Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Bugarin dolazi s leđa naravno

Edited by Nikodije

6 hours ago, Nikodije said:

Bugarin dolazi s leđa naravno

Kodi je ozbiljno nebazdaren lik, Braun ga je bas pogledao u fazonu " sta je s ovim likom " :D

Ma ok su oni, cak je John Brown tu i najludji lik po karakteru. Tezak zajebant.

Brate mili, tabela EL tesno kao u prkno, od 6 do 10 pozicije svi isti broj pobeda, da bi ušli u plej of nam bukvalno još dve pobede trebaju, a u worst case možemo i plej in propustiti. A dolaze jaki timovi kojima trebaju pobede kao krv vampiru...

Rezultati u zadnja dva kola nam uopšte nisu legla.

A ni u 3 kola pre toga

2 hours ago, Arthur Kirkland said:

Kodi je ozbiljno nebazdaren lik, Braun ga je bas pogledao u fazonu " sta je s ovim likom " :D

Menscini kao da je JB3 bio duplo nabildovaniji u Monakou, kao da je sad nekih 10 kila laksi

Edited by Ratamahatta

37 minutes ago, Ratamahatta said:

Menscini kao da je JB3 bio duplo nabildovaniji u Monakou, kao da je sad nekih 10 kila laksi

pa to je okej, evo sterling braun kad bi imao barem 5 kila manje bio bi mnogo bolji, trokrilni orman na toj poziciji hmmmmm

Vise je nekako razgrtao tamo cini mi se

Njegova poludistanca je podnosljiva ako i samo ako udje u kos, selekcija suta mu je neorganizovani kriminal

45 minutes ago, Ratamahatta said:

Isto, kada ga je sad Bugarin bregalnički zaskočio sve molitve su išle u pravcu da ne napravi neku velikomučeničku grimasu usled istezanja ligamenta šake.

On 26. 3. 2025. at 20:42, MeanM@ said:

Par meseci vec placam el tv, ~800 dindzi mesec, imas tu opciju.

On 26. 3. 2025. at 20:47, Valk said:

To sam i htela od sledeće sezone, ali možda mora i ranije.

Kao korisnik EL tv vec trecu godinu, ukoliko vam se ne gledaju samo delovi sezone pa se uzima mesecno, apsolutno najbolja varijanta je uzeti na celu godinu (ne rade po sezoni, vec od dana kada uplatis i traje do istog datuma sledece godine). Mozes uplatiti bilo kada. To kosta cca 40ak eura, skoro su malo podigli cenu.

Sve tekme u lajvu, odlican kvalitet slike, odmah po zavrsetku moze da se gleda kako snimak cele utakmice, tako i standardni snimak od 3,4 min, a ima i onaj od 10,12 sa svim poenima na utakmici... Sve to i za Eurocup koga zanima. Plus svi moguci pregledi, specijalne emisije i stalno po neka utakmica iz ranijih sezona, bude brutalnih secanja.

Meni je i gušt da kada ne pratim odredjenu utakmicu sa 100% koncentracije, šaltam po tekmama cim je neki prekid, pauza, pa tako pratim od svega po malo, vratim odmah da vidim ako sam nesto propustio, a zanima me.

I posebno sto moze da se gleda na aplikaciji bilo gde, a na tv se lako kaci na jedan klik, tako da je ugodjaj taman. Svaka preporuka.

3 hours ago, Arthur Kirkland said:

why so serious GIF

šale se malo, nemoj da si s motkom gde joj nije mesto.

Kodi je bio baš simpatičan i kad se grudvao sa navijačima zimus.

26 minutes ago, Segundo said:

Meni je i gušt da kada ne pratim odredjenu utakmicu sa 100% koncentracije, šaltam po tekmama cim je neki prekid, pauza, pa tako pratim od svega po malo, vratim odmah da vidim ako sam nesto propustio, a zanima me.

Ne znam da li ima ta opcija u APPu ali ja recimo pratim na kompu preko Chrome, i imaš mogućnosti da pratiš 2,3 ili 4 utakmice istovremeno, što je sito mnogo fino. I odličan im je bafer, ne koči nikad.

Sve preporuke za Euroleague TV

Sada gledam, pise 69,99€ godisnje

1 minute ago, IgaBiva said:

Sada gledam, pise 69,99€ godisnje

https://tv.euroleague.net/

Meni piše 4312 RSD annual pass

Edited by JPM

Budu neke promocije na početku sezone, plus oni južnjaci što imaju podkast obezbede neki promokod. Mene je prošla sezona izašla tipa 3700 dinara, a ni ove ne bih rekao da sam platio puno više (zaboravio sam tačan iznos)