Friday at 19:304 days Sfero zabagovao. Teo crko, a mora da igra da bi kaznio Mekintajera i Jaga. Zanimljivo.
Friday at 19:314 days Uopšte ne igramo loše, malo nemamo sreće sa trojkama, a u reketu jebeni Toranjes. Kako uopšte igrati protiv te grdosije!?Neću da se smorim ako izgubimo, to sam i računala.
Friday at 19:314 days Pokazna vežba limitiranosti ovog tima, da nekog ne zavara slučajno punjenje Virtusa. Protiv playoff ekipe se vidi koliko mi zapravo ne pripadamo u završnici EL. Ali i ako ostanu na 18 pobeda do kraja i to je fantastičan rezultat kada se sve uzme u obzir.
Friday at 19:334 days Strasni problemi sa samopouzdanjem, a onda si u dijapazonu da ne mozes da dobacis ni do realnih mogucnosti, a o igranju iznad toga, sto je potrebno veceras, da ne pricamo.Evo, ovaj Gidrin zicer je strasna stvar za ovakve utakmice
Friday at 19:334 days Gidra je među boljima na terenu, ovaj enerdži okreće ovakve utakmice, al baš nema sreće veseljak.
Friday at 19:344 days 1 minute ago, ducca said:Pokazna vežba limitiranosti ovog tima, da nekog ne zavara slučajno punjenje Virtusa. Protiv playoff ekipe se vidi koliko mi zapravo ne pripadamo u završnici EL. Ali i ako ostanu na 18 pobeda do kraja i to je fantastičan rezultat kada se sve uzme u obzir.Nije slucajno punjenje Virtusa ali se u principu slazem za ostalo. Limitirani smo a bez Bolomboya to je veoma ocigledno.
Friday at 19:404 days Cmm decision making na -12 kao ja na basketu. I odma odose opet na -16. Mentalni lomovi jbt
Friday at 19:404 days Gidri izlaze lopte, ali izgleda kao košarkaš npr. u poredjenju sa Kalinom koji mu zauzima brdo minuta po meču.
Friday at 19:404 days 5 minutes ago, kralj said:Gidra je među boljima na terenu, ovaj enerdži okreće ovakve utakmice, al baš nema sreće veseljak.Kida odbranu i skokove ali kad mu se ne da - ne da mu se baš kvalitetno.Samo da nas ne unakaze načisto, ubiće nas u pojam.