Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Sfero zabagovao. Teo crko, a mora da igra da bi kaznio Mekintajera i Jaga. Zanimljivo.

Uopšte ne igramo loše, malo nemamo sreće sa trojkama, a u reketu jebeni Toranjes. Kako uopšte igrati protiv te grdosije!?

Neću da se smorim ako izgubimo, to sam i računala.

Pokazna vežba limitiranosti ovog tima, da nekog ne zavara slučajno punjenje Virtusa. Protiv playoff ekipe se vidi koliko mi zapravo ne pripadamo u završnici EL. Ali i ako ostanu na 18 pobeda do kraja i to je fantastičan rezultat kada se sve uzme u obzir.

Ovako nesto moze lako biti i protiv Efesa.

Cupavo.

Strasni problemi sa samopouzdanjem, a onda si u dijapazonu da ne mozes da dobacis ni do realnih mogucnosti, a o igranju iznad toga, sto je potrebno veceras, da ne pricamo.

Evo, ovaj Gidrin zicer je strasna stvar za ovakve utakmice

Gidra je među boljima na terenu, ovaj enerdži okreće ovakve utakmice, al baš nema sreće veseljak.

1 minute ago, ducca said:

Pokazna vežba limitiranosti ovog tima, da nekog ne zavara slučajno punjenje Virtusa. Protiv playoff ekipe se vidi koliko mi zapravo ne pripadamo u završnici EL. Ali i ako ostanu na 18 pobeda do kraja i to je fantastičan rezultat kada se sve uzme u obzir.

Nije slucajno punjenje Virtusa ali se u principu slazem za ostalo. Limitirani smo a bez Bolomboya to je veoma ocigledno.

Jago :D

Ma idi bre u kurac šta se i ja nerviram.

Da l je realno šta sve izlazi :)

Kol'ko se trudi Gidra i kol'ko ga neće, greota

Sta mi ovo igramo?

Cmm decision making na -12 kao ja na basketu. I odma odose opet na -16.

Mentalni lomovi jbt

Gidri izlaze lopte, ali izgleda kao košarkaš npr. u poredjenju sa Kalinom koji mu zauzima brdo minuta po meču.

5 minutes ago, kralj said:

Gidra je među boljima na terenu, ovaj enerdži okreće ovakve utakmice, al baš nema sreće veseljak.

Kida odbranu i skokove ali kad mu se ne da - ne da mu se baš kvalitetno.

Samo da nas ne unakaze načisto, ubiće nas u pojam.

Dal se ikada iko sasro ovako u istoriji košarke?