Thursday at 09:154 days PS, Za ono sa tribina imate moj naklon - a, to je nesto sto stari Commando iz BJ ekipe tesko prelazi preko usta, a kamo li preko tatsature....Svaka cast!
Thursday at 09:384 days Jebiga drugari, pravna država bi bila kraj za Delije i ostale filijale DBa. Oni samo brane sopstveni interes.Doduše, tribinu i navijanje su im bukvalno oteli navijači iz fotelje, likovi koji na utakmice dolaze sa decom i jedu kikiriki dok se oni samozadovoljavaju besmislenim novim pesmama i bakljama. Nikad nisu bili slabiji i bedniji and it is beautiful. Kad će saopštenje da se malo sladimo njihovoj patnji?
Thursday at 09:544 days 2 hours ago, MeanM@ said:Ko zna, al ne bi bilo čudno ni to.Nego, čitam da svi prenose da je tu sa šipke krenuo i inicijalni ćaci. Ako je tako, ovo kuliranje nastavka sa plenumom, proglasom i dalje od ostatka hale je još smislenije.https://youtu.be/H5boVjOIpYc?si=kZCnQcAxkEa5Omc7
Thursday at 09:544 days Kop mora da odreaguje u petak jer je vrv već palo ribanje za sinoćni debakl. Svoje dupe i svoj džep su na prvom mestu. Ne bi me iznenadilo i da opet budu postavljane ekipe na svakom ulazu da probaju da disciplinuju svaki početak skandiranja. Mada, možda je u pitanju i stara metoda pregovaranja za nove poboljšane ugovore tako što se popusti kontrola malo i pokaže šefu kako izgleda kad najverniji nisu verni. Idealan je momenat da se ispregovaraju novi uslovi/poslovi. Što se tekme tiče, sinoć euforija i pozitiva na max u svakom smislu, ali nadam se da će kouc u analizi meča obratiti pažnju na negativne aspekte i ispravljanje istih. A to je da i dalje u odbrani prečesto ostavljaju samog čoveka na 3, sinoć je u prvih par napada Virtus izmašao sve otvorene šuteve, iole bolja ekipa bi ubacila bar pola i tekma ne bi od starta otišla u smeru u kojem je otišla. Protiv Reala tog luksuza da protivnik ne iskažnjava tvoja ispadanja u odbrani neće biti.
Thursday at 10:084 days @ducca , oko ostavljanja coveka na liniji za tri:nisam sinoc pazljivo gledao, jer sam stigao pred kraj prvog poluvremena, kada je sve bilo reseno, pa eto, mozda pricam u praznodva pojedinacno glavna oruzja nase switch odbrane su cmm & bolomboy, jer cody moze da parira centru da ga ne resi na snagu a bolomboy nogama da ga bek ili krilo ne rese na brzinu.sada samo treba biti strpljiv i disciplinovan pa ce nam odbrana negde pucimozda to moze da se resi nekom ekstremnom upotrebom krilnih igraca, koji su nam dobri defanzivci, pojma nemamkakav je gidra bio sinoc?
Thursday at 10:254 days 13 minutes ago, uini said:kakav je gidra bio sinoc?Ništa posebno. Imao je u Q2 neki pokušaj prodora pa uvaljivanje lošeg pasa koji se završio njihovom kontrom, ubacio tu jednu otvorenu trojku pri kraju što si vrv video, u sledećem napadu isto mesto omašio i tako. Klasičan Gidra, toplo-hladno. Ne treba od njega očekivati neku konstantu u formu, povremeni bljeskovi su puna kapa.
Thursday at 10:254 days 3 hours ago, Eleniko said:šta mislite, da li su retardi iz kopa spremni da nekim incidentom zbog politike miniraju utakmicu protiv reala?i sinoć se videlo koliko igrači loše reaguju kada odatle krenu budalaštine.Više bih voleo da normalni blokiraju Arenu dok iz kluba ne ode SNS gamad.
Thursday at 10:274 days 23 minutes ago, theanswer said:Ali tacno taj mindset koji pretpostavis neznajuci tacan redosled dogadjaja. Odlicno je sve to ispalo sinoc.Sutra samo jos jace.Iako ne sumnjam i da van kopa ima u odredjenom broju onih koji se slazu sa ovom sumašedšom idejom iz priloga, tqcno ne mogu da zamislim da bilo ko sa istim zarom i gnevom skandira ćacija i…Savoa. Antifu i zlf da ne spominjem. Kakav spektakularan autogol.Nego kako im promace Vucicu pederu, taj deo nisu ubacili u scenario.
Thursday at 11:004 days Vrti mi se jedna gresna misao po glavi, da mi u napadu mnogo bolje izgledamo kada Bolomboj niju tu. Tecnija ja igra, sa vise pasova, otvaranja, kao da se igraci vise trude.Ako se ne varam, mi smo u onom prvom turnusu Bolombojevog odsustva izgledali, posebno u napadu, odlicno, i evo to se i sada ponavlja.Ako tako bude i sutra, onda bi nas trener trebao dobro da razmisli o nekim stvarima. Edited Thursday at 11:014 days by Drako
Thursday at 11:044 days 3 minutes ago, Drako said:Ako tako bude i sutra, onda bi nas trener trebao dobro da razmisli o nekim stvarima.o kojim stvarima?
Thursday at 11:114 days Npr, zasto su nam napadi toliko staticni kad nam igra najbolji igrac?Sve i da nije dobar u napadu, a jeste, kao da svi ocekuju da ce to Bolomboj nekako da resi (cuveni centarsutevi) pa sto bi se onda cimali.Ili zasto se sutira iz neizgradjenih pozicija, po principu, i ako omasim tu je Bolomboj pa ce on to vec nekako da pokupi. Edited Thursday at 11:114 days by Drako
Thursday at 11:134 days 11 minutes ago, Drako said:Vrti mi se jedna gresna misao po glavi, da mi u napadu mnogo bolje izgledamo kada Bolomboj niju tu. Tecnija ja igra, sa vise pasova, otvaranja, kao da se igraci vise trude.Ako se ne varam, mi smo u onom prvom turnusu Bolombojevog odsustva izgledali, posebno u napadu, odlicno, i evo to se i sada ponavlja.Ako tako bude i sutra, onda bi nas trener trebao dobro da razmisli o nekim stvarima.Nisi daleko od istine. Čak se i slažem. Doduše kad tad moraš malo i da promeniš ritam utakmice i zategneš odbranu i kontrolu skoka. E tu je Boki daleko bolji od Petruševa.Ili u prevodu, odlično se momci dopunjuju, ali ne u smislu igranja zajedno u petorci, već kao zamena jedan drugome.