Wednesday at 20:475 days 4 minutes ago, assignment said:Hahaha, kaže nemački komentator da navijači zvezde imaju prevelika očekivanja jer od svog tima traže Dubai, uz dodatak da nas ne vidi na F4 Ovih dana od Nemaca samo neki noževi u leđa, ko da su Bugari.Bravo naši na terenu i pored terena! ❤️
Wednesday at 20:475 days 2 minutes ago, Eleniko said:Pa vikali su ko ne skače taj je Šiptar, čulo se na SKkao, ne cjaci, fokusirajmo se na shiptare bracjo
Wednesday at 20:475 days 3 minutes ago, Eleniko said:Žao mi je Duška, nije zaslužio da mu se baš mi ovako useravamo u život.Jbg, nije do nas, celo drugo se nismo cimali, krivi su igrači Virtusa, koji su bili užas...
Wednesday at 20:475 days 6 minutes ago, assignment said:Hahaha, kaže nemački komentator da navijači zvezde imaju prevelika očekivanja jer od svog tima traže Dubai, uz dodatak da nas ne vidi na F4 Trebao je jedan segment Pump It za Sfera i strane medije
Wednesday at 20:495 days 5 minutes ago, Eleniko said:Žao mi je Duška, nije zaslužio da mu se baš mi ovako useravamo u život.Oni su pre desetak dana objavili da pregovaraju sa novim trenerom, suludo skroz.
Wednesday at 20:505 days 1 minute ago, kurjak said:Oni su pre desetak dana objavili da pregovaraju sa novim trenerom, suludo skroz.fali mi zachudjeni emodzi za ovakve vesti
Wednesday at 20:545 days 2 minutes ago, uini said:fali mi zachudjeni emodzi za ovakve vestiNegde videh da im je prva meta Trinkijeri.Ukupan timski index 122:44, kvalitetno Bambergovanje
Wednesday at 20:565 days 8 minutes ago, Valk said:Ovih dana od Nemaca samo neki noževi u leđa, ko da su Bugari.
Wednesday at 21:045 days Sa reddita:Kreteni sa tribine počeli da navijaju sa:Ko ne skače, taj je ćaćiPa:Ko ne skaci, taj je proglas, pa:Ko ne skace, taj je plenumpa:Ko ne skace, taj je antifapa:Ko ne skace, kreni promeniTo sam preuzeo sa r/kkcrvenazvezda . Pa nisi ni mogao da cuješ kad ih je 200 skandiralo xD za razliku od normalnih ~18 000
Wednesday at 21:045 days 9 minutes ago, assignment said:Deda potvrdio jaku formu, 17p, 6/6 za dva, 1/2 za tri 👍👍👍i to bez asistencije, melo anthony style