Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

šajze, nije mi uspelo da uredim post po svojoj volji

jago će večeras poslati fakjua po burek i jogurt i počastiti se sa njegove glave

Neka Nesa spremi uramljen dres sa njegovim imenom, uz buket cveca, da ga malo slome na emocije pa nas i oni puste.

1 minute ago, dragance said:

Neka Nesa spremi uramljen dres sa njegovim imenom, uz buket cveca, da ga malo slome na emocije pa nas i oni puste.

Mojne mnogo ga tetošemo, će mu se prikeca.

Laza na specijalu, 2x3 minuta, faku ispizdi i dobije barem 1 tehnical, tavarezz kod nekog bloka popije lakat, jbg, u žaru borbe, deŝava se.. pomoglo bi..

just sayin'

Edited by Heyter

Samo da prokleti Abalde ne postane Brizuela

I da Deda ne postane baba.

35 minutes ago, Eleniko said:

jago će večeras poslati fakjua po burek i jogurt i počastiti se sa njegove glave

nek odigraju posten difens, ewox na ewoxu i on i canaan i toeto

4 hours ago, Segundo said:

Meni je i gušt da kada ne pratim odredjenu utakmicu sa 100% koncentracije, šaltam po tekmama cim je neki prekid, pauza, pa tako pratim od svega po malo, vratim odmah da vidim ako sam nesto propustio, a zanima me.

I posebno sto moze da se gleda na aplikaciji bilo gde, a na tv se lako kaci na jedan klik, tako da je ugodjaj taman. Svaka preporuka.

Bukvalno ovo juče. Vrtim i na trenutak skontam da na svaka 2 min menjam tekmu, jer jelte, challenge, time out, kraj cetvrtine :)

Psovao čelendže, al svakako je ok opcija.

Na tvu ima i taj multiview, čini mi se mogu 4 streama istovremeno u različitim formatima.

1 hour ago, Heyter said:

I da Deda ne postane baba.

Ne diraj mi Dejana!

40 minutes ago, Fanta said:

Ne diraj mi Dejana!

Ma ja sam DeDa team, samo da održi nivo još koji mesec..

kakav jak bromance

Ajmo momci, nema šta da izgubimo, svim srcem pa šta bude cool

zašto troši Dedu na 4 na početku kad nema ko drugi da odmori Petruševa

Nedara krenuo jako