Thursday at 04:174 days Idu najteze 3 tekme od Olimpijakosa, Uniksa i Darusafake 2017. naovamoKortizol na maksimumu
Thursday at 06:124 days 2 minutes ago, Midžeta said:Kakvi brendirani veleumovi 1 hour ago, Ratamahatta said:Idu najteze 3 tekme od Olimpijakosa, Uniksa i Darusafake 2017. naovamoKortizol na maksimumuIzmeđu Olimpijakosa i Uniksa bila je i Barsa.
Thursday at 06:594 days Ne mogu da odlučim da li je ovo loš Virtus ili odlična Zvezda ili oba.Ali svakako je lepo videti utakmicu u kojoj se uopšte ne sekiraš, samo uživaš.Jedno zapažanje, Dobrić je isto u ovoj kombinovanoj petorci sa starta pronašao svoje mesto kao neka visoka dvojka. Sfero je dosta promenio rotacije mada mi i dalje smeta to što već u prvoj četvrtini svi igraju. Imao sam osećaj da je jednom petorkom u drugoj četvrtini sam ubio ritam. Možda i namerno zbog utakmice u petak.U svakom slučaju 18-13 je odlično. Za plej of nam trebaju još dve pobede, za plej in još jedna.
Thursday at 07:054 days šta mislite, da li su retardi iz kopa spremni da nekim incidentom zbog politike miniraju utakmicu protiv reala?i sinoć se videlo koliko igrači loše reaguju kada odatle krenu budalaštine.
Thursday at 07:114 days Ne verujem da imaju tu snagu. Osim toga, prilično se kontrolisano ponašaju na utakmicama Evrolige, jer im gazde ne daju da pokažu pravo lice.Ovo od njih sinoć je maksimum. Ali da, uticaj na psihu igrača definitivno mogu da imaju.Videćemo. Sinoć mi sve vreme u glavi "jebote gde ja živim..."
Thursday at 07:134 days 2 minutes ago, Eleniko said:šta mislite, da li su retardi iz kopa spremni da nekim incidentom zbog politike miniraju utakmicu protiv reala?i sinoć se videlo koliko igrači loše reaguju kada odatle krenu budalaštine.Ko zna, al ne bi bilo čudno ni to.Nego, čitam da svi prenose da je tu sa šipke krenuo i inicijalni ćaci. Ako je tako, ovo kuliranje nastavka sa plenumom, proglasom i dalje od ostatka hale je još smislenije.
Thursday at 07:294 days 14 minutes ago, MeanM@ said:Ko zna, al ne bi bilo čudno ni to.Nego, čitam da svi prenose da je tu sa šipke krenuo i inicijalni ćaci. Ako je tako, ovo kuliranje nastavka sa plenumom, proglasom i dalje od ostatka hale je još smislenije.Pa da, hteli da provuku svisuistizam i mislili da će "ovce" u ostatku hale pratiti. Na kraju, publika prihvatila samo ćaci deo, a vučić dobio pederovanje i dubaj™ gratis.
Thursday at 07:304 days 24 minutes ago, Eleniko said:šta mislite, da li su retardi iz kopa spremni da nekim incidentom zbog politike miniraju utakmicu protiv reala?i sinoć se videlo koliko igrači loše reaguju kada odatle krenu budalaštine.Oni rade na dugme.Koje im dugme bude pritisnuto tako če se ponašati.
Thursday at 07:324 days Ta relativizacija "svi su isti" je provaljena odavno. Samo što je sad prvi put javno demonstrirana na ovako smeo način.Naravno da nisu svi isti i naravno da je ovaj najgori. Ali najveća komedija je ovo obraćanje plenumu. Kakvi pajseri, majko moja. Deca traže pravnu državu, deca traže institucije. A ovi ih u isti koš. Bože svašta...
Thursday at 08:054 days Da ne pricamo da ovo cak ni nije svi su isti jer se svi konkretno spominju, a za ove samo caciji.Da su bar - ko ne skace, taj je Vucic. Ne smeju ni to.
Thursday at 08:174 days Popular Post 1 hour ago, Eleniko said:šta mislite, da li su retardi iz kopa spremni da nekim incidentom zbog politike miniraju utakmicu protiv reala?i sinoć se videlo koliko igrači loše reaguju kada odatle krenu budalaštine.dovoljno je da istovare neki svoj standardni repertoar i zagovnjaju vajb, kao i puno puta do sada.tim likovima zaista nista ne znaci da li ce zvezda u plejof, da li tamo moze da uradi nesto, samo je vazno da ispune svoj smisao postojanja. sto nije ni navijanje, ni zvezda niti tekma.
Thursday at 08:424 days Kao i u drugim situacijama - rešenje je u masovnosti, neće se ni čuti a kamoli da budu fizički opasni.Čitam ih po IG objavama, sve slepac do slepca i lažni profili, "Jebala vas politika, umesto da se bodri naša Zvezda i momci, peva se političarima".Pokušavaju da se predstave da su oni iznad tih dnevnopolitičkih gluposti, samo je CZ bitna blabla.Da ne prave one "spektakle" Rusiji, vojsci RS, Jagodi itd pa da im se poveruje. Napušavanja s naše strane su spektakularna
Thursday at 09:004 days Iznaspominjaste im se mitohondrijalne linje porekla sinoc posteno i svaka cast na tome.