Friday at 20:385 days Ja se ponadala Ljulj digao ruke od utakmice a on se vratio čim smo se primakli malo da nam uvaljuje ove svoje rotacione trojke.Smor jedan
Friday at 20:395 days Cela utakmica u ovaj napadI ovaj sledeci… Edited Friday at 20:395 days by MeanM@
Friday at 20:395 days Daj bre jbt 😂Ništa jebeno neće da udje koliko sere ove slepce .Kao sto rekoh na kraju ima da bude kasno kad smanjimo . Edited Friday at 20:405 days by elementary
Friday at 20:405 days Ovo je nacrtano bilo da dobijemo. Pa probaj Sfero Brauna i Petruševa, nećeš crći
Friday at 20:415 days Kakva odbrana Nedare :DOstao mi je igrač u trećoj sekundi napada sam pod košem.
Friday at 20:415 days Just now, harper lee said:Jebo te, ovaj Real je najsrecnija ekipa na svetu.Najbolja cripple fight ekipa ikad. Kad je tuca na parketu uvek oni profitiraju.
Friday at 20:425 days 1 minute ago, JPM said:Ne mogu ovog Brauna da mrzim, ne mogu. Kraljina.Što bi ga mrzeo, pobogu?Nedović nije smeo da uđe sad, govor tela katastrofa, klonuo je skroz mentalno.Davaj Dedu!
Friday at 20:425 days Baš se stisla mooda, ovoliki ziceri i trojke... A ovi ništa posebno nisu odigrali. Ali uzeće poklon sa zadovoljstvom...
Friday at 20:425 days Just now, kralj said:Kakva odbrana Nedare :DOstao mi je igrač u trećoj sekundi napada sam pod košem.Epska kurcobolja pred 20k ljudi
Friday at 20:425 days Just now, kralj said:Kakva odbrana Nedare :DOstao mi je igrač u trećoj sekundi napada sam pod košem.Da l mu nekad glupo i krivo padne sto jebe saigrace?
Friday at 20:455 days 2 minutes ago, Valk said:Što bi ga mrzeo, pobogu?Nedović nije smeo da uđe sad, govor tela katastrofa, klonuo je skroz mentalno.Davaj Dedu!Pa to. Cak i kad zasere to prosto nije zbog malodusnosti. Covek je uvek na 100%