Wednesday at 20:303 days Just now, FPLS said:Ko ne skače taj je ćaci, proglas, plenum, kreni-promeni... tim redom je bilo.Sto KP? Sto Proglas? 😂
Wednesday at 20:313 days Jago se jedno 7-8 x zaleteo pod koš i usro napad, možda da malo iskulira, ne može Braun svaki put da spasi stvar.
Wednesday at 20:313 days Just now, Milosh76 said:Sto KP? Sto Proglas? 😂Sever, ne ostatak hale@Maximili Hendluju, da stave sve u isti koš. Edited Wednesday at 20:323 days by Milošica
Wednesday at 20:313 days Just now, FPLS said:Ko ne skače taj je ćaci, proglas, plenum, kreni-promeni... tim redom je bilo. Pojasni, boga ti
Wednesday at 20:323 days Just now, Milošica said:Sever, ne ostatak haleZnam, culo se dosta tise, al mi nije jasno sto njih pominju.
Wednesday at 20:343 days Just now, FPLS said:Ko ne skače taj je ćaci, proglas, plenum, kreni-promeni... tim redom je bilo.Ćaci ih je prejebo, a onda je vojska pokusala da bude vickasta i objasni svoju politicku poziciju. Urnebesno dovitljivo.Jedna vrlo lepa situacija na tribinama. Eno ih sad, pevaju sami sebi
Wednesday at 20:363 days 3 minutes ago, Milosh76 said:Znam, culo se dosta tise, al mi nije jasno sto njih pominju.Pa zato sto su apoliticni i iznad svega, i svi su ovi prozvani politikanti isti, al oni su ih provalili i oni su jelte iznad toga. Ne znam sto ih komentarisemo uopste
Wednesday at 20:383 days Just now, Maximili said:Pojasni, boga tiMislim na kop i njihove budalaštine. Al' od koga je, dobro je.Ostatak hale je samo hulju i ćacije počastio + klicanje studentima.
Wednesday at 20:393 days Faliće ovaj Šolakov rad na reglerima dok se peva Vučiću pederu sad kad EL pređe na Arenu, kod Lučića to ne može
Wednesday at 20:403 days Hahaha, kaže nemački komentator da navijači zvezde imaju prevelika očekivanja jer od svog tima traže Dubai, uz dodatak da nas ne vidi na F4
Wednesday at 20:413 days Njihovo klasično svisuistizam vađenje kad ne mogu da kontrolišu situaciju.Svakako 80% hale to nije ni čulo već je svaki put pevalo ćaci
Wednesday at 20:433 days Ultra kop su po običaju najgluplji u društvu. Inače prava rapsodija na terenu i u publici. Uživancija kao takva.