Thursday at 12:393 days 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:BJ u istoj rečenici kao prelaženje preko usta. Ovo ti neće dobro ostaritiBJ je Brace Jerkovic- naselje poznato po akademicima, dobroj deci koja pomazu starijma pri prelasku ulice,,,, da ne serem vise:80ih je bilo poznato po zlu i dve ekipe koje su zajedno isle na utakmice - Commandosi i Ultrasi, skupljali se gore na okretnici u kaficu Djurdjevdan i picili na stadion linijom 18 - nije ni bilo druge,Kasnije dodjose ovi Invalidi sa Vozdovca i Radovi Dundjeri - al` kome god da opsujem majku od ovih sada navijaca, ako je odrasla tu i isla u Djuru, Zmaj ili Nusic - znam je tu iz kraja. Zato ih i ne psujem - necu da obecavam deci nesto!
Thursday at 12:413 days 9 minutes ago, Eleniko said:hah kako se čovara sasro zbog navijanja, videlo se i sinoć u prenosunajradije bi do kraja igrao u praznoj areniPre da je razmišljao da li je zrelo da menja tabor, delovao mi je odsutno nekako…
Thursday at 12:503 days 6 minutes ago, ducca said:Pre da je razmišljao da li je zrelo da menja tabor, delovao mi je odsutno nekako…Odavno je on namirisao šta sledi, sad možda samo razmišlja koliko će još nedelja/meseci da potraje
Thursday at 12:573 days 5 minutes ago, VoodooDerina said:Odavno je on namirisao šta sledi, sad možda samo razmišlja koliko će još nedelja/meseci da potrajePa da, s tim što i jeste mudrost u tome da znaš KAD nešto sledi a ne ŠTA. Jer Srbi vole da ponavljaju svoju istoriju kao i svi loši đaci. Mi se diktatora nikada nećemo osloboditi samo će se oni drugačije zvati. Tako da je lako pretpostaviti koja giljotina sledi. Teško je pretpostaviti kad, a u tome kad je razlika u milionima, sad da li para ili beneficija, stvar je izbora.
Thursday at 14:033 days 1 hour ago, uini said:ja bih ga pre ove sezone doveo, bez obzira sto smo imali vec kalinarija tokom leta.Taj voz je otisao onda kad smo produzili Giedraitisa.
Thursday at 14:053 days Just now, harper lee said:Taj voz je otisao onda kad smo produzili Giedraitisa.pazi, uzeli smo i dobrica, tako da taj krilni vozic nema kraja ali dobro je ispalo sto nismo.
Thursday at 14:163 days 7 minutes ago, uini said:pazi, uzeli smo i dobrica, tako da taj krilni vozic nema krajaali dobro je ispalo sto nismo.Sta znam, niko ne moze da predvidi kako bi Klajburn izgledao kod nas. Ocigledno je da ovim starim kajlama u Virtusu Dusko ne prija i hoce da mu vide ledja pa se to odrazava i na njegov ucinak, to sto su on i Sengelija odigrali protiv nas je cist kvalitet i malo ponosa.
Thursday at 14:523 days 35 minutes ago, harper lee said:Sta znam, niko ne moze da predvidi kako bi Klajburn izgledao kod nas. Ocigledno je da ovim starim kajlama u Virtusu Dusko ne prija i hoce da mu vide ledja pa se to odrazava i na njegov ucinak, to sto su on i Sengelija odigrali protiv nas je cist kvalitet i malo ponosa.Sad vidim da je Klajburnov prvi klub u Evropi bio Ulm.Kakav oni jebeno dobar skauting rade.
Thursday at 15:373 days Davidovac Dejan doba godineKaputi u špajz, laste se jebu, briše se prašina s biciklovaIdač na proteste, ubacuje dvocifreno u velikim procentima, pogađa klač bacanja, dežurni ubermenschImamo kandidata za premijera
Thursday at 15:403 days Deda kad stane na liniju za slobodna u klac momentima, znas da su to sigurni poeni.Za sve ostale igrace nisam siguran. Za dedu jesam.
Thursday at 15:553 days 3 hours ago, ducca said:Pre da je razmišljao da li je zrelo da menja tabor, delovao mi je odsutno nekako…uvek može da kaže da je nenadležan, njegov izlazak iz formalne zone odgovornosti je na nivou preletanje pre 5 oktobrašto se klajburna tiče u vreme prelaznog roka između dve sezone u leto 2024 bio je preskup i za nas i za grobare, tako da je rasprava besmislena. licitiralo se sa baš zajebanim ciframa.
Thursday at 16:063 days 24 minutes ago, Ratamahatta said:Davidovac Dejan doba godineKaputi u špajz, laste se jebu, briše se prašina s biciklovaIdač na proteste, ubacuje dvocifreno u velikim procentima, pogađa klač bacanja, dežurni ubermenschImamo kandidata za premijeraMeni bi Davidovac bio krajnje simpatican da igra za nekog drugog, ovako ga ne podnosim vise nego bilo kojeg drugog naseg igraca. Talenat maltene na nivou Jokica ali dzabe, nasao je poziciju gde sa minimumom truda moze da izvuce maksimalnu korist i toga se pridrzava kroz celu karijeru. Sad da ga covek pita u cemu je problem da stalno igra na nivou poslednje dve utakmice (samo toliko, moze on i bolje) slegnuo bi ramenima kao da ga se to uopste ne tice. Odavno se takav lelemud nije pojavio u nasoj kosarci. Onaj Milicic je bar bio autenticni ludak, Davidovac je ovo svesno izabrao.
Thursday at 16:242 days Nisam gledao Virtus maltene uopšte, ali bogovi iz Leskovca su se još mnogo pre Duškovog dolaska redovno sprdali sa Klajburnovim zalaganjem. Pa kad jednu od 7 odigra kako treba prozivaju ga da je izgleda dobio platu. Uostalom:
Thursday at 23:412 days sudi lotermozer plus litvanac i letonacidealno za naše specijalitete: anti nato/EU zastave i ruske pesme