Friday at 19:434 days Just now, Dankan Ajdaho said:Dal se ikada iko sasro ovako u istoriji košarke?Pa mi ,uvek 😄
Friday at 19:444 days Nevjerovatno je koliko niko ne može ništa ubaciti, more potpuno otvorenih trica..
Friday at 19:444 days Imamo šanse samo Kenon i božemeoprosti Jago da isiluju na početku drugog i nekako promene momentum. Tragični smo bili protiv zone, posle smo uglavnom bili bolji, ali ušli smo u nervoz i bar 5 otvorenih trojki i 3-4 zicera.
Friday at 19:454 days Arenu treba srušiti i dati ovima da izgrade jedan stambeni kompleks.. da, to treba
Friday at 19:474 days 1 minute ago, Valk said:Kida odbranu i skokove ali kad mu se ne da - ne da mu se baš kvalitetno.Samo da nas ne unakaze načisto, ubiće nas u pojam.Ubili su se sami u pojam sa otvaranjem. Ajde trojke se dese, i preko igraca, kako god. Al ne dajes jebenom Tavaresu da daje koseve lako, nego fauliras dole odma kad krene da zida. Neka cepaju trojke, pa nek pogadjaju. A na 0:10, u glavama je vec panika nastala i iz toga dolazi 0/11 za tri, dalje je sve vec poznato. I ovo sad rekreativno pratimo do kraja, a problem pripreme utakmice sa Efesom je jos veci.Uzasna psiholoska i takticka priprema ekipe kao i u dosta utakmica ove sezone. A nisam neko ko je upraznjavao kenjanje po Sferou.
Friday at 19:484 days Ovako to izgleda kada igraju ozbiljne ekipe u kranč tajmu sezone.Došli su da nas razbiju a mi ne samo da ne pružamo otpor nego i pravimo najgluplje zamislive poteze.Ovo nas čeka u plej inu ako dobacimo.
Friday at 19:494 days 5 minutes ago, elementary said:Pa mi ,uvek 😄Pa ovo nisam gledao od Cibone pre 20 godina.
Friday at 19:504 days Realno Real nije iskoristio nas raspad bas najbolje ,kako smo odigrali i gubimo samo 15 razlike . Ništa ni oni nisu odigrali iskreno .