Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Arena prokleta

Možda promene pelene na poluvremenu.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Dal se ikada iko sasro ovako u istoriji košarke?

Pa mi ,uvek 😄

Nevjerovatno je koliko niko ne može ništa ubaciti, more potpuno otvorenih trica..

Imamo šanse samo Kenon i božemeoprosti Jago da isiluju na početku drugog i nekako promene momentum.

Tragični smo bili protiv zone, posle smo uglavnom bili bolji, ali ušli smo u nervoz i bar 5 otvorenih trojki i 3-4 zicera.

Gledao sam smisleniju kosarku na radnickim igrama.

Arenu treba srušiti i dati ovima da izgrade jedan stambeni kompleks.. da, to treba

24p smo ubacili za poluvreme.. jebi ti to

1 minute ago, Valk said:

Kida odbranu i skokove ali kad mu se ne da - ne da mu se baš kvalitetno.

Samo da nas ne unakaze načisto, ubiće nas u pojam.

Ubili su se sami u pojam sa otvaranjem. Ajde trojke se dese, i preko igraca, kako god. Al ne dajes jebenom Tavaresu da daje koseve lako, nego fauliras dole odma kad krene da zida. Neka cepaju trojke, pa nek pogadjaju. A na 0:10, u glavama je vec panika nastala i iz toga dolazi 0/11 za tri, dalje je sve vec poznato. I ovo sad rekreativno pratimo do kraja, a problem pripreme utakmice sa Efesom je jos veci.

Uzasna psiholoska i takticka priprema ekipe kao i u dosta utakmica ove sezone. A nisam neko ko je upraznjavao kenjanje po Sferou.

Preslikana tekma kao u srijedu fantom

Ovako to izgleda kada igraju ozbiljne ekipe u kranč tajmu sezone.

Došli su da nas razbiju a mi ne samo da ne pružamo otpor nego i pravimo najgluplje zamislive poteze.

Ovo nas čeka u plej inu ako dobacimo.

27 poena covid19

Kolko dade Kinder onomad?

5 minutes ago, elementary said:

Pa mi ,uvek 😄

Pa ovo nisam gledao od Cibone pre 20 godina.

Realno Real nije iskoristio nas raspad bas najbolje ,kako smo odigrali i gubimo samo 15 razlike . Ništa ni oni nisu odigrali iskreno .

Jel imate neki stream za SK a da nije livetv sx

,iptv mi ne radi trenutno