Friday at 13:164 days jago će večeras poslati fakjua po burek i jogurt i počastiti se sa njegove glave
Friday at 13:184 days Neka Nesa spremi uramljen dres sa njegovim imenom, uz buket cveca, da ga malo slome na emocije pa nas i oni puste.
Friday at 13:204 days 1 minute ago, dragance said:Neka Nesa spremi uramljen dres sa njegovim imenom, uz buket cveca, da ga malo slome na emocije pa nas i oni puste.Mojne mnogo ga tetošemo, će mu se prikeca.
Friday at 13:234 days Laza na specijalu, 2x3 minuta, faku ispizdi i dobije barem 1 tehnical, tavarezz kod nekog bloka popije lakat, jbg, u žaru borbe, deŝava se.. pomoglo bi.. just sayin' Edited Friday at 13:234 days by Heyter
Friday at 13:524 days 35 minutes ago, Eleniko said:jago će večeras poslati fakjua po burek i jogurt i počastiti se sa njegove glavenek odigraju posten difens, ewox na ewoxu i on i canaan i toeto
Friday at 14:524 days 4 hours ago, Segundo said:Meni je i gušt da kada ne pratim odredjenu utakmicu sa 100% koncentracije, šaltam po tekmama cim je neki prekid, pauza, pa tako pratim od svega po malo, vratim odmah da vidim ako sam nesto propustio, a zanima me.I posebno sto moze da se gleda na aplikaciji bilo gde, a na tv se lako kaci na jedan klik, tako da je ugodjaj taman. Svaka preporuka.Bukvalno ovo juče. Vrtim i na trenutak skontam da na svaka 2 min menjam tekmu, jer jelte, challenge, time out, kraj cetvrtine :)Psovao čelendže, al svakako je ok opcija.Na tvu ima i taj multiview, čini mi se mogu 4 streama istovremeno u različitim formatima.
Friday at 15:413 days 40 minutes ago, Fanta said:Ne diraj mi Dejana!Ma ja sam DeDa team, samo da održi nivo još koji mesec..