Wednesday at 19:323 days Ovi pod košem su nam lošiji deo tima.. ne znam šta drugo da zaključim.Eto šta ti je košarka, odrekao sam ih se pre 2 kola i sad gledam nikad bolju ekipu.
Wednesday at 19:393 days 3 minutes ago, Fakundo Sava said:Opraštanje od SK sa stilomZar neće i utakmice u petak biti prikazane na SK? Tj ovo kolo i kraj.Užas, nemam Arenu i ne pada mi na pamet da plaćam Telekom bagru. Moraće stream neki da radi.
Wednesday at 19:403 days Sve super, ali Kodi opasno vuče do koša i skoro sve promašio, btw kakav bezobrazan faul Dedi u napadu
Wednesday at 19:423 days Just now, Valk said:Zar neće i utakmice u petak biti prikazane na SK? Tj ovo kolo i kraj.Užas, nemam Arenu i ne pada mi na pamet da plaćam Telekom bagru. Moraće stream neki da radi.Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.Ja sam obrnuto, pre par meseci zavrsili sa sbb, sad smo na ovom budjavom orion tv. Par meseci vec placam el tv, ~800 dindzi mesec, imas tu opciju.
Wednesday at 19:433 days 3 minutes ago, Valk said:Zar neće i utakmice u petak biti prikazane na SK? Tj ovo kolo i kraj.Užas, nemam Arenu i ne pada mi na pamet da plaćam Telekom bagru. Moraće stream neki da radi.doći će valjda Arene na SBBkako god šuknuo nam Šolak
Wednesday at 19:443 days Bilo večeras ili u petak, voleo bih da Darko završi to sa stilom i da svi zajedno ovde plačemo uz sve ove lepe godine sa SK.
Wednesday at 19:473 days 2 minutes ago, MeanM@ said:Par meseci vec placam el tv, ~800 dindzi mesec, imas tu opciju.To sam i htela od sledeće sezone, ali možda mora i ranije.Just now, levi said:kako god šuknuo nam ŠolakTo nam je hvala za deceniju+ vernosti Sve u svemu, ovo mislim da smo rešili, valjalo bi možda malo rasporediti minute da se ne pocrka pred madridske bitange.
Wednesday at 19:523 days O, da li je dosao taj dan da odgledam jednu kosarkasku utakmicu Zvezde a da mi na dohvat ruke ne bude aparat za merenje pritiska ili sam sad izdzinksovao za sve pare?Prvih 15-16 minuta smo igrali neverovatnu timsku kosarku, niko posebno nije izdominirao ali svako ko je izasao na teren je ugradio ponesto.
Wednesday at 19:533 days 12 minutes ago, Valk said:Zar neće i utakmice u petak biti prikazane na SK? Tj ovo kolo i kraj.Jeste i protiv Reala prenosi SK Ostaće nam SK HR preko iptv kao mala uteha