

Nisu, Kalina je dobio običan

Sramim se priznati ali navijao sam u poslednjih minut dva za Zvezdu. Zašto ja ne bih mogao da igram kolektivni sport, pa ono Nedović da mi napravi nakon sve krvi, suza i znoja, zveknuo bih mu šamarčinu

Just now, theanswer said:

skoro sam siguran da su dosudili faul kalinariju na pocetku tog duela a zatim samo gledali da li je nesportska tavaresa, sto je u sustini i odgovaralo desavanjima u redosledu

9 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Istek napada, pozicija,nikakav hero ball, nema tu prigovora ni naknadne pameti. Dovoljno je samo imati oči.

@kralj

Ama morao je Petrusev da sutne iz dobre pozicije. Nedovic i posle Kodi su imali suteve iz losije pozicije preko ruke

2 minutes ago, MiddleClass said:

Da, ali mi djeluje da su dosudili obostranu nesportsku. Kalinicu ne za taj faul vec za cupanje, a Tavaresu za udaranje

Nije, bio je pogrešan potpis.

2 minutes ago, uini said:

skoro sam siguran da su dosudili faul kalinariju na pocetku tog duela a zatim samo gledali da li je nesportska tavaresa, sto je u sustini i odgovaralo desavanjima u redosledu

Jedino ako si u hali bio pa video kad su svirali. Na osnovu snimka delovali su da su svirali kad je Kalinić pao na zemlju.

1 minute ago, uini said:

Ovaj je svirao kad je Ljulj već promašio, a Tavarešova pesnica je bila i pre nego što je šutnuo. Verovatno će im to tvoje biti objašnjenje, ali onda su zakasnili 3 sekunde sa faulom. Meni pre deluje da je kompromis.

Krajnje je vreme da se Rajku ukine akreditacija, bukvalno pita gluposti samo da bi nešto pitao, nikad ali nikad godinama unazad jednog jedinog smislenog pitanja, oduzima ljudima vreme. Ajde u kurac kretenski.

Mada svi “novinari” su tamo mentoli, neki bizarni portali, budi bog s nama.

Edited by ducca

Smešno je (u stvari više tužno) što se SK televizija od utorka gasi i svi voditelji ostaju bez posla, ali će Rajko i Rada ostati da rade za web portal.