Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

BJ u istoj rečenici kao prelaženje preko usta. Ovo ti neće dobro ostariti

Bate, Commandosi i Ultrasi su onih dana sedeli u "Djurdjevdanu" na okretnici i isli zajedno na tekme - posle ste postali "Delije" i stubovi kojecega....

1 minute ago, kronostime said:

stubovi kojecega....

Nije koječega nego stubovi Ćacija.

1 hour ago, uini said:

@ducca , oko ostavljanja coveka na liniji za tri:

nisam sinoc pazljivo gledao, jer sam stigao pred kraj prvog poluvremena, kada je sve bilo reseno, pa eto, mozda pricam u prazno

dva pojedinacno glavna oruzja nase switch odbrane su cmm & bolomboy, jer cody moze da parira centru da ga ne resi na snagu a bolomboy nogama da ga bek ili krilo ne rese na brzinu.

sada samo treba biti strpljiv i disciplinovan pa ce nam odbrana negde puci

mozda to moze da se resi nekom ekstremnom upotrebom krilnih igraca, koji su nam dobri defanzivci, pojma nemam

kakav je gidra bio sinoc?

Nije bilo tih otvorenih suteva dok su na parketu bile prve petorke i u prvom i drugom poluvremenu, taj problem se pojavljuje kad udjemo u rotaciju jer su nam prve izmene na bekovima Jago, Nedovic, Kenan i Teodosic koji su svi osim Kenana katastrofalni u defanzivi. Verovatno zbog takvog izbora igraca sa klupe Sferopulos i ne pokusava da trazi defanzivno izbalansirane petorke vec druga postava sa dva ili cak tri niska beka pokusava da velikom napadackom produkcijom iznivelise slabiju defanzivu i odrzi rezultat.

Zanimljivo je da je sinoc Klajburna najbolje cuvao niko drugi nego Kenan. Kako, zasto, jebem li ga, to je za mene bio bas WTF momenat.

32 minutes ago, Drako said:

Vrti mi se jedna gresna misao po glavi, da mi u napadu mnogo bolje izgledamo kada Bolomboj niju tu. Tecnija ja igra, sa vise pasova, otvaranja, kao da se igraci vise trude.

Ako se ne varam, mi smo u onom prvom turnusu Bolombojevog odsustva izgledali, posebno u napadu, odlicno, i evo to se i sada ponavlja.

Ako tako bude i sutra, onda bi nas trener trebao dobro da razmisli o nekim stvarima.

Pa, nije to toliko cudno, Petrusev je bolji i raznovrsniji ofanzivno i od Bolomboja i od vecine evroligaskih centara. Bolomboj je uglavnom pretnja iz reketa, mada ume i da odapne spolja ako mu das mnogo prostora ali veoma retko, Petruseva ne smes da ostavis samog na sutu za tri, ume iz pump fake-a da napadne prodorom jer je brzi od vecine igraca koji ga cuvaju a pretnja je i iz reketa, odbrane moraju da ga ispostuju i zato se otvaraju neke pozicije kojih nema kad su Dzoel i Braun ili Dzoel i Davidovac u paru. Bolomboj je i kad pobedjujemo i igramo dobro obicno tu negde oko 10-12 poena po utakmici, nije on neka napadacka sila. Zato nam je neprocenjiv u switch odbrani i zastiti obruca.

Filipove asistencije sinoć su mi najjači utisak, nešto mi ta utrčavanja i njegovo prepoznavanje svake takve situacije predstavljaju novinu i bilo bi lepo da se nastavi u tom smeru, potpuno nova dimenzija našeg napada i u 2 navrata kad su krenuli da se vraćaju u Q1 nam je omogućilo lake poene da odgovorimo na njihove. Bilo bi lepo da se Filip razvije i u tom smeru dodatno.

27 minutes ago, harper lee said:

Zanimljivo je da je sinoc Klajburna najbolje cuvao niko drugi nego Kenan. Kako, zasto, jebem li ga, to je za mene bio bas WTF momenat.

clyburnov komplet govor tela i pristup je kao da igra neki egzibicioni mec. ajde sinoc je brzo resena tekma ali vidjao sam neke virtus tekme ove sezone, nije se bas pretrgao ni na otvorenim utakmicama, pri cemu ja ne cenim nesto igrace po ekspresiji, vec se vidi da je covek polu-fokusiran, igra na nekom autopilotu

steta da se ne potrudi da privede izvrsnu karijeru kraju kako valja, meni je u prajmu bio ubedljivo najbolji a svakako omiljeni igrac tih sezona u evropi

kako moze klajburn da ti bude omiljeni igrac, trpao nas je 10 godina kako je stigao

1 minute ago, Nikodije said:

kako moze klajburn da ti bude omiljeni igrac, trpao nas je 10 godina kako je stigao

ja sam zvezdas kojem je predrag sasa danilovic najomiljeniji igrac svih vremena, tako da, nemam neko bolje objasnjenje od toga da me zabole ko je sta kome radio, dok god nisu kriminal, genocid i sliovanja

to sto nam je radio jeste bio kriminal, genocid i silovanje

@uini omiljeni trener ti je dusko vujosevic?

8 minutes ago, uini said:

clyburnov komplet govor tela i pristup je kao da igra neki egzibicioni mec. ajde sinoc je brzo resena tekma ali vidjao sam neke virtus tekme ove sezone, nije se bas pretrgao ni na otvorenim utakmicama, pri cemu ja ne cenim nesto igrace po ekspresiji, vec se vidi da je covek polu-fokusiran, igra na nekom autopilotu

steta da se ne potrudi da privede izvrsnu karijeru kraju kako valja, meni je u prajmu bio ubedljivo najbolji a svakako omiljeni igrac tih sezona u evropi

Oprezno s tim, Klajburn dolazi u godine kad postaje meta "skautinga" KK Crveni Metuzalem i ne bi me zacudilo da ga brzo vidimo kod nas.

Molim da se prestane sa oftopikom na ovoj temi i pricama o kosarci D

• Popular Post

IMG_20250327_132659.jpg

hah kako se čovara sasro zbog navijanja, videlo se i sinoć u prenosu

najradije bi do kraja igrao u praznoj areni

26 minutes ago, harper lee said:

Oprezno s tim, Klajburn dolazi u godine kad postaje meta "skautinga" KK Crveni Metuzalem i ne bi me zacudilo da ga brzo vidimo kod nas.

ja bih ga pre ove sezone doveo, bez obzira sto smo imali vec kalinarija tokom leta.